Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » pon dub 26, 2010 10:57 am

slon v sanitárním porcelánu ji samozřejmě vzbudí. dělá ale jakoby nic a předstírá spánek. počká si, až Fabien zavře oči a v sebeobraně před kocovinou ještě usne. prohlíží si ho, jak dostal na frak, a neví, jestli se smát, nebo plakat, jak je zřízený. zařídí mu podobná kouzla, jako Molly, přemlouvá jeho tělo k uzdravení. a přidá se k přemlouvání sama - jemně ho líbá po modřinách a podlitinách, její rty jsou lehké jako motýl. Fabísku, moje nebožátko bolavý...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon dub 26, 2010 11:42 am

Huhm...+Cítí Tirage a její kouzla a lehounké rty, ale zatím není schopen pohybu. Zvedne jen pravou ruku a pohladí Tir po nějaké části těla, kterou nahmátne.+ Už jsem skoro vzhůru...+zahlásí zmoženě.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 26, 2010 11:48 am

Fab: nepřestává ho jemně líbat. ale kdepak... ty spíš... úplně spíš, lásko...šeptá a olíbává ho i po hrudníku a břiše.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 26, 2010 11:51 am

+Zvedne i druhou ruku a nahmatá další část Tiragina těla a pohladí ji.+ Kdyby se mi tohle jenom zdálo, byl bych zoufalý. Cítím tě...jsem skoro vzhůru a ty jsi opravdová! +vede si svou, ale oči ještě stále radši neotevře.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 26, 2010 11:56 am

Fab: na zoufalství se vykašli a hezky drž... budeme léčit... posunse se k němu nahoru, políbí ho jemně na natlučenou bradu, pak na ústa, než Fab otevře oči a přesvědčí se, že je vážně Tirage s ním, skutečná. pak ho políbí na víčka, aby oči zase zavřel, a vrátí se k olíbávání jeho žeber, břicha a níž.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 26, 2010 12:00 pm

Tir: Léčit?...Takhle hezky?...Tak to jo, prosím!+ A leží jako placka a nechá se od Tir líbat a cítí její energii na bolavých i jiných místech, a přestože neví, co Tir dělá, začíná se cítit o dost líp. A zoufalství už nepropadá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 26, 2010 12:10 pm

Fab: hladí ho a líbá jemně, ale pečlivě, olizuje ho a dává dopořádku jako kočka své kotě. a navíc, když už ho zodpovědně olíbá na všech modřinách, co najde, si začne pomalu jazykem hrát v jeho podbřišku. musíš ležet a nic nedělat... teďjsi pacient a já tě budu léčit... usmívá se na něj trošku zlobivě.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 26, 2010 12:18 pm

Tir: +Zaupí dílem bolestí a dílem vzrušením.+ Léčíš krásně, miláčku...ale tohle není bezpečné...dobře, ležím, ani se nehejbám. Buď hodná...+snaží se jí přemluvit, ale jak zná Tir, tím víc to bude zajímavé.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 26, 2010 12:25 pm

Fab: chtěla jsem být hodná, chtěla jsem tě potěšit a udělat ti to pusou... přileze k němu po čtyřech a skloní se nad jeho tváří. ty nechceš? bolí to moc? necháme to na jindy? dívá se na něj zase něžně a obává se, jestli mu není něco vážného.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 26, 2010 12:29 pm

Tir: +Udělá psí oči.+ Ještěřičko, prosím, buď hodná a udělej mi to pusou...+zaškemrá.+ Vidíš, že jsem hodnej pacient. A kromě toho naštípnutýho žebra mi nic vlastně není. Ale to Moll spraví. A ty jsi stejně nejlepší léčitelka na světě....+už zase začíná být užvaněnej, což je známka toho, že se dobře hojí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles