Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » stř kvě 05, 2010 1:12 pm

počká, až ji Fab položí. a hned se začne svlékat. jdu do sprchy... chceš se mnou? umyju ti záda a budu moooc hodná... zatančím ti ve sprše, chceš? začne mu taky rozepínat košili.

(myslím, že hlubokomyslný rozhovor bude asi až po výkonu, v posteli - pokud nebude Fab neoblomný)
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř kvě 05, 2010 1:15 pm

+Rozrazí nohou dveře do pokoje a vnese si Tirage dovnitř.+
Tir: Zlobivko, zlobivá! Dělat oči na barmana! Chvíli bez dozoru a už lámeš mužská srdce!...Hmm, tyč jsem taky nestihl nainstalovat, ale můžeš mi zatančit kolem křesla! Ale ve prše taky dobrý a když budeš hodná, jak slibuješ....+Položí jí na postel a plácne po zadečku. Svlékají se navzájem a Fab už má zase chutě..+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř kvě 05, 2010 1:27 pm

Fab: na nikoho jsem oči nědělala... Fabísku, jenom na tebe... začne z něj oblečení rvát dost divoce a skutečně na něj dělá zamilované oči. hladí ho a cítí, jak ji chce. strašně ji to vzrušuje. lásko, chceš nejdřív tanec, nebo hned mě? políbí ho hluboce a je už skoro nahá. on taky.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř kvě 05, 2010 1:29 pm

Tir: +Divoce jí líbá, tahá ji z postele směr sprcha...+Nejdřív budeš tančit, ještěrko...a pak..+zajede jí rukou mezi nohy a zatlačí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř kvě 05, 2010 1:53 pm

Fab: vyskočí a utíká do koupelny. cestou spustí cd přehrávač a už v běhu tančí, nakrucuje se a předvádí. když ji dohoní, zasměje se a vezme ho kolem krku a vyskočí mu do náruče, obtočí mu nohy kolem boků. přitiskne se na něj. pamatuješ si, když jsme tancovali poprvé, Fabienku? líbá ho.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř kvě 05, 2010 2:02 pm

Tir: +Chytne ji do náručí a tančí s ní, občas do něčeho narazí, protože se nekouká na cestu.+ Kontrolní otázka? Jasně, že pamatuju...nebyla jsi moc příjemná a já se hrozně snažil...a myslel jsem si, že jsi víla...+Drží jí za zadeček.+ Ale teď už vím, že nejsi...protože víla by mě k smrti utancovala, ale ty mě k smrti umiluješ...a já si to rád nechám líbit, lásko! +A líbá ji jako pominutej.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř kvě 05, 2010 2:14 pm

Fab: žádná kontrolní otázka, pouze něžná vzpomínka. trošku ho rafne do nosu. a pak ho na nos políbí. pfff, prý nepříjemná... já si moc dobře vzpomínám, jak jsme skončili! ty si pořád stěžuješ, ale měls mě hned... vůbec jsi se právě nemusel snažit a dobývat mě... trošku se od něj odtáhne. takhle jsem si to nepředstavovala... koukne se mu do očí. ...ani v těch nejkrásnějších snech, cvoku... políbí ho hezky a nalepí se na něj.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř kvě 05, 2010 2:22 pm

Tir: Au! Nekousej! Ptala ses na tančení...to co následovalo...pochopitelně bylo nádherné. +Donese jí do sprchy a tam jí odloží na koš na prádlo, aby mohl pustit vodu.+ Chtěla jsi mě utopit ve fontáně, pak jsi mě zabalila do záclony a nakonec....+spustí vodu a znovu si jí popadne a nese ji pod proud+...nakonec to bylo to nejkrásnější, co jsem kdy zažil. Byla jsi se mnou a pořád jsi...jsem cvok a chci jím zůstat!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř kvě 05, 2010 2:36 pm

Fab: směje se. fontááána! no jo... a Neptun mi už prádlo nevrátil... a do záclony ses balil sám! a netopila jsem tě, zachraňovala! proč si pořád myslíš, že jsem zlá a chci ti ubližovat? naopak!hladí ho pod sprchou oběma rukama po tvářích. miluju tě od tý chvíle... strašně moc, cvoku můj. buď se mnou... něžně ho líbá a hraje si svým jazykem s jeho a padá na ně voda a trvá to asi nekonečně dlouho, nebo spíš ztratila pojem o čase.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř kvě 05, 2010 2:42 pm

Tir: Víš, že si rád zafrflám, lásko. Jsi moje přenádherná, úžasná láska...a jsem s tebou a nikam nechci jít a s nikým jiným být...+ Jejich jazyky se proplétají, Fab odhrnuje Tirage mokré vlasy z obličeje, tiskne se na ní, nechá se ukolébávat proudy vody, ale tělo bolestně touží po spojení s milovanou ženou.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles