Jo, to jsem myslela. Přikývne a zamyslí se. No čistě teoreticky to asi možné je. Ale opět, tohle musíš domluvit s Jean-Claudem. Usměje se a při jeho otázce pozvedne překvapeně obočí. No...mám přítele. Nakloní hlavu na stranu. Ale pročpak tě to zajímá? Zvědavě.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
Tajemně se usměje. Jen sem chtěl vědět, jestli má cenu něco na tebe zkoušet. Náhle se zachmuří. S tím Jean-Claudem se mi už moc nechce dohadovat. Možná zkusím tu Mýtinku. Mimochodem říkal, že mi to tu ukážeš.
Pousměje se. No kdyby ses tu objevil tak o měsíc dřív, možná by to smysl mělo. Mrkne na něj. No být tebou, tak se s ním raději moc nedohaduju. Koukne na něj vážně. Jo jistě, že ukážu. Tak pojď za mnou. Zvedne se a vydá se dolů k podiu.
Vyjde ze zákulisí a když uvidí u baru známou postavu, neubrání se úsměvu. Dojde k němu a vtiskne mu lehký polibek na krk. Ahoj zlato, ráda tě vidím. Opře se o bar a usměje se na něj.
Ahoj krásko culí se a přitáhne si ji k dlouhému polibku Někde jsem se doslechl, že máš dneska narozeniny, tak jsem ti něco donesl pozvedne významně obočí a předá jí tašku. Nahoře je tohle:
a pod tím je ještě velká černá krabice ovázaná rudou stuhou
I WAS MADE FOR LOVING YOU BUT YOUR LIPS ARE POISON
To víš, když se o tom píše v novinách jako o události roku Zakření se a pomůže jí vytáhnout tu velkou krabici To jsem zvědavý, jestli ti budou. V krabici je tohle
Nohu jsem ti měřil když jsi spala no jo, čeká jestli se jí budou líbit
I WAS MADE FOR LOVING YOU BUT YOUR LIPS ARE POISON
Když se konečně dobude do krabice,nevěřícně vytřeští oči. No... ty...bláho... Vydechne a bez varování mu skočí do náruče a divoce ho políbí. Moc děkuju, jsou úžasný! Šťastně se na něj usmívá.