Celebrity pod palbou

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Re: Celebrity pod palbou

Příspěvekod Storm » pon kvě 03, 2010 4:35 pm

golux píše:Milá Storm, kdo vlastně jsi?

Jsem čistokrevná čarodějka. Jsem investigativní novinářka. Jsem zvědavá, cílevědomá, jízlivá, drzá a někdy i bestie. Neomlouvám se nikomu za své činy a slova, je to má práce. Svoji tvář zatím pečlivě skrývám, protože ji v Zemi hříchů každý moc dobře zná a nerada bych, aby se kvůli mé - řekněme neoblíbenosti - ta osoba dostala do problémů. To zajisté chápete. Takže se nechte překvapit, až přijde můj čas. Mimoto, sáhněte si na srdce, opravdu chcete vědět, kdo jsem? Bavil by vás DV víc, kdybyste věděla, kdo jej píše?

yohannka píše:STORM: nedávno jste zmínila, že vás nějaký muž z místních velice zaujal, nedáte nám aspoň malou nápovědu, kdo je ten (ne)šťastný?

Zvědavá yohannko, jelikož tyto noviny čte skoro každý, to znamená i ON, nebudu přece tak hloupá, abych mu to tady na sebe práskla. Zatím si ho jen zpovzdálí oťukávám. A proč by měl být nešťastný? Asi byste se divila...

Moje otázka směřuje k ASHEROVI:
Pane, bylo opravdu napínavé sledovat vaše nedávné dobrodružství s jednou nejmenovanou slečnou.
Plánujete pokračování, nebo už nebažíte po krvi a nadobro jste se stáhl do své rakve?
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Asher » pon kvě 03, 2010 8:25 pm

Jak jsem mohl doufat, že mě z této vaší zábavy vynecháte? No, ale k otázce...
Za prvé, po krvi bažím stále a stahovat se do rakve rozhodně nemám v úmyslu (no rozhodně ne natrvalo). Jen mám rád v životě změnu a vzrušení..kdybyste žila tak dlouho jako já, pochopíte...

(hej já se asi vzdávám práva na otázku, prostě nemůžu na nic přijít, ani za zlatý prase:// )
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Storm » pon kvě 03, 2010 9:00 pm

Wenai, všechny chlapy? To chcete ustát ve zdraví?

Ashere, tak to teda neberu. Každý by měl (nemusí, ale měl by) položit další otázku, aby se to nepřerušilo. Přece nechcete, abych pořád dávala otázky jenom já. To vás opravdu vůbec nic nezajímá, na co byste se chtěl zeptat?

(zítra už zase rozjedu drby, teď jsem jaksi nestíhala)
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Asher » pon kvě 03, 2010 9:16 pm

(fajn muško, máš to mít)

Nu dobrá, řekla jste si o to... Když vás tak zajímá, drahá Storm, zda bažím po krvi, nechcete se jít osobně přesvědčit do Slastí?
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Storm » pon kvě 03, 2010 9:26 pm

Drahý Ashere, ale já jsem ve Slastech přece pořád. Jen mne nevidíte. Vlastně ani nemůžete, když jste pořád zalezlý. Já se ale dostanu všude. I do rakve.

(tak a zase abych pokládala otázku já. Kde mám pořád brát inspiraci? :-))

Memory, zdá se mi to, že jste se nám jaksi zakoukala do Weasleyho?
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Memory » pon kvě 03, 2010 9:32 pm

Prečo by nie, drahá Storm. Je to veľmi sympatický a veľmi pekný muž.

Otázka pre Fabiena: Šéf, nechcem vás nijak naháňať...viem, že teraz máte dosť osobných problémov....len by ma zujímalo, či plánujete v dohľadnej dobe prísť do práce? Mám pocit, že ja tam už obrastám machom.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 9:56 pm

Memory, zlatá moje kolegyně. Dopiju, vyspím se z kocoviny a dorazím. Snad nám ten špitál zatím nespadne, ne? To je furt honění do práce...tolik bab na jednoho chlapa je vážně přesilovka!

Otázka pro Isamuna: Vážně ti všechny ty cetky nepřekážejí v práci, když jich máš na sobě pět kilo?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 10:11 pm

Kámo, myslím, žes na něco zapoměl, než půjdeš do práce. Ale to si vyřiď s naší malou.
A odpověď: jednak posiluju - běh se zátěží, ne? A taky to mám místo hromosvodu. Když mě zastihne bouře ve fjordech, chápeš? Alternativně to využívám i jako vrhací a jiné zbraně. Prostě spousta výhod.

A moje otázka se týká jedné pověry kolem UPÍRŮ: skutečně musíte spočítat všechna zrnka, když před vás někdo vysype kilo máku?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon kvě 03, 2010 10:17 pm

No tak já se tedy s dovolením chopím odpovědi...mám nejasný dojem, že všichni ostatní se zrovna svíjí v závchvatu smíchu..

Takže...kdes to, u Merlinova zadku, slyšel?! Za svůj život už jsem narazila na spoustu naprosto šílených pověr, ale tahle je bezkonkurenčně nejšílenější... Takže odpověď...rozhodně ne, jediné čeho tím dosáhneš je to, že dotyčného pobavíš natolik, že možná nebude schopen dokončit to, co měl původně v plánu (například povečeřet tě :twisted: )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 06, 2010 10:54 am

No, jak jsme se tu nějak zapovídali, tak je asi otázka na nás, ne? Tak tedy...

Wenai: Máš nějaký seznam místních chlapů, kde si odškrtáváš, kterého jsi už dostala a připisuješ jim body za výkonnost?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Denní Věštec