Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Fabien » čtv dub 29, 2010 8:08 am

Tir: + Pluje si na obláčku spokojenosti, užívá Tiraginých průzkumnických her a pozvolna začíná cítit v těle rostoucí napětí, zrychluje se mu tep i dech (obojí dost bolí s ohledem na to žebro). Začne se pohybovat pánví proti Tiraginým ústům a po chvilce s úlevou vyvrcholí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 29, 2010 8:34 am

Fab: Fabien je rychlejší, než čekala, ale už tak trochu zná jeho reakce, tak ji jeho orgasmus nezaskočí. zase si Faba olíže jako kotě a pak sedíc na patách sleduje, jak se pomalu uklidňuje. moc ráda by se přiulila, ale byla varována a nechce mu působit bolest. potom se nad něj nakloní, políbí ho na ústa a lehne si vedle něj. dívá se na něj a naprosto lehce hledá dlaní postižené místo bolavých žeber. ruka se jí vznáší centimetr nad jeho tělm. měl bys s tím něco dělat... žebra to je na dlouho, do sádry ti to nedají... asi to chce nějaké kouzlo... nebo to můžme trošku přemlouvat, aby kosti srostli, chybí mi, když k tobě nemůžu, Fabienku. vezme ho za ruku.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv dub 29, 2010 10:27 am

Tir: +Opatrně se k ní natočí na bok a zamilovaně kouká.+ Zajdu za Molly, tohle umí spravovat do pár vteřin...ale jestli chceš, asi by se mi víc líbilo, kdyby jsi mě léčila ty. Je to hrůza...nejradši bych si teď lehl na tebe a hrozně strašně moc tě líbal a mazlil. Budeme dneska spolu? +Hladí jí aspoň po vlasech a ruce.+ Jen bych chtěl překontrolovat vousáče, jestli žije. Když jsem odcházel, byl zelenej jak nezralá blůma.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 29, 2010 10:57 am

Fab: drží a toršku se lísá, kouká na něj taky zamilovaně. přitiskne si jeho dlaň na tvář a druhou mu drží zlehka na naštíplém žebru. budeme... ale večer ti na chvíli uteču... políbí ho na zápěstí, jak ho drží za zápěstí. máme něco s holkama... dámskou jízdu. a Molly beru s sebou. lehce si obstarává charitativní výmluvu. budu hrozně vyvádět... ale jenom s našima holkama a Molly, neboj. dělá oči. no, Sama bys asi zkontrolovat měl. ale s kontrolou dna flašky trochu brzděte... játra máš jen jedny... dneska to vezmu za tebe. culí se.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 29, 2010 11:04 am

Tir: +Prokoukne jí dost rychle.+ Dost s tou charitou...prostě jdete na babinec a chudáček Fabísek zůstane bez ještěřičky sám...a to, že je to na chvilku, to si rozhodně nemyslím. Mám tě přijít vyzvednout? Kam to vlastně jdete? +A taky se snaží trošku lísat, když má tak pekelné vyhlídky.+ Doufám, že si nemravné vystupování necháš až na doma....Neboj, Sama zmáknu. Budeme úplně střízliví! +Velmi přesvědčivý pohled.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 29, 2010 11:14 am

Fab: kombinuje velmi jemný a něžný náklon k němu s opradu svůdným hlubokým polibkem, ty taky všechno hned poznáš..- no... culí se. sice jsem plánovala tanec u tyče, ale když říkáš počkat na doma... ještě si to rozmyslím. pohladí ho lehce provokativně po břiše. má to být nějaká jo snobárna, ale přesně nevím, co to bude. přišel bys pro mě? můžete se se Sunnym podpírat vzájemně... jistěže kvůli zraněním je naprosto přesvědčena.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 29, 2010 11:18 am

Tir: Tanec u tyče? +zbystří a žebro nežebro se k ní víc nasune.+ Prosím, ještěrko....tanec u tyče jo...ALE až doma!!! Pro Fabíska....To víš, že pro tebe přijdu. Možná vezmu s sebou i vousáče, aby se trochu probral. + Hluboce si ji líbá a rozvažuje, jakou by zvolil polohu, aby si Tir ještě užil a moc to nebolelo.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 29, 2010 11:21 am

(ta velkorysost! )
já to uvážím... akorát tady nemáme tu tyč asi... odpovídá na líbání a hladí ho po vlasech. Fabienku, brzdi... taky jsem jenom člověk... vzdychá a začíná rychleji dýchat.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 29, 2010 11:24 am

(Je to dokonalý chápající partner! :D )

Tir: Tyč nainstaluju, než se vátíš, miláčku. +Odtáhne se.+ No, když nechceš, tak mi ukaž, co si na tu babskou slávu vezmeš, abych ti mohl zakázat! +Zatváří se vychytrale, protože už ví, jak takové předvádění oblečků skončí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 29, 2010 11:51 am

Fab: no, ještě úplně nevím, ale prádlo...to bych mohla... jde ke komodě, vytáhne šuplík s prádlem co třeba tohle?
Obrázek

v tom by mi určitě nebylo horko, ani když budeme tančít, jak o život... chceš je vidět na mně, nebo to takhle stačí? mává mu kalhotkama před nosem.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles