Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 9:39 pm

Sam: +Už je pěkně vožralej, kynklá se na parapenu a mžourá do tmy.+ Myslim, že to vede někam do Skandinávie. Vidim fjordy.+ Chechtá se.+ Hele, lektvary míchá Moll, a protože byla s tebou někde ani nechci vědět kde, tak sem míchal já - podle návodu. To je pro pacienty a ne pro nás. Vytočils ji, tak to vypila. Jsme v tom stejně spolu.+ Připije mu skoro prázdnou lahví a taky ji dopije. Jo...ty dvě ve špitále mysliš...chachacha...Katty...Moliina věčná ctitelka a ta důležitá...nová doktor...Memory. Je fakt dobrá...děsně se snaží! Na ty ser! Já je musim vidět denně, ale ty...když budeš mít kliku, už je nepotkáš! +Sezkočí zpátky do místnosti a kalným okem prohlíží Samovo roztržené obočí.+ Týjo, chlape, nebudeš pár dní vidět...sorry!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 9:45 pm

Fab: raši bych neviděl... radši bych se neviděl... ještě, že mám sestru. ta si mě dá dopořádku... ale nechci vidět ty pohledy... ona už ani nic neříká... snaží se flašku otevřít zubama. jsem mezi ženskejma furt, ale takhle dotěrný slečny... si to užij. ale taááák angažovaný... bejt Tir, fackuju tě pravidelně preventivně před cestou do práce... a... a Moll s tou... něco někdy... měla? ukousne žárlivostí skleněné hrdlo a nalije si teda raděj do skleničky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 9:50 pm

Sam: +Ještě je při smyslech natolik, že si svoji lahev otevře normálně a pije dál z lahve.+ Tir může bejt klidná...tam bych se votočil maximálně za pořádnym obědem. Moll nechala zlikvidovat kuchaře a zatim nenašli v kantýně náhradu....+Pak se znovu rozchechtá.+ Jako Katty a Moll?...Moll kličkuje jako zajíc už pěknejch pár let. Ovšem...vyloučit nic nemůžu. Soudě však podle Kattyina zavylého výrazu, nic ještě nebylo....Hele, ty žárlíš, vousáči! +Vyprskne whisku na koberec.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 9:52 pm

hmmm, to je překvapení - žárlím! koukne se na něj křivě. blbečku.

(musím jít.)
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 9:57 pm

SAm: +Chechtá se.+ Jasně...já taky žárlim...jenom je to divný....na holku. Isamune, já ti pomůžu, ale musíš se vypořádat s tou bejvalkou. Jestli tu někde straší, tak si buď jistej, že Moll na ni narazí. Má už tu smůlu nějak napsanou na čele.

(Dobrou!)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pát dub 23, 2010 9:49 am

Fab: koukne po něm. na všechny... myslím, že je to jedno, holka, kluk... když někoho miluješ. nevidím rozdíl. pokrčí rameny. straší tu určitě... nevím, myslím, že zatím zůstala v kanclu. nebo nevím. zbavil jsem se jí už před lety... aspoň jsem si to myslel. takže znova...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 23, 2010 1:50 pm

Sam: Hele, to je ta, cos o ní něco naznačoval na tý svatbě? Ta co tě pronásledovala skoro až k oltáři? Vo co vlastně de? +Pak si ho prohlíží zrakem odborníka (nevim na co ;) )+ Ty ten náš ledovec vážně miluješ?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pát dub 23, 2010 1:57 pm

Fab: my nesmíme ani naznačovat... zkouší se do láhve kouknout oteklým okem, druhé zavře, vidí nic a trochu se poleje. jo, to je ona... hrozný. nechtěj, abych vyprávěl... se posereme oba. vysává cenný alkohol z košile žužláním. sakra doprdele... koukne na Faba. nepřipadáš si někdy... hm, už ti někdo řekl, že jsi pomalejší v chápání? že o tom budu ujišťovat Molly, to mi připadá normální. ale proč tebe?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 23, 2010 2:05 pm

Sam: Pomalejší v chápání? No, ani bych neřek...jen potřebuju mít jistotu, že jí nebudu mít zase na krku sám. Vona mě pak moc buzeruje a lezem si horozně na nervy. Co má tebe, mám klid....takže chápej, já se ujistit potřebuju. V práci potřebuju klid a ne nasupenej Titanic! +Chechtá se Samovu počínání, což způsobí, že mu whiska teče z pusy po krku na otlučenej hrudník, kde by se snadno daly rozpoznat všechny Samovy prsteny.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pát dub 23, 2010 2:11 pm

(aby srdcervoucně nezjistil, že mu vervačce vypadl kámen z prstenu... že ho má Fab vraženej do žeber.)

Fab: ale já ji fakt! fakt to! miluju ji! vypraví ze sebe s obtížemi a přesvědčivě udělá "those beastly eyes". ty chceš mít klid v práci... to je toho! já ji chci mít pořád... u sebe. kostrbatě dokončí a rozplyne se v alkoholem protchnuté vzpomínce na nedávné intimní chvlíle s Molly. chvíli se přiblble usmívá a nereaguje na podněty.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles