Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 7:37 pm

Tir: Tir, SOS! pomoc§ já to nechápu... koukne na ni. proč? on... on si o to koleduje... nedivím se už, žes mu natáhla. je tu? Molly? musím vědět, co s ní je. ten rapl mě vyděsil.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 7:39 pm

+Dusá naštvaně po schodech a huláká, jak je jeho dobrým zvykem.+ Isamune Morffe, kde jsi? Vylez!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 22, 2010 7:41 pm

naštvaně se zamračí. konečně usnula. a vy tu řvete. jděte oba doprčic! zabouchne mu před nosem a dveře zajistí kouzlem.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 7:48 pm

Fab: a nedá pokoj! neřvi, hovado! tady jsem doma já - špatnej pohyb a skopnu tě ze schodů. a ani nemůžeš hádat, kdy vypadneš! rozkročí se a čeká na něj, že mu dá na budku při sebemenší zámince.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 7:50 pm

Sam: +Odstrčí ho, protože vidí ustaranou Tirage.+ Nemachruj, krasavče. A jasně říkám, sem nejdeš!!! +Pak ale zjistí, že Tir dveře zamkla kouzlem a stojí tváří v tvář naštvanému Isamunovi.+ A já tam nejdu taky. Copak si musel rozmlátit tu vodku, chytráku?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » čtv dub 22, 2010 7:56 pm

+Probudí se, protože jí do spánku vleze důvěrně známý hlas.+ Same...+šeptá+...Same, Same...+už leta ví, že nedokáže plakat nahlas. Jen zmateně hladí do stropu, neví, kde je a proč tu není Isamun.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 7:57 pm

Fab: o co ti jde? chceš přes držku? nebo si držku ožrat? najednou se začne smát. Fabien mu připadá hrozně vtipnej a malichcernej. najednou ho už netočí, prostě je jenom legrační. má starost o Molly. jestli ti pomůže si vylejt hlavu, aby s tebou byla rozumná řeč a přestals mě otloukat a koledovat si tak o sadu fraktur, dám ti třeba dě flašky wizoura. mám tě svázat, nebo budeš hodnej? kýbl je někde od minule... jde ke svému pokoji a nebojí se k němu otočit zády.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 8:01 pm

Sam: Fajn...léčebná kůra! +Jak se Sam začne smát, směje se taky. Je zpitomnělej z těch všech ran, endorfin je odplaven a ví, že se potřebuje vožrat, třeba i s Isamunem.+ Já budu hodnej, když ty taky!! Stejně se dovnitř nedostanem ani jeden! +Šune se za Samem k němu a je dost na jeho doupě zvědavej.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 22, 2010 8:12 pm

jde k Molly a zase jí zašne šeptat. do ůst jí nalije další hlt Morfeova lektvaru snů. je jí trochu smutno a hlavou jí táhne hrozně moc věcí, dochází zajímavé myšlenky a překvapivé souvislosti.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » čtv dub 22, 2010 8:24 pm

Tir: +Ještě dřív než lektvar zabere, leží s očima dokořán a šeptá Tir.+ Nemůžu spát...už léta ne. Neumím to bez nočních můr. Nenuť mě...nechci ...nechci hnusný sny...kde je Fabien? +Pak jí ale přece jen spánek přemůže a ona zavře oči stejně jako pusu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles