Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod mollyz » úte dub 20, 2010 11:27 pm

Fab: +Bezradně sleduje svoje ruce a monotónně přeříkává.+ Je v práci, Isamun...ona...je s ním ...chodí s ní asi dlouho. Nevím, Fabiene, nevím!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte dub 20, 2010 11:30 pm

letí za nima. sedne si vedle Molly. jednu ruku jí dá na čeko a druhou do zátylku. něco jí řekne, čemu nerozumějí. koukne jí do očí a pak zavře oči. za dvě minuty otevře oči, hodí znechudcený pohled. jo čůza... to snad ne...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte dub 20, 2010 11:33 pm

Tir: Cože...kdo? +Začíná bejt pěkně naštvanej.+

Molly: Jenom se ujistím, že nejde o nic takovýho jako se stalo mně a Tir. Nemůžeš se mýlit?

Tir: Jestli si s ní jenom hrál, zabiju ho! Varoval jsem ho, zabiju ho...nebo mu aspoň rozbiju držku, aby si to pamatoval!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 20, 2010 11:37 pm

Fab: ona.. no hrozná kráva... kdysi spolu... ale to je pryč. dávno. a Sunny není takovej. Fabiene, nezabiješ ho. spíš on tebe... natiskne se k němu. dávej pozor. skoro brečí, protože se bojí o oba chlapy a taky o Molly a neví, co dělat. tak jenom vezme Molly za ruku a ukecává tajnými způspoby její organsmus, aby se dal do pořádku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 20, 2010 11:37 pm

Fab: +Smutně se usměje.+ Myslíš jako, že to byla Samova nová zubařka...a kontrolovala mu plomby...vlastním jazykem?

Tir: Kdo je čůza?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte dub 20, 2010 11:48 pm

Tir: Děláš si legraci? On zabije jí...+kývne k Moll+...už to jednou zažila, chápeš? Buď tu s ní! Najdu si ho! +Je pěknej poděs stejně jako Tir, takže se nesmí ničemu divit.+

Molly: Vrátím se, zlato.+ Obejme jí, takže když se odtáhne, je celej od krve. Vyběhne rozzuřeně z pokoje a přemýšlí, kde Isamun může být.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte dub 20, 2010 11:51 pm

Fab: Fabiene..+šeptá za ním+...prosím, ne! ...Miluju ho.+ Skloní hlavu do klína a zblízka sleduje kaluž krve, která se jí udělala na šatech.+ Miluju...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř dub 21, 2010 7:36 am

Fab: křičí za ním. jestli se necháš... jestli se nevrátíš, najdu si tě a udělám ti ještě něco horšího! a potichu. blázne... můj...

Molly: pořád ji drží a začíná fungovat !alternativní" léčení, krev se zastaví a pomalu se z těla začnou neutralizovat a vyplavovat alergeny. Molly je ale pořád slabá, zraněná, špinavá od krve. Tir začíná solidárně popotahovat. kdo to je? jena taková rozmazlená panička... kdysi u nás něco chtěla, v práci... a Sunny to pro ni dělal. nějak ho oblbla, strašně na ní ujížděl. to teda nechápu, taková kráva... ale pěkná, no. naprosto si ho otočila kolem prstu a když jí zobal z ruky, potřetí - nebo nevím - vdala za zazobanýho křena. Sam pak asi čtvrt roku byl úplně mimo... Molly - mě to připadá celý nějak praštěný! Sam přece... má tě moc rád. přece nejsem blbá...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř dub 21, 2010 10:54 am

Tir: +Trochu se jí z té ztráty krve motá hlava.+ Ale ona...líbala ho, mluvila s ním, jako kdyby pořád spolu....on jí hladil...líbal ji taky...Nebudu stát nikomu v cestě. Sam si zaslouží být šťastný. Měl mě nechat být....měl mě nechat...+je dost mimo a plácá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř dub 21, 2010 11:40 am

Molly: snaží se ji vytáhnout na postel, aby nebyla na zemi. moc to nezvládají, tak ji nechá zatím sedět, v koupelně namočí dva ručníky a jeden jí dá na čelo a druhým ji otírá a čistí od krve. a ty si to nezasloužíš? být šťastná? Moll, ty jsi snad větší kopyto než já... vzdá čištění oblečení od krve. pak něco Molly najde. mě to fak nesedí... čůza a Sam? taky jsem byla naprosto vyřízená, když jsem viděla Fabiena s Katty... a bylo všechno jinak. snaží se do Molly nalít aspoň trochu vody. co chceš pít, léčitelko? nějakej čaj? wizoura? co ti pomůže?
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles