Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » čtv dub 22, 2010 8:38 pm

Molly: to se změní... uzdravíš se - i se spaním. neboj se. jsem tu. nočním můrám se můžeš postavit... domluvíš se s Morfeem. ale ten jeho lektvar tě teď od snů ochrání... odpočineš si. zase jí obnoví baldachýn i míček uzdravující. když usne, ještě na ni mluví - i když je to spíš mluvení smama pro sebe. jsou chvíle, kdy si nemůžeš vybrat, co se stane, jenom to, co ty s tím uděláš... Molly, je tolik věcí, které jsem do teď něvěděla... je tolik věcí, které nevím... a ty spoustu věcí taky netušíš... ani o nás a hlavně ne o sobě... spi... připadá mi, že jsem zestárla o několik let za poslední měsíc...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » čtv dub 22, 2010 8:43 pm

Tir: +Ještě mumlá spíš už ze spaní.+ Vidíš...a já...jsem mládla.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv dub 22, 2010 8:46 pm

Molly: to ji skutečně pobaví a rozesměje. no vidíš... a ještě omládneš. já se podívala, co se dělo... bude to nějak... jinak. chlapi se poprali. dost krutě... bylo strašný je vidět, jak se řežou - Sama s Fabienem. už bych to nechtěla zažít... ale oba přežili celí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 22, 2010 9:00 pm

Tir: +Informace jí zcela probere a vyděšeně se posadí na posteli.+ Kde jsou? Co se stalo...F...Samovi? +Má pocit, že jí jeho nepřítomnost zabíjí, lae někde uvnitř už se staví její železobetonová zeď samoty.+ Vyléčíš ho, viď? A Faba taky..!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv dub 22, 2010 9:06 pm

Molly: upřímě řečeno, mám chuť je oba poslat někam... aspoň na tři dni. trochu otráveně. myslím, že už maká Eternity. já ji cítím. a barák má taky kouzla na chránéní svých obyvatel... myslela jsem, že budeme s Fabienem někde venku... a teď se kluci spolu porvali a opíjejí... za chvíli půjdu roznést kyblíky. koukne na ni. a jsetli budeš dělat tohle, tak si nabíháš sama... ne, že bych byla lepší...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 22, 2010 9:15 pm

Tir: Opíjejí se? +chabě se pousměje.+ To je dobře. Fabienovi to vždycky pomůže utřidit myšlenky. Když jsi byla pryč, opil se jako...jako prase, ale aspoň si uvědomil, že přepískl, co ti řekl. Volal tě...bylo to hrozně dojemné. Miluje tě, Tirage. Jsi šťastná bytost...Fab je....miláček. +Usmívá se nepřítomně.+ Hrozně se o tebe bál...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv dub 22, 2010 9:19 pm

Molly: oba jsou to idioti... řekne dost schovívavě a zamilovaně. Molly, jak znám Sama... on by ti neublížil... já moc nevím, jak ti to říct. ale jsem si jistá, že něco nehraje, s tím co se stalo v kanclu. ušklíbne se. a neříkej mi bytost... já jsem zhruba normální. skoro.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 22, 2010 9:28 pm

Tir: Promiň...ženo.+Skoro se chce zasmát.+ Já normální nejsem....co by tak asi nehrálo? Ta...ta...mluvila poměrně jasně. Oni dva patří k sobě a já...myslela si, že jsem sekretářka. Sam se ani nenamáhal....ne, volal na mě....promiň, Tir. Blbnu jako malá. To ta ztráta krve. +Pak jí vyhrknou slzy do očí a pevně Tir obejme.+ Já už nechci být sama. Už nemůžu, když jsem poznala Isamuna! Tir...je skvělý! Cítím ho, vím, kde ho teď co bolí, cítím, jak mu chlast leze do hlavy...a nemám schopnosti jako ty.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv dub 22, 2010 9:39 pm

Molly: a bude hůř, to dělá Miracles... ten barák s lidma trochu cvičí. pohladí ji po vlasech. a taky láska. já mám Sama taky ráda a vím, že je fajn... vím, co myslíš. když jsme s Fabem... myslela jsem, že mi sebrali půl vnitřností. hrozný bylo, když jsem myslela, že ho musím... drží ji a mírně houpe jako dítě. ona s ním hrozně vymetla, Molly. já ji znám a nesnáším. je to hrozná manipulantka a sebestředná vypočítavá mrcha. nevěř jí ani pozdrav. já jenom doufám, že ač chlap, není Sunny idiot. na to nemohl zapomenout, jak se k němu chovala. nakonec před ní utíkal... hlavně nevím, jak se dostala sem. ale na Miracles se nedostane. sem smí jenom zvaní.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 22, 2010 9:45 pm

Tir: +Překvapeně na ni hledí.+ Ale Tir...to je přece jedno, jestli sem smí nebo ne. Miracles není svět. Jestli jí má Sam v sobě a chce jí, tak ho Miracles neochrání. Půjde za ní, ať je mrcha nebo ne.+ Znovu nepřítomně hledí do stropu.+ Ano, vzali mi půl vnitřností, všechnu sílu a magii. Nemůžu ani zpátky do nemocnice, protože cítím, že už nemám svou magickou moc. Když jsme se Samem....naše magie se milovaly. Bylo to nádherné, Tir. Ještě s nikým jsem to nezažila, proto jsem Samovi tolik věřila a milovala ho....a pořád...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles