Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 8:21 pm

Sam: Hele, neser mě. Možná, že jako mstitel stojim za hovno, ale aspoň mám jasno v tom, co chci. A jako doktor ti řikám, že jestli si to nevyjasníš i ty, tak skončíš na chirurgii. Co to bylo za blbej nápad motat hlavu zrovna Moll, když máš holku z jinýho světa? +Ptá se spíš zvědavě a je docela rád, že mu wizour tiší bolest v žebrech.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 8:32 pm

Fab: cože? jakou holku? začne mu to šrotovat. náhodou se v kanclu stavila jedna stará známá... bez toho bych se FAKT obešel... a Molly utekla. myslel jsem, že hlavně kvůli tomu, že na ni ta ženská byla sprostá... ani jsem nevěděl, že ztam Molly je... zkoumá hladinu nápoje jako by tam mohl přečíst všechny odpovědi. já Molly miluju. je to... no, je to - já nevím, jak to říct, ale ty ji znáš. a je ještě mnohem lepší, než si vůbec myslíš... já mám jasno, s kým chci být... protočí oči. holku z jinýho světa... kdybys ji znal... kdybys ji jenom viděl... vrtí hlavou a dopije skleničku a nalije si novou.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 8:36 pm

Sam: +Zkoumavě si ho prohlíží a skoro by mu i věřil, kdyby...+Hele, já mám informace, že je to tvoje bejvalka nebo možná furt současná kočka, a že, ve chvíli, kdy přišla Moll, tak ses s ní dost muckal...+upije další velelok.+ A s kým chceš vlastně bejt, Morffe?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 8:43 pm

Fabien: postřeh nic moc. dedukční schopnosti - to samý, co? to je výslech? s kým asi - co bys řekl? s Molly. koukne na něj zle a asi i trochu lituje, že ho pozval dál. já... no, nevím, co viděla Molly... trochu mu zatrne. ona je Angelina dost - no dost těžko se s ní něco pořídí. je hrozně nezvladatelá, nekonzumovatelná... ale doprdele se servítkama - je to hrozná kráva! sice pěkná, ale čůza... naše holky ji jedna vedle druhý nesnášej. dokonce i fata, to je podobnej model, krasavice. ale není blbá. a Et ji taky nenávidí. dokonce mi to řekla.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 8:51 pm

Sam: +Překvapeně se na něj podívá, protože nedokáže rozšifrovat, co to ten chlap, kurnik, říká.+ Takže sis našel přijatelnější model než Angelina? Ten ti holky schválily? Podivej, mně je to celkem jedno, ale Molly...ona je mi dost blízká. To víš...a já zase vim, že tě tím seru, ale fakt chci mít jasno. Moll nikdy nelže, takže, jestli ses muckal s krávou, tak mě zajímá, co je pro oko tvým holkám a co je fakt pro tebe důležitý! +Ohrne horní ret jako na výraz zhnusení, ale pak se na to vykašle.+ Hele, Morffe, už jsme se pomlátili, já taky nejsem svatej, jen chci mít fakt jajno, jasno!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 8:59 pm

[

Fab: napije se. hele, jak se s tebou může Tirage domluvit? připadáš mi dost tupej. protočí oči. ty máš Molly rád, je pro tebe důležitá, něco jako rodina. a je v pořádku, že si s ní rozumíš, zajímají tě její názory a znáte se. já mám svoji rodinu a blízké, ale tam by to platit nemělo? vím, žes to už slyšel, ale my se vážně dostáváme do dost blbejch situací, kdy to záleží na nás, jestli se všichni vrátěj v únosném stavu. dost se známe. vyberu si, koho chci já. ale není mi jedno, co si o tom myslí moji blízcí - hlavně proto, že si často všimnou toho, co já nevidím. rozčíleně vysvětluje. a pak tiše dodá. ale kvůli Moll bych šel i pryč z tohodle... neříká to moc radostně, ale upřímně. když to musíš vědět - jo, líbali jsme se s Angelinou - spíš... ona líbala mě. zašklebí se nepohodlným pocitem. to přiznávám, jen proto, že čekám, že mi poradíš, co mám dělat... svěsí uši.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 9:07 pm

Fab: +Pohlédne na něj dost zaraženě, protože to nečekal.+ Fakt bys to pro ni udělal?...+Naleje novýho panáka oboum.+ Ty upřímnost, já taky. Hele, Moll je v dost velkym šoku, protože to co se stalo, je prakticky to samý, co zažila s manželem. Bylo to hovado a fakt nevim, co na něm tehdy viděla. Až budu víc vožralej, budu ti vo něm vyprávět, ale teď se mi z něj eště zvedá moc žaludek. ...+Vypije panáka na ex a doleje si znovu.+ Moll tě miluje tak, že z toho blbne. Navlíká ti korálky a eště se u toho blbě usmívá. To sem fakt eště nezažil. ...Krvácela, protože vypila lektvar na uklidnění s heřmánkem. Je na něj alergická. Prostě krev z nosu nešla zastavit. Asi jí Tir dala dohromady. Nevim, dost mě to vytočilo....Jo, Moll je moje rodina. Mám tady jenom jí, i když mi leze na nervy!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 9:14 pm

Fab: leze na nervy? to neznám. ironicky. nás tu bývá kolem deseti a je to samá harmonie... ušklíbne se a pro začátek se chytí nejméně znepokojivého tématu. asi by mi hráblo, ale jo, šel bych. jako cestovatel to máš sám dost složitý. sám vidíš, že se normální lidi - ani kouzelníci - moc nechytaj, co se vlastně děje... není to lehký, zorientovat se. pije z flašky. no, nevím, jestli o jejím bejvalým chci slyšet, když to bylo takový nukleární hovado... říká se, že když se nepoučíš, najdešě si staejný znova. zamyslí se. doufám, že ne. ubližovat jí je to poslední, co bych chtěl!
a proč pije heřmánek, když je na něj alergická? to mi k ní nejde... kdyby mi udělala scénu, nabo mlčela, jak říkáš... ale proč si ubližuje?
Naposledy upravil Isamun dne čtv dub 22, 2010 9:22 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 9:22 pm

Fab: +Protočí oči a radši se taky napije z flašky.+ Nevěděla to. Míchal jsem to já, když byla někde s tebou pryč. Normálně se do toho lektvaru dává, jenže ona ho tam nesypala, takže netušila, že jsem ho tam nasypal já. A já ani nevěděl, že to někdy pije. Normálně zvládá bez povzbuzovačů..+ Rozhlíží se po okně, kde by si mohl zapálit. + Potřebuju cígo, Morffe. Budu hulit z okna. ...+Najde v kapse dost vomačkaný cigára.+ Myslim, že by po tobě nechtěla, abys toho nechal...jako cestování. ale buď si jistej, že kdykoliv budeš pryč, tak to slíznu já. Pokud se ti to podaří urovnat...vysvětlit jí to. Řikal jsem ti, že se nehádá. Nebude tě chtít vidět, počítej s tím! A jestli jí chceš, tak se plaz! +Otevře si okno a sedne si na parapet.+ A jestli mě srazíš dolů, tak mě nasereš!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 9:32 pm

fab: rychlý řešení - zvednout nohy, překlopit a byl by klid... ani nevím, kam dneska vedou okna... prohlíží si láhev proti světlu,jak málo tam zbylo. tak tys ji vlastně přiotrávil... ochránče... anis nechtěl, co? je tak lehký šlápnout do hovna. a tak těžký si umejt boty a zbavit se smradu. zavrtí hlavou, ani nevím, jestli ti za ten heřmánek chci vyrazit zuby, nebo ti odpustit, protože jsme všichni lidé omylní... upije půl zbytku z láhve. plazit říkáš... no, proč ne... nějaký typy? dopije do dna a jde si pro další láhev. vezme zase dvě a jednu nechá před fabovým křeslem. hele, Tir plakala, žes po ní chtěl, aby dřív myslela, než tě propleskne. ale to sis něco přečetl, ne? to není v tvé přirozenosti, co? rejpne si a sáhne na oko. a co ta družina krásek? musím říct, že ty mě taky dost hnuly žlučí - ta jedna se aspoň starala o to, co je s Molly. ale ta druhá - důležitost sama a sere se do věcí, kterejm nerozumí. ještě že ženský nemlátím - až na výjimky...
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles