HOTEL RIVAL

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: HOTEL RIVAL

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 5:57 pm

spolu s Katty se opřou o bar, kam vyloží akorát (výškově) své vnady a opřou lokty. mluví jedna přes druhou, barmanovi tak přecházejí nejen oči, ale i uši. málem to s ním praští. mísy tři, hlavně nám přidejte ty sýry, taky olivy, víc něž tam máte napsáno, no aspoň dvakrát víc... kaviár - ten asi jenom jeden? ne, tak jeden černý a jeden červený... a ty krevety - dvakrát... a k pití... hustí to do něj pod tlakem. a fata si vzdáleně uvědomuje, že se na ni Kytty tiskne trochu bokem. koukne se na ni s roztržitým úsměvam a v jejím pohledu zahlédne něco, z čeho jí za pár chvil začne docházet, o co jasi jde.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 6:02 pm

+Nedělá to schválně, ale Fata ji instinktivně přitahuje. Docela dobře se baví, jak barmana obcházejí mrákoty, poroučí spolu s Fatou další a další věci - koktejly, čistý popelník, nějaké česnekové bagety k sýrům...ale dělá to hlavně proto, že jí baví s s Fatou dělat legraci.+ Ještě chvilku a budeme muset toho kluka vzkřísit...+usměje se na ní.+
Katty

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 6:45 pm

je tak trochu přiopilá a má dobrou náladu. starosti pustila z hlavy a má chuť blbnout, provokovat a bavit se. třeba trošku i na účet ostatních. našpulí pusu a přivře oči: jsem připravena ho křísit třeba i polibkem... zamrká, nakloní hlavu a zhoupne se v bocích tak, že do Katty žertovně strčí bokem. říká všechno tak, aby ji barman dobře slyšel. a pokračuje v požadavcích. a kdyby byly nějaké čerstvé květiny... ten stůl bez nich vypadá tak neútulně... a já do té sangrie v žádném případě nechci broskve - jenom meloun, maliny, jahody...
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 7:11 pm

+Přidá se k zábavě, drcne do ní taky a vezme jí kolem pasu, aby si barman opravdu užil.+ A proč jsme vlastně nedostaly svíčky, mladý muži? Víte, jak jsou ženy krásné ve světle svíček?
Katty

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 7:19 pm

(no jestli má periskopm a vidí za bar, tak co by si neužil... :D )

tak doufám, že nebudeme muset dlouho čekat. váš podnik je zatím úžasný. ale vy byste nás přeci nezklamal, že? hodí cukrblik barmanovi, o nějž se už pokouší infarkt a obcházejí ho mrákoty.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 7:21 pm

No jistě..+přisadí si ještě+..váš podnik je opravdu skvělý. A donesete nám to ke stolu, abychom se s tím nemusely dřít, že? +Povytáhne laškovně obočí :lol: a lehce Fatu políbí na tvář, aby nemusel používat ten periskop.+
Katty

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 7:32 pm

.(je možný, že periskop má teď už v plné polní...)

trochu se k ní přitulí, podívá se na ni a aby chlapíka fakt rozštíply, coby zvrhlá zbohatlická partička, pronese. ale nota, zlato! pán nám přeci věří, že jsme sestry, že? usměje se rádoby nevinným úsměvam, vezme Kat za ruku a odhopká s ní k holkám, kde sebou praští na sedačku čalouněnou a propadne záchvatu smíchu. když po nich obě divně koukají: teda Káťa se nezdá... a chcetá se dál. nějak se spíš blíží zrovna praštěné Tir, než známé elegantní a umírněné fatimě, jak ji známe..
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 7:34 pm

+ Zasedne vedle ní a směje se jako blázen...+Né...já mám průpravu z práce. Tam jsme všichni prdlí...+mrkne na Tir a ještě jednou dá Fatě pusu na tvář.+
Katty

Příspěvekod Tirage » pon kvě 03, 2010 7:42 pm

kouká na Fatu s Katty. no já nemám slov... ty jsi mi ale přítulná, Katty! jestli já neměla nafackovat tobě. pak vznikají různá nadorozumění... napůl si dělá srandu a napůl čumí, jak umí, co se to děje. a co ten chudák za barem? dobře mu tak. když jsem tam byla sama, byl dost drzej... kouká jak chlapík s kolegou bleskove vyřizuje objednávku a oba si mlsně prohlíží holky rozvalené v boxu po sedačkách.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 7:49 pm

Tir: + Culí se na ní.+ Já myslím, Tir, že ta rána dopadla na správnou tvář...ani nevíš, jak jsem ti fandila. Tohle jsem chtěla šéfovi udělat už asi čtyři roky, ale přišla bych o místo. Byla jsi úžasná...+a Fatě do ucha zašeptá+...a ty taky.
Katty

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles