Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Fabien » čtv dub 15, 2010 9:27 pm

(je to ještě nezkušený chlapec... :lol: )

Tir: Koušu a budu tě muset kousnout znovu...za takovou cílenou provokaci...která se mi ještě ke všemu líbí...ty jedna ještěrko! +Jednou rukou si k sobě přitáhne její hlavu a hluboce jí líbá, druhou rukou se snaží jí podtrhnout nohu, aby už konečně zadečkem zakotvila v jeho klíně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 15, 2010 9:37 pm

(nezkušený... hmm. a já už nějakou dobu marně hledám slovo, co by ho vystihovalo...)

Fab: taky ho líbá. ale nenechá si vzít rovnováhu ještě. když se na chvíli jejich ústa rozpojí, zasvítí jí provokativně oči. vznáší se zadečkem kousek nad ním a lehounce se i otírá. musíš mi něco říct, Fabienku... myslíš, že mám teď jednat instinktivně, nebo raději popřemýšlet, než něco udělám? otře se o něj víc a zase ho krátce políbí.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv dub 15, 2010 9:39 pm

(Zeptej se mě a já ti vždy ráda poradím! :lol: )

Tir: +Zvrátí zoufale hlavu.+ Merline, ty to vidíš...samozřejmě, že teď instinktivně! Miláčku! Nezlob, nebo tě vážně budu muset kousnout! +Zacvaká zubaba a dělá hrozivý kukuč.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 15, 2010 9:52 pm

Fab: zase ho políbí a zapřede. taky si myslím... otře se klínem o šipčku jeho rychle tvrdnoucího penisu. instinkt, to je hrozná síla... jenom abys věděl, že jsou chvíle, kdy si nemůžeš pomoct, Fabienku... políbí ho na bradu a sáhne rukou pod sebe, pohladí ho po erekci, sklouzne až na koule a jemě je stiskne. pak zase sevře jeho penis a nasměruje ho do sebe a sedne si na něj. chvilku zůstane tak a potom se začne pomalu vozit po celé jeho délce.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 16, 2010 10:14 am

Tir: Já vím...a právě teď proti tomu nic nemám..ještěrko+ zafuní, doširoka rozevře oči, když na něj nasedne, popadne ji za kyčle, hladí ji po zadečku, trochu jí pomáhá a dóóóst si to užívá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 16, 2010 11:47 am

Fab: hmm, neříkej... dívá se na něj, jak ho to bere. sama je taky pěkně vzrušená. usmívá se na něj a dívá se mu do očí. vláčně se pohybuje a hladí Fabiena po břiše, druhou rukou sebe po krku a ňadrech.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 16, 2010 11:56 am

Tir: +Dívat se na Tir, jak se na něm ladně pohybuje a hladí sebe sama je zážitek, který Fabiena úplně vyřídí. Něco zachraplá, snaží se jí pohladit boky, ale místo toho ji na sebe přitiskne, je v ní hluboce zaražen, prohlíží si ji..+Ještě...pokračuj...+supí a zase ji na chvíli pustí, aby pokračovala ve své jízdě.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 16, 2010 12:06 pm

Fab: je to jedna z prvních příležitostí, kdy má Tir s Fabem pocit, že je na koni :lol: , že ji nemá on tak zoufale ve své moci. užívá si to. ale když si ji přitáhne a dobývá se do ní co nejhlouběji, dost to s ní zamává. a pak mu tedy udělá zase malé představení. zdvyhne ruce nad hlavu, hraje si se svými vlasy, zase se hladí po celém těle a skončí až ve svém klíně, pohladí si i poštěváček. sama je z toho pěkně vzrušená a začne to dávat hlasitě najevo. hraje hru s přivíráním očí a očním kontaktem a pak vezme Fabovu ruku a olíbává mu prsty. její vlastní počínání ji nutí zrychlit přírazy a vlnění pánve.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 16, 2010 12:22 pm

Tir: +Tahle hra s Fabienem mává a když se do toho přidá Tiragin hlasový projev a ruka na poštěváčku...stáhne ji k sobě, prudce proti ní vyrazí a s výkřiky slasti se udělá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 16, 2010 2:36 pm

Fab: je rychlejší, než ona. poslouchá jeho výkřika a je moc spokojená. zůstane na něm a jěště chvilku se vlní, než přijde orgasmus i jí. pak taky zasténá a se zavřenýma očima líbá jeho tvář.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles