Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Morfeus » pát dub 16, 2010 1:49 pm

Nef: o fascinaci, nebezpečí, napětí, představách a snech vím své. přikyvuje. svlékající se mužská těla... no, nevylučuji, že by mě za určitých okolností mohla i pobavit... zamyslí se, co by to jako mělo být. tělo je dobrá věc, ale vždy záleží i na majiteli - to máte jako se psem. ale jinak mi to celé připadá tak trochu sebemrskačské... zašklebí se. možná, že by se to líbilo spíš Eternity.. co, Et? chtěla bys se tam podívat? otočí se na ni. mužská těla... zdvihá na ni pobaveně obočí. a co děláte, když se zrovna nebavíte po šantánech?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » pát dub 16, 2010 1:59 pm

Nef: jsem ráda, Nef, že víš, co od toho čekat a jak se chovat. nepřipadá mi to jako zrovna nejbezpečnější zábava. pokrčí rameny.

Morf: děkuji, nechci. mluvila jsem o tom s Fatimou... a nějak se mi tam nechce. doážu si to představit. znáš mě - zkušená žena. leccos jsem viděla a leccos vidět nepotřebuju. a pak se zašklebí. ale mužská těla... jak jde o tělo, tak se neznám. o tělech budu uvažovat.

Nef: jasně - prý dokončujš nějaké výzkumy, nebo studia? nevím přesně, ale něco takového jsem zaslechla? přinese Nef jahodovou limonádu, domácí s brčkema kompoten na dně.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Neferet » pát dub 16, 2010 4:24 pm

Et: Pokud člověk dodržuje základní pravidla, teoreticky mu nic nehrozí. +pokrčí mírně rameny+ Ale jak víme, teorie a praxe se ve většiněa případů velice liší.

Morf: Sebemrskačské. +zamyslí se+ Možná, určitým způsobem. +pokývá nakonec hlavou+ Tak různě. +pusměje se+ Starám se o obchody, studuju nebo píšu. +usměje se+ A co vy děláte, když zrovna neřešíte nějaké to zlomené srdce?

Et: Díky. +usměje se na ni, když před ní postaví limonádu+ Tak výzkum se tomu snad ani nedá říkat. Spíš si doplňuju informace, které již mám z domova. +zarazí se k tomu se přiznat nechtěla+ Jak říkám, žádný výzkumy spíš sledovaní z bezpečné vzdálenosti. +zakroutí hlavou+ A co ty pořád děláš?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pon dub 19, 2010 2:41 pm

Nef: no, je fakt, že dodržení pravidel se většinou vyplácí. když je člověk varován, nemá si zbytečně nabíhat. ale zase někdo unese i to, že na pravidla kašle úplně a všichni na jeho hru přistoupí. pokrčí rameny a upije čaje. rychle do dopíjí, aby si taky dala kafe. :D
co já - no, někdo se musí starat o chod kanclu. máme - když jsme u těch tajemství přísně tajných - mrkne na ni. máme kontakty a pobočky skutečně všude možně. tady se to až tak moc nehýbe, ale pořád se něco děje. Miracles (dům) se naštěstí dost udržuje sám, ale občas taky musím přeložit stéblo... spíš ruku k dílu. a srovnat těch pár lidí, co jsme tu, taky někdy dá docela zabrat... taky chci být občas s Morfem... vrhne se už na kafe a dá si taky dortík jahodovej. znáš to.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pon dub 19, 2010 2:53 pm

Nef: máte toho dost.. na práci. kývne. no, kromě zlomených srdcí a vlastní Říše snů, kterou spravuju, toho už toloik nestíhám. tyhle skororodinné hrátky s Et a spol taky zaberou čas - to si nestěžuju řekne spíš Eternity, která se tak podívá, jako, co z něj ještě vyleze. taky pořád pracuju na tom projektu s prodejem lektvarů pro sny - je to trochu ve skluzu, ale ta akce s focením - nezapoměl jsem na vás. mrkne na ni. ani na slečnu Styx. pokud nebudete moc vytížené - no, uvidíme.
a naše Tir vám chtěla něco předat osobně k narozeninám - ale vzhledem k tomu, že je teď vážně docela zaměstnána tím mladíkem a sama sebou... dojde k poličce, kde leží malý balíček, vezme ho a podá Nef. ... tohle vám máme dát.

Obrázek
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Neferet » pon dub 19, 2010 6:48 pm

Et: Pak je otázka na jak dlouho. A co se týče upíru, tak s těmi to má většinou katastrofální účinky pro dotyčného. +upíjí čaj, který jí strašně chutná+
Takže toho máš taky dost. +pousměje se+ Kolik vás tu vlastně bydlí?

Morf: Docela, ale od tý doby co žiju tady, to není tak hrozný. +pousměje se, na chvíli se zatváří, jako by jí to nedocházelo+ Jo tohle focení. +usměje se nakonec+ Stačí, když mi včas pošlete sovu a čas si udělám. +pousměje se+
+vejme si od Morfa balíček+ Děkuju. +usměje se a hned si ho rozbalí+ No tohle. +široce se usměje a začne dárek převracet v rukách+ Kdybych jí v nebližší době neviděla, řekněte jí prosím, že jí moc děkuju a že mi udělala radost. +požádá a je vidět, že jí dárek udělal opravdu radost+ A vám jsem chtěla taky poděkovat za dárky. Udělaly mi radost. +přizná+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » úte dub 20, 2010 6:02 pm

Nef: tak fajn, beru vás za slovo. pošlu něco - nejspíš havrana - jak to bude aktuální. kýve a usměje se. no, my to Tir vyřídíme. bude ráda. rádo se stalo, hlavně, že si to užijete. dívá se na ni trošku pobaveně. a nemůžete prozradit neco víc o těch informacích a domově? né, že bych vyzvídal... ale vlastně jo, jsem normálně zvědavý. nakloní lavu na stranu a usměje se.

Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » úte dub 20, 2010 7:24 pm

Nef: no, já je rozhodně dráždit nechci. užívá si svého nápoje. kolik? většinou tak do deseti, to se mnění. Miracles je tak trochu pohyblivá záležitost - po všech stránkách. a jak to tak v paradoxním světě chodí, právě to mu dává pevnost a spolehlivost. ale to je asi moc filozofie pro tuhle chvíli, ne?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte dub 20, 2010 7:55 pm

Morf: +kýve hlavou+ To určitě. +usmívá se, že si ty dárky užije+ Tak něco bych snad mohla. +pousměje se+ Záleží na tom, co byste chtěl vědět. Mám vám povyprávět o našem školství, zdravotnictví či dokonce bezpečnosti? Nebo vás zajímá úplně něco jiného?

Et: Aspoň někdo má tady rozum. +usměje se a ochutná limonádu+ Moc dobrá. +pochválí+ Tak pokud nejde o filozofii po ránu, tak mi rozhodně nevadí. +pousměje se+ Deset? To je docela dost.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte dub 20, 2010 8:01 pm

vejdou tam spolu s Fabienem za ruku a Nef si může vybrat, jestli je tu ve stejnou dobu taky :D , máme nějak dopoledne.

Et a Morf (a Nef): dobré ráno, ahoj. my máme hlad - to jste určitě od nás nečekali, co? culí se a má dobrou náladu.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles