Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 1:15 pm

Fab: drží se, co může. a i přes velice vzrušující zážitky jí hlavou bleskne: drž se, pojedeme z kopce! a tu jízdu si skutečně užívá. kouše se do rtů a kňourá slastí a blíží se střemhlav k sladkému konci.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 1:18 pm

Tir: +Napadne ho patrně v podobný moment jako tir, že je to jízda na horský dráze a právě ho to veze k vrcholu. Jeho pohyby jsou rychlejší, důraznější a Fabův tep se přibližuje maximu slučitelnému se životem.+ Teď...+vykřikne a vyvrcholí hluboko do ní.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 1:26 pm

Fab: udělá se chvilku po něm. napřímí se a snaží se o něj opřít zády, hledá ho za sebou rukama. a cítí, jak jí jeho sperma vytéká na stehna. je zadýchaná a spokojená. drž mě, lásko...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 1:31 pm

Tir: +Pevně ji obejme kolem pasu a snaží se vydechnout. Myslím, že na ně stále teče voda, a on se snaží zklidnit se. Líbá Tir na krk.+ Ty moje milovaná ještěrko...co bych bez tebe...+Vypne vodu, otočí si jí, líbá ji po ramenech, šátrá za sebou po nějaké osušce, aby jí mohl do ní zabalit a unést jí do postele, kdy má v úmyslu pokračovat v rozmazlování.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 1:45 pm

Fab: uklidňuje se a je vláčná a přítulná. hladí ho a taky olíbává všude. nechá se zabalit a odnést. Fabísku můj... lásko... když ji položí na postel a sklání se nad ní, cuchá mu vlasy a hladí ho po prsou a ramenou.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 1:55 pm

Tir: +Tře jí osuškou, dělá, že jí suší a přitom ručníkem přejíždí její citlivá místa, náhle si uvědomí, jak má nádherný krk, zaboří se do něj nosem, vdechuje jeho vůni, líbá ho a okusuje.+ Tir...jsem tebou posedlý...+popadne peřinu a přikryje je oba, aby nedostali rýmu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 2:10 pm

Fab: já vím, lásko... líbá ho a hladí. tulí se v doupěti pod peřinou a ve tmě ho ohledává rty a jazykem. a líbí se mi to... mám to s tebou stejně... nikdy jsem si nikoho nepouštěla moc k tělu. a co se známe... šeptá mu horce do ucha. co jsme spolu, skoro jsem nedala kolena k sobě... jsi můj sladký, neúnavný a strašně šikovný miláček, Fabienku...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 2:16 pm

Tir: +Ňuňá jí, ve tmě hledá a hladí její ruce, proplétá se s ní.+ Tir...ani já nikdy nezažil nic tak intenzivního. Nikdy...jsem jako opilý. Stačí mi se na tebe podívat nebo tě zaslechnout....a taky mám pocit, že ve mně probouzíš nějaké skryté vášně. I to jak jsem se rval s vousáčem...dřív bych to neudělal...všechno začalo s tebou...úplně nový život. +Překvapeně zjišťuje, že se jí ve tmě přiznává k věcem, na které by si sotva dovolil před pár měsíci jen pomyslet.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 2:22 pm

Fab: v doupátku pod peřinou jí připadá, že mu může říct všechno. myslím, že jsem už dlouho hledala právě tebe. ani jsem to netušila... někdy mi je strašně, když vím, že už nejsem schopná být šťastná bez tebe... svazuje mě to. ale když jsme spolu, zase můžu lítat, Fabienku. nalepí se k němu co nejvíc a hladí a drbe ho ve vlasech. zamyšleně. myslíš, že to tak mají i ostatní? třeba Molly se Samem? pusinkuje ho po obličeji.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 2:29 pm

Tir: +Našli si pěknou polohu, kde na sebe mohou pěkně sahat a povídat si.+ To mám právě strach, aby ti to neškodilo - v práci, Tir. Já jsem bez tebe jako bez rukou, ale mě to na životě v práci neohrožuje. Pořád tě vidím podrápanou, když jsi přišla z akce. Miluju tě, ale nevím, zda ti tím neškodím. ...+Ale radši si ji přitáhne blíž, aby mu nechtěla utéct.+ Nevím, jak to mají ostatní. Jsem si jistý, že by Molly za vousáče dýchala. Je z něj na kaši, ale jak to mají spolu...to fakt nevím. Možná jsme jediní na světě, kdo to tak má..
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles