Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Fabien » pát dub 16, 2010 2:43 pm

Tir: + Tiskne jí k sobě, hladí její zadeček a snaží se uklidnit. Dobře ví, že jestli bude mít v blízké době erotické sny, tak jedině o Tirage a o tom, co právě předvedla.+ Jak může o tobě někdo říkat, že jsi malá holka? Snad jedině malá dračice..!+šeptá jí do ucha, líbá ho a jazykem objíždí jeho konturu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 16, 2010 2:51 pm

Fab: drží ouškem a vrní si. a vezme ho za ruku a přitáhne si ji k srdci. ale já jsem, víš tam něke uvnitř je ta malá schovaná... i ta dračice... a ty ostatní taky... tulí se k němu.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát dub 16, 2010 2:58 pm

Tir: +Užívá si tlukot jejího srdce svými prsty a dlaní, lehounce jí hladí.+ Jsi to všechno, lásko...jsi moje všechno...moje holčička, dračice, světice i potvora. Proto tě miluju, protože jsi to všechno, uzel emocí, do kterých jsem se taky zapletl. Blázním z tebe..
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 16, 2010 3:12 pm

Fab: říkali, že z toho vyrostu... asi ne... povzdychne si zhluboka, ale slastně, že je u něj . a nevymlouvej se na mě. jako blázen se chováš dýl, než se známe, co jsem tak slyšela.... nadzvedne hlavu nad něj a prohlíží si ho. pusinkuje mu obličej a začne se malinko smát, jak drží a má fakt strašně upřímný a zamilovaný a připitomělý výraz. můj jseš... Fabísku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 16, 2010 3:19 pm

Tir: Co ti to namluvili? Já a chovat se jako blázen dřív než jsme se poznali? +Dělá blbinky, ale pořád se přitom tváří připitoměle.+ Vždycky jsem byl takový klidný, zodpovědný chlapec, prakticky bez emocí. Choval jsem se vzorně a pak ...bum...vybuchla jsi ve mně ty!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 16, 2010 3:32 pm

Fab: když má takové protistátní řeči, kousne ho trochu do nosu mezi tím olíbáváním. a pak se na něj podívá s potměšilým úsměvem. vážně, a nebylo to naopak? otře se o něj klínem. já mám úplně stejný, poměrně čerstvý zážitek...olízne mu bradu a rty. zkouší na něm, kolik toho vydrží :lol: .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 16, 2010 5:45 pm

(Beze srandy, Tir ví, že Fab dlouho nevydrží bejt hodnej! :lol: )

Tir: +Plácne ji za ten kousanec přes zadeček.+ Zlobíš, ještěrko...a to jsem ti ještě neřekl, že pokaždé když exploduješ, mám pak ještě tětší chuť bejt zlobivej...+prudce se i s ní otočí, takže jí teď má pod sebou a spokojeně sleduje její výraz překvapení z nečekaného zvratu situace. + Chtěla bys ještě nějaký zážitek? +Zapátrá rukou v jejím klíně a pomalu se tam sune mezi jejími stehny s touhou Tir ochutnat ústy, laskat jí, dokud nebude prosit, aby přestal.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 16, 2010 6:48 pm

(ne hodnej, to je zátěžový test, když jsou furt ty připomínky, jak je křehký...)

Fab: jak můžeš říct, že zlobím, když dělám všechno proto, abys byl spokojenej? trošku dotčeně si stěžuje. pak ji převalí a ona jenom vzdychne překvapením. ano... miláčku... rozevře klín a nastavuje se k mazelní. tebe chci vždycky... hladí ho ve vlasech a vrní - to ještě netuší, co Fab chystá. :D
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 16, 2010 6:53 pm

Tir: +Spokojeně se ušklíbne.+ Jak je ctěná libost, slečno ještěrko...+ještě jednou jí klín pohladí a pak se již bez otálení ponoří mezi její stehna. Líbá ji, lízá, pohrává si s jejím poštěváčkem neúnavně (zátěžový test zvládá dobře, je trénovanej :D ), prsty si trochu pomáhá, útočí na její citlivá místečka, nespěchá, nechává si záležet, aby slyšel ,jaký má úspěch.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 16, 2010 6:58 pm

Fab: brzy se začne prohýbat v zádech a prudce oddychovat. vrní spokojeností a položí si paže za hlavu a Fabiena hladí po zádech chodidly, když zrovna dosáhne, podle toho, jak on ji drží a rozevírá stehna.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles