Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Isamun » pát dub 16, 2010 2:40 pm

(nezuli, ale podprsenku taky neměla, ale gentleman to nekomentoval, gentleman osahával :D )

Molly: klidně Mýtinka (stejně tu jiná hospoda není.) oblíká si košili a sestavuje si přívěšky na hrudi do mandaly současné chvíle.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 16, 2010 2:48 pm

(Tak to gentleman něco prošvihl, Molly bez podprsenky ven nemůže! :lol: )

Sam: +Sleduje tu složitou operaci, pak jde ještě jednou přátelsky zaklepat na rybičky a hledá klíče, které někam upadly do prostoru, když začlo krmení rybek... ;) + Možná budu mít doma nějaké korálky, až budeš v práci, budu ti navlékat náramky, abych zkrátila čekání na tebe...+Pro legraci ho ještě zatahá za náušnici (zlatý kruh v levém uchu) a dál se věnuje hledání klíčů.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 16, 2010 3:06 pm

(trochu se divil, ale co. a proč by nemohla? akorát by asi budila pozdvižení...)
(jo a něco mu, prosím, navlíkni, má toho málo. ale ergonomicky - aby udržel rovnováhu a něco ho netáhlo ke straně. stejně už teď, když se pohybuje v otevřené krajině, se musíme modlit, aby nepřišla bouřka...)

Molly: prosil bych růženec nějakej... i s artistou. sehne se a zvedne klíče zamotané do jeho šálky pestrobarevné. hledáš snad tohle? drží je vysoko, aby jen tak nedosáhla.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 16, 2010 3:12 pm

(Snad si nemyslíš, že by se v otevřené krajině pohyboval bez hromosvodu? :D )

Sam: Růženec jeden...píšu si...+Povyskočí, aby ukořistila klíče, ale stejně nedosáhne.+ Dej mi je, zločinče! Nebo tě mám zlechtat a nebo chceš úplatek? +škemrá a ještě jednou zkusí povyskočit.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 16, 2010 3:18 pm

(probůh! Diviši, Franklike - bez hromosvodu ani na krok!)

Molly: přitáhne si ji a políbí dlouze, ruku s klíčema ve výši. já a úplatky? za koho mne máš, ženo? spustí ruku a jemně jí vsune klíče za výstřih.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 16, 2010 5:19 pm

Sam: Za nevypočitatelného maniaka, muži! +Poddá se polibku, přitom loví ve výstřihu klíče.+ Pojď, lásko...ať nezahynem hlady!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 16, 2010 6:31 pm

Molly: podívá se na ni dojatě, v oku se mu něco zatřpytí. a musí ji dlouze, něžně políbit. do plibku vydechne: to mi ještě nikdo neřekl. a dělej, zamkni. mám hlad.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 16, 2010 6:34 pm

Sam: +Cítí Samovu náladu, přejede mu prsty po hrudi, stiskne jeho ruku, vyjdou před byt a Moll hledá ten správný klíč, aby mohla zamknout.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Katty » pát dub 16, 2010 6:36 pm

+Prochází zrovna okolo služebního bytu, v náručí obinadla a obvazy. vidí Molly a celá se rozzáří.+
Molly: Jé, dobrý den, už jsme se hrozně dlouho neviděly. Nepotřebujete s něčím pomoct? +Celá je rozechvělá, ale pak ji do zorného pole vleze Isamun.+

Isamun: +Změří si ho pohledem tak vražedným, že by za něj mohla dostat doživotí. Kývne hlavou místo pozdravu.+
Katty

Příspěvekod Isamun » pát dub 16, 2010 6:41 pm

Katy: celý den. nepotřebuje, už je celá pomožená. chytí Molly za ruku a přitáhne si ji blíž. docvakne mu, co je to za sestru a vehementně dává najevo "OBSAZENO!!!"

Molly: pojď, lásko... najíme se. a vede ji tam, kde si pamatuje, že je východ.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců