Pokoje pro hosty

Residence Johna Abruzziho

Moderátoři: yohannka, Abruzzi

Re: Pokoje pro hosty

Příspěvekod Abruzzi » ned dub 18, 2010 5:19 pm

+sppokojeně si ji přitulí a hladí ji po bříšku+ jo.. to je itálie +usmívá se a dá jí pusinku na krček+ jasně že chci bazén! a chci na něho mít výhled z té velké terasy... a pak tě budu šmírovat jak se v něm budeš koupat +přejede jí rtíkama podél čelisti+
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » ned dub 18, 2010 5:31 pm

jooo? no abys nezatahoval ještě závěsy potom po pár týdnech...možná...možná bysme měli bydlet trochu blíž sem? k dětem? +přemýšlivě+ sice je tu hic v létě..ale...když budeme mít dobrou klimatizaci...měl bys s nima trávit víc času...potřebujou tě...každý dítě potřebuje tátu...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » ned dub 18, 2010 5:42 pm

+usměje se a kouká na hvězdičky+ to néé, ty zatahovat nebudu. No..a to by ti nevadilo? +podívá se na ni mile+ (a mohla by silvie bydlet tak jako.. že tam není zas takovej ten mořskej hic, takže kdyby sme my bydleli o kousek dál.. bylo by to akec) O kousek výš už začínají hory, tak.. kdybysme se usídlili někde tam +pokývá přemýšlivě hlavou+ to by bylo akorát
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » ned dub 18, 2010 6:05 pm

(to klidně může, já se v Itálii jak zeměpisně, tak klimaticky absolutně nevyznám...)

+zavrtí hlavou+ Ne...nevadilo..teda pokud mě tvý děti nezačnou nenávidět a dělat mi naschvály! +směje se a něžně ho olíbne+ Zítra si objednám katalogy, ať se v tom můžu prohrabat! A třeba by u nás mohly bývat na víkendy...aby měla Sylvia taky víc volna pro sebe...a Philla...+uculí se, páč je jí jasný, k čemu volnej čas využijou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » ned dub 18, 2010 6:26 pm

(pak omrknem názvy měst)

nooo až budou v pubertě, tak budou dělat naschvály nám všem! +směje se, skloní se a jemně jí pusinkuje rtíky+ seš skvělá, že ti tohle vůbec nevadí +usmívá se - jako ty jeho děti a tak+ dobře sem si vybral +políbí ji pěkně a láskyplnně+
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » ned dub 18, 2010 7:49 pm

(Abruzzo ne ;o) )

v pubertě? to máme snad tak šest, sedum let ještě čas, ne? pak je někde zavřem a bude klid! +směje se a olíbává mu rtíky+
Proč by mělo? Teda...jo, asi nejsu zrovna všeobecně velkej milovník dětí, ale to je tím, že sou to spratci nevychovaní. Tvoje děti umijou poslouchat a navíc sou sladkýýýý! +rozplývá se tam+ Ty sis vybral? Já si vybrala! +okousne mu ret+ Urvala sem tě hrobníkovi z lopaty....
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pon dub 19, 2010 10:34 am

Takže abysme měli v baráku sklep s velkým zámkem! +směje se+ no.. některým slečnám tohle vadí +exmanželky a děti+ co jsem tak zaslechl od známých. A to dokonce hodně +zamračí se+ Nojoooo ony ví, že kdyby neposlouchaly, tak na ně budem zlíí +zazubí se a pěkně jí olíbne rtíky+
to si sice urvala... ale... pak sem si vybral! +opře ji tam o zábradlí a olíbává+
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » pon dub 19, 2010 11:37 am

Jo? +že jim to vadí+ No tak...ono asi je to i trochu takový, že...je člověk mimo, když je jenom milenka a nepatří do rodiny...asi to záleží i na chlapovi jak se chová...+pohladí ho+ A mně je tu s váma dobře...i když mě Sylvia nemá ráda...ale to zase chápu...asi to není snadný ani naopak...+jako když seš ta exmanželka+
A...máš hodně takových známých? +jako rozvedenýýých+
Ty a zlej? To si ani nedovedu představit! +směje se a zaškrabká ho na zádičkách+ Nooo jenom jestli sem tě neuhnala jááá!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pon dub 19, 2010 12:08 pm

právě.. a milenky jsou alergický na veškerý zmínky o exmanželkách a.. pak to není prostě dobrý +obejme ji a pusinkuje jí rtíky+ mm já myslím, že byste se se Silvií mohly tak nějak i.. zkamarádit +uculí se+ přece jenom, už je to nějaká doba... +co je ona s někým jiným a azzi taky+ a sme dospělí!
Nooo divila by ses, ale je jich docela dost +pokývá hlavou+ a nebo jsou tací, co mají manželky ale pak mají jednu dvě milenky...a ty manželky o tom ví.. +nakrčí čelo+
já? zlej? no jistě! ty mě ještě neznáš zlýho joooo? +zazubí se a gřafne jí do krčku+
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » pon dub 19, 2010 12:22 pm

Mně to taky dřív vadilo..+přizná+ Než ste se rozvedli, měla sem pocit, že se k sobě vrátíte...že ten rozchod nemyslíte vážně...
Skamarádit? +usmívá se+ Myslíš, že by chtěla? To by mohlo být zajímavý jít třeba na kafe..a vytáhnout z ní drby na tebe! +omáčkne mu prdelku+ Dospělííí! Jak kdo zlato, já su pomalu ještě pod zákonem! +okousne mu rtík se smíchem+

A těm manželkám to nevadí? To se nějak toleruje? +je zvědavá, protože neví jak to u mafiánů chodí, třeba je to běžný...+ Ale dvě milenky..to je docela zápřah, ne? Jak to zvládají? To sou takový zvířata? +chrlí na něho otázky+

+vyjekne a se smíchem ho objímá+ áááá ono mě to žere!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Residence Austria