Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » čtv dub 22, 2010 9:49 pm

Molly: otevřela bych dvoje dveře a přitáhla ho za ucho, ať si to domluvíte... ale je nalitej jak prase. oba jsou. dneska nechám zamčeno kouzlem... zítra bude mít kocovinu a bude bezbranej a hotovej. tak se vyspi a uvidíš, co budeš chtít podniknout. tady můžeš zůstat, jak dlouho chceš. pak se trošku usměje. hmm, magie a milování...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » čtv dub 22, 2010 9:54 pm

Tir: Chci jít domů, Tir. Já..nemůžu tu být..tak blízko. Mám lampičku víš. Hodně jsme toho zažily spolu. Ona mi v noci svítí a já nespím. Děkuju ti...já...řekni mu....+pěkně se do toho zamotala+...musím jít.+ Začne sbírat svoje věci.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát dub 23, 2010 9:39 am

Molly: vstane a podá jí čisté oblečení, které pro ni našla. na. ať neděsíš kolemjdoucí. dělej si co chceš... každý svého štěstí strojvůdcem. smutně zavrtí hlavou. Molly, tuhle jsem byla v divadle - dobrý představení, mimochodem - jednu větu si pamatuju pořád: "co bych to byla za ženu, kdybych nerada trpěla." myslím, že jsi mnohem víc "žena", než já. mě to totiž nebaví, trpět. nemám na to talent. je unavená a trochu i naštvaná. pokud mám něco vyřídit, tak ať je to krátké a snadno zapamatovatelné...
vím, máš to těžké, ale kdo ne?
lampička je věc. lidi jsou lidi...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 23, 2010 9:44 am

Tir: +Prudce se po ní otočí.+Máš snad lepší nápad? Za prvé ve Wildaranu bydlím. Tady jsem host...a ani teď už nevím koho. Za druhé...docela dobře si vzpomínám na dobu nedávnou a tvé oprávněné zoufalství. Samozřejmě, že nemusíš vyřizovat nic..jen , prosím, u vás v kanclu zůstaly moje knihy. Bylo by od Fabiena hezké, kdyby mi je přinesl. Nemám z čeho studovat...+Vykašle se na nabízené šaty, popadne svoji tašku a opustí pokoj.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát dub 23, 2010 9:57 am

Molly: třeba můj. já jsem kámoška, vzpomínáš? ne nepřítel. pohladí ji po rameni. ano, byla jsem zoufalá, byla jsem i hysterická a strašně jsem se bála. ale tys to vzala jako koníčka... lampička... samota... kouká na ni. ale jak chceš. knihy - vyřídím. a Sam - fakt bude lepší, když si to řeknete vy. možná jsem ho sem měla pustit... kouká, jak se rozplácne o kouzlem zavřené dveře. ušklíbne se. a kouzlo zruší. kdyby něco, jsem tu...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 23, 2010 1:46 pm

+Čert ví, jak vzkaz doručí, ale dostane se k adresátovi poměrně záhy.+

Tirage,
omlouvám se. Blbnu...blázním. Hrozně si vážím všeho, co děláš a až se prokoukám do rána, ráda bych s tebou mluvila...jestli budeš mít čas a chuť. Díky moc Moll.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát dub 23, 2010 1:52 pm

najde Mollyin vzkaz, přečte. hm, tak asi fakt patří do rodiny...

načmáře něco na druhou stranu vzkazu, pískne na havrana a pošle ho s odpovědí k Molly.

pak se zvedne a jde chlapcům nainstalovat kyblíčky a hektolitry vody a nějaký vyprotovák.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 23, 2010 2:10 pm

Díky, myslím, že přesně tohle potřebuju. Půjdu ráda. Transplantovat játra mě baví!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát dub 23, 2010 3:01 pm

vrátí se k sobě do pokoje a uklidí lístek od Molly, aby nebyl hned na ráně. převlékne postel ušpiněnou od krve a proběhne sama taky koupelnou. obleče se do noční košilky, trochu jí to zarazí, od té doby, co je s Fabienem, spí nahá nebo v jeho tičkách. nalíčí do koupelny ručník pro Faba - kdyby náhodou - tak, aby nešel přehlédnout, zapluje do postele a pustí si tiše nový výdobytek - 11 hodin nahrávek B McF. chvíli se jeí honí hlavou spousta věcí z prošlého dne, ale hudba ji za chvilku uspí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 26, 2010 9:36 am

+Tirage ho má prokouknutýho, takže Fab se prvně plíží do koupelny, kde sice zvrhne, co může, ale ručník najde a pokusí se dát do kupy dřív, než vleze za ještěrkou do pelíšku. Pod sprchou konečně zjistí, že je samá modřina a prokleje už asi posté Isamunovy cetky, protože má prsteny obtisknuté i na čele. Vykoná hygienu a zapluje k Tir do postele - trochu přitom heká - a radši jí vezme jen za ruku, protože objetí by ho asi dost bolelo.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles