Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Ares » ned kvě 02, 2010 5:06 pm

Nef: Jo, to jsem. Jmenuju se Áres. řekne tichým hlasem a koukne ji do očí, usměje se. Prozradíte mi své jméno?
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned kvě 02, 2010 5:06 pm

Zaslechne Aresovu poznámku a otočí se na něj. No možná kdyby věděli, jak ti bozi vypadají, věřili by na ně ještě rádi. Tak trošku ho sjede uznalým pohledem. Třeba můj bývalý přítel má poměrně slušnou základnu "uctívačů". A to prosím rozhodně není skutečný bůh. Ani bývalý. Uculí se a jak je tak uhnízděná na Charliem, ohlazuje mu tlapkou pevná záda a zlehka ho líbne na ne zcela zahojenou ranku na krku.

No...Zamyslí se na chvilku. Úplněk byl asi před čtymi dny, tak pokud nebyly potíže, měl by se vrátit každým dnem. Jo tak nás ženský jo? Zatahá ho laškovně za vlasy. A pak že chlapy nejsou drbny. Zasměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned kvě 02, 2010 5:10 pm

Becca: Beru to jako kompliment, Rebecco. usměje se na ní, no hned se zas zamračí, když se jeho oči střetnou s těma Charlieho.
Ares
Bůh

Příspěvekod Charlie Weasley » ned kvě 02, 2010 5:16 pm

Taky mu nějak neunikne barmanova konverzace, ale musí v sobě dusit smích Já se teda vůbec nedivím, že lidi přestali uctívat bohy. Pak zase zmlkne když Becs mluví o Lestatovi jako o bývalém příteli a má na tváři takový ten vítězoslavný úsměv My náhodou nejsme drbny, jenom probíráme důležitý detaily a tak víš? skoro vrní jak ho olíbne To je dobře potřebuju projet Táňu a Máně by bylo v garáži smutno
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Neferet » ned kvě 02, 2010 5:17 pm

Ares: Ráda vás poznávám. +usměje se a pohledem necukne, nevidí důvod je si jistá, že není upír, i když jí na něm připadá něco zvlášního+ Neferet. +usměje se+ Jak douho tady pracujete? +zajímá se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned kvě 02, 2010 5:22 pm

Ares: Však to taky byl kompliment. Usměje se, ale s malými obavami sleduje nepřátelské jiskření mezi ním a Charliem. Trochu se zamračí, vážně nerada by je rvala od sebe a pošramotila si tak svou pověst hodné holky:))

Charlie: No drby, vždyť to říkám. Rýpne si s úsměvem. Doufám, že mě taky někdy svezeš. Nakloní se k němu a zlehka přejede zoubky po krku. Možná bych tě za odměnu svezla v některém mém mazlíkovi. Usměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned kvě 02, 2010 5:28 pm

Možná, když budeš hodná holka zazubí se a plácne ji po zadečku Tak ve tvém mazlíkovi zaxichtí se a ty naše závody už neplatí? pozvedne obočí Zlato půjdu domů, začíná tu být nějak přebohováno Hodí poslední znechucený pohled na Area a dá na bar peníze Přijd až tu dneska skončíš ano? Najednou je tak nějak nejistý
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Ares » ned kvě 02, 2010 5:35 pm

Nef: Hezké jméno, trochu zvláštní. nepatrně se ukloní. Odkud pocházíte? Tohle je můj prvý večer. dodá po chvilce.

Charlie: Nahněvaně mu pohlédne do očí. Nemluvte o něčem, o čem nemáte ani páru. I když mě už lidé neuctívají, neznamená to, že jsem ztratil svou moc. řekne to jako výhrůžku a taky to tak myslí. Když odchází, hodí po něm ještě jednou zlostný pohled.
Ares
Bůh

Příspěvekod Neferet » ned kvě 02, 2010 5:40 pm

Ares: Jsem z Bemountu. +odpoví po chvíli promýšlení+ Tak to vám přeji, aby se vám vydařil a zalíbilo se vám tu natolik, že zde zůstanete co nejdéle. +usměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned kvě 02, 2010 6:15 pm

+ucucává unuděně skotskou a sleduje ten šrumec kolem sebe, občas si hodí do pusy nějaký ten oříšek z misky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti