Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 06, 2010 9:17 pm

+Málem spadne ze židle, když havran promluví, ale pak si vzpomene na Tir a na to, jak se s havranama pořád ňuňá a už jí to tak divné nepřijde.+ Olivy - zelené nebo černé? A jak se vlastně jmenuješ? Neříkej, že máš věštecké schopnosti...co bys mohl vědět?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod jářku » čtv kvě 06, 2010 9:28 pm

Molly: mohl bych vědět všechno... potenciálně. a skutečně vím leccos... baví se jejím překvapením. čerrrrné, prrrrosím. zamrká spiklenecky. trrrřeba vidím věci tak nějaka s nadhledem - z patačí perrrrspektivy (trojúběžníkové...)! chvíli přemýšlí, že by se představil nějak pitvorně nebo vznešeně, jako Hybernátus, nebo Nabuchadonosor, ale nakonec se přizná. jemnuji se Járrrrřku.
jářku
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 06, 2010 9:34 pm

Jářku: Jářku, to je legrační jméno...+hrabe ve spíži až najde černé olivy a předloží je ptačisku.+ Jářku, nejsi ty takhle trochu užvaněný papoušek - bez urážky? Vědět všechno? Co všechno? Z ptačí perspektivy? +Sedá si zase na židli a musí si přiznat, že je šťastná, že tu má tohohle návštěvníka.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod jářku » čtv kvě 06, 2010 9:47 pm

odvleče si pár oliv a kousků masa z jejího dosahu, cpe se a posmívá trošku. jak jsou lidi prrrraštěný! hlavně ti zamilovaní... pochechtává se. já vás viděl... jak na vás, milostivá, kouká. i když vy se nekoukáte... a jak kouká na ni... i když se kouká... brrrečet není na místě. spíš oslava trrriumfu... šklebí se a cpe se v bezpečné vzdálenosti.
jářku
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 06, 2010 9:52 pm

Jářku: Cože? Kdo na koho kouká? Co bych asi měla tak oslavovat? Jářku! Jsi snad prorok, že mluvíš v hádankách? +A začne se jí chtít brečet, protože myslí na Sama a jeho krásné oči, když se na ní díval.+ Zapíjíš olivy vínem? +Postrčí ptákovi svoji skleničku, kterou předtím doplní a taky se napije.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod jářku » čtv kvě 06, 2010 10:14 pm

sedne si ji na rameno, jako Tir a oklobává jí útěšně ouško. já piju jenom wizoura. víno jen v kuličkách! Jářku taky často myslívá na oči, ale v jiných souvislostech. i tak má pochopení. milostivá... prrrřeci nejste natvrrrrdlá? víc toho řřřříkat nebudu... a možná vás začnu prrrřesvědčovat, že trrrochu halucinujete. copak normálně havrrrani mluví?
jářku
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 06, 2010 10:18 pm

Jářku: +Drbe ho na hlavičce.+ Wizoura tu taky někde mám, ale hrozno nejspíš ne. Mluvíš o něm, viď? Já taky...A protože jsi havran z Miraclesu, tak se nedivím ani tomu, že mluvíš. Ještě většího blázna ze mě neuděláš! V Miraclesu je všechno jiný...úžasnější..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod jářku » čtv kvě 06, 2010 10:35 pm

koukne po Molly spokojeně: ten barrrrák se tak jmenuje - je to Brrrrána zázrrrraků... ale ty zázrrrraky dělají ti, co v něm bydlí... z Mirrrráclu, nebo z Mirákles... zaškelbí se. podívejte se na všechno ještě jednou, milostivá, z patačí perrrrspektivy a dojde vám to... blázny z lidí dělat netrrrřeba - a neb: nedělejte z lidí voly, ať se snaží sami.
jářku
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 06, 2010 10:42 pm

Jářku: +Rozesměje se do těch slz, co se v nich topí.+ Jsi úžasný, stejně jako ten barák a jako ti všichni, co tam žijí. Mám tam prý pokoj...ještě jsem ho neviděla. Viděl jsi ho? A viděl jsi Sama?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod jářku » čtv kvě 06, 2010 10:45 pm

je trochu zaskočen, že pokoj ještě s matouškem neprošmejdili. Sunnyho? jako vůbec někdy, nebo teď poslední dobou? vykrucuje se.
jářku
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty