Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Fabien » pát dub 30, 2010 11:58 am

Tir: +Pevně ji chytne za zadeček a kousne ji do krku.+ Nezlob, ještěrko! Jinak ti budu muset naplácat! A tolik času nemáme! +Jazykem ještě jednou přejede místo, kde ji předtím kousl.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 30, 2010 12:11 pm

Fab: ty jseš... teda... zdravej a najednou zlej... ne mě... přestává se smát, otírá se tváří o jeho a objímá ho kolem zad a rozvírá stehna. já vím, času je málo... líbá ho už docela dost vrzrušená.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát dub 30, 2010 12:20 pm

Tir: Já nejsem zlej, lásko...já tě hrozně chci! +Už na nic nemůže čekat, jak je naplněn energií, trochu urychlí Tiragino rozvírání stehen a vezme si ji. Hlavou mu kmitne myšlenka, jak je možný, že ho Tirage pořád tak vzrušuje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 30, 2010 12:29 pm

(to bude tím kafem :D bůhví, co do toho dávají... :shock: )

Fab: vlastně jí dělá hrozně dobře, jak ji Fabien chce. je to na ni zrovna teď trochu rychlé, ale přizpůsobí se mu a brzy už nic nedrhne, vše jde hladce. máš mě... vždť víš... vydechne mu na krku, kde ho olizuje a okusuje. a oddá se jejich stále vzrůstajícímu tempu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 30, 2010 12:37 pm

Tir: +Je hrozně nedočkavý. Zrychluje tempo, spokojeně mručí, kouše jí do bradavek. Drží si to křehké tělo, nechce ho pustit, je šťastný, že je Tir jeho a s tímhle uspokojivým zjištěním se udělá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 30, 2010 12:44 pm

Fab: přitáhne si ho ještě na chvíli k sobě, než je sama hotová. drží se ho a nechá se objímat. na chvíli zavře oči a vychutnává si ty společné okamžiky. potom se mu pomalu vykroutí z náručí. já uže se musím vážně oblíct a jít... tak ty růžový šaty? dám ti vědět, kam pro mě máš přijít... lásko... líbá ho. zase budeš spát u mě, že jo? nemůže se od nej odlepit, ale musí se fakt už vypravit.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 30, 2010 12:50 pm

Tir: Jo, růžový! Ty jsou bezpečný...i když...+ chová si ji v náručí a nasává její vůni.+ Pošli havrany, aby ses mi nikde neztratila. +Něžně ji líbá.+ Nechtěl bych spát jinde, než u tebe, ještěřičko...nádherně voníš. A radši už běž nebo tě za chvilku nebudu chtít pustit.+ Sám se diví, jak je uvědomělej.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát dub 30, 2010 12:58 pm

pohladí ho a políbí, vstane a posbírá si věci a raděj se jde oblíct do koupelny. jasně, pošlu. uculí se, že když se napije, jak plánujou, bude taky pěkně lihově vonět, asi jako včera Fab. kdyby něco, budeš mě muset odnéýst. kdybych to přehnala... a ne že pak zneužiješ mé bezvládné tělo... já u toho chci být... zašklebí se a zaleze do koupelny. za chvilku je hotová a běží kolem něj, líbneho a míří na sraz v pokoji.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 30, 2010 1:04 pm

Tir: Zneužít tě? Jak tě to mohlo napadnout, ještěřičko? +Křikne za ní a taky se zvedne, pomalu se oblíkne a rozhodne se jít dělat samaritána.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Fabien » pát dub 30, 2010 1:05 pm

Tir: Zneužít tě, ještěřičko? To by mě v životě nenapadlo! +Křikne za ní a pomalu se taky zvedne, obleče se a rozhodne se jít dělat samaritána.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles