Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod mollyz » čtv dub 29, 2010 2:43 pm

Tir: +Trpce se na ni usměje.+ Hlavně, že je živej...děkuju za kafe, Tir. Kdo vlastně s námi má jít na ten večírek?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát dub 30, 2010 7:44 am

Molly: holky... Fata, Sigi asi, Et je někde v terénu, tak myslím, že ta ne. a ty a já - to stačí, ne? dámská jízda... taky si dá něco k jídlu a kafe a vymetá rukou drobky z postele, jak Faben drobí.

Fab: když se Molly nad kafem zahledí do dáli a vypadá, že je duchem nepřítomna. teda! co to zase bylo! syčí na něj šeptem. já se tak lekla, co ti je... nenapadlo mě, že ti bude tak zle, Fabienku. co blbneš? já... no strašně jsem tě chtěla, ale mohli jsme nejdřív za Molly, aby tě dala dohromady... nadává mu šeptem a u toho ho hladí po krku a pusinkuje na tvář. a když jí uklidňuje hlazením, zajede jí rukou pod tričko, pohne se tak, aby jeho dlaň zakotvila na jejím ňadru. na chvíli se k němu přitiskne. a pak, aby moc nedráždili Molly - a hlavně sebe, když nejsou sami, odtáhne se od něj a rovná hrnky od kafe a poloprázdné talíře.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » pát dub 30, 2010 8:26 am

Tir: Jej...to zní dobře. Jo, možná bych mohla dát zprávu Katty, nevadilo by ti to? Myslím, že by se jí dámská jízda líbila...Můžu kouřit z okna? +Je dost nervózní, rozhlíží se po místnosti, jenom, aby se nemusela dívat na Tir a Faba, jak se muckají. Nakonec se s kafem a cigaretou vrhne k oknu. Mlčky se dívá do zahrady a k lesu a kouří a topí se ve vzpomínkách.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pát dub 30, 2010 8:31 am

Tir: +Nenechá se odradit a šátrá dál tirage pod trikem. + Ještěrko...nesyč...syčej hadi, ale ještěrky jsou hodný! +šeptá jí do ucha.+ Když ty jsi byla tak nádherná. To se nedalo vydržet....+Kousne jí do ouška.+ Pošli Molly pryč...už mě nic nebolí!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 30, 2010 8:47 am

Fab: usměje se na něj hezky, plna očekávání, a skousne si ret. kam bychom ji poslali, aby to nebylo blbý? taky ho hladí.

Molly: ale jo, řekni jí... ať se Katty taky pobaví. napadne ji. a stavíš se pro ni? myslím, že se tu máme sejít tak za hodinu a půl... dole v pokoji ... raděj se na Molly nedívá a chytá Fabiena za ruce, aby moc nezlobil. a doufá, že Molly je bystrojasná a všechno jí došlo.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 30, 2010 8:52 am

Tir: +Není blbá, takže se odlepí od okna a s dobře zahraným úsměvem se sune ke dveřím.+ Jasně, vyzvednu ji. Snad nebude mít moc práce s oblečkama a stihneme to...+Mávne jim mezi dveřma, zabouchne je za sebou a rozbrečí se.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pát dub 30, 2010 9:00 am

Moll: +Šklebí se na ní a dělá výmluvné oči.+

Tir: +Sotva za Molly zapadnou dveře, vrhne se na ní, povalí ji na postel, tahá z ní triko a vášnivě ji líbá.+ Co je to za nápady...návštěvy po ránu? +frflá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 30, 2010 9:28 am

Molly: dík... je jí to trošku blbý, je jí Molly líto, ale to už se na ni vrhá Fab a Tir přestane myslet na cokoli jiného.
.
Fab: lásko... už je vysvlečena a líbá se s ním. ... není tak úplně ráno a nebýt Moll, tak tě asi zrovna křísím... zajde mu prsty pod trenky na zadek ... jsem ráda, že jsi zase mezi živými...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 30, 2010 11:33 am

Tir: No...hlavně, že je pryč....a já jsem hrozně živej..sáhni si...+provokuje a okusuje jí bradu a erekcí se jí tlačí mezi nohy.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 30, 2010 11:56 am

Fab: já vím, to ty pořád... směje se mu a když vidí, že již není v oslabení, trochu dělá fóry a uhýbá mu, kroutí se a zlobí ho.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles