Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 8:17 pm

Fab: chvíli se brání, ale pak pod jeho tělem a polibky zvláční - jako vždycky... tak mě netrap... ty... začne přerývaně dýchat a oplácí mu hluboké polibky. já se tak snažím být na tebe hodná a dělat ti dobře... hezky... a ty... vyčítá a vzdychá mu do polibků. přivírá oči a hladí ho po zádech a ramenou, až na zadek.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 8:37 pm

Tir: Vždyť víš, že si musím pořád dělat srandu...ale slibuju, že už nebudu. Nádherná moje ještěřičko...+Zatímco ona vláční, on spíš tvrdne. Už zase ho zachvátí potřeba mít ji jen pro sebe, líbat ji zároveň po celém těle.+ Neříkala jsi náhodou, že co jsi se mnou, jsi kolena ještě neměla u sebe? Ten stav trvá, lásko! Pusť mě k sobě...víc...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 8:47 pm

Fab: sranda je, okusuje mu rty a dál ho líbá a olizuje. když je to vtipný... i to umíš... vím to... ochotně mu vyhoví a rozevře klín. ale ještě trošku mě musíš... položí si jeho ruku do klína. a zvrátí hlavu a prudce dýchá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 8:51 pm

Tir: To jsem jako neslyšel, jo...že bych nebyl vtipnej vždycky, to není možný, ještěrko! +Frfle, ale přitom si Tir připravuje dost důkladně na svůj další vpád. Prsty mu tančí mezi jejími stydkými pysky :twisted: , hladí poštěváček a nakonec pečlivě prozkoumá její vstup, do kterého se vzápětí zaboří jeho penis.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 9:03 pm

Fab: jeho ruce, rty a celé tělo ji jako vždy dostávají. je vzrušená a chce ho v sobě. tak skousne ret a nechá si (výjimečně) pro sebe, jak je ráda, že je lepší milenec, než vtipálek. nic neříká, jenom se pod ním vlní, vzdychá a líbá ho - hrozně toužebně a vzrušeně. hladí ho po krku až do vlasů a ovíjí jeho boky nohama. chová se, jako by ji pomiloval naposled hrozně dávno a ne před chvílí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 9:10 pm

Tir: (To si ještě vyřídíme...já jsem vtipný, ještěrko!!! :lol: )
I on má pocit, že už ji hrozně dlouho neměl a podle toho se chová. Líbá jí na ústa, krk, klíční kosti. Svaly na rukou má napjaté, jak se nad ní vzpírá a rychle přiráží veden potřebou ji uspokojit a sebe taky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 9:19 pm

(po všech stránkách největší a nejlepší, drahý! jak jinak!)

Fab: je jako milostná smršť (tornádo Fabien :lol: ). Tir je hrozně vzrušená a on ji utěší, jak to dovede jenom on. dává jí, to, po čem touží. všechno jde tentokrát strhujícím tempem. ona kolem něj stahuje svaly a cítí ho hodně důrazně v sobě. a za chvílí Fabien slyší její výkřiky, které zvěstují Tiragein orgasmus.

(a to piju jenom čaj!)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 9:29 pm

(Já taky jenom čaj!)

Tir: Její orgasmus je spouštěcí mechanismus pro ten jeho, takže se dost důrazně a hlučně přidá, podrazí mu to ruce, na kterých je vzepřen, celou vahou dopadne na Tirage, popadá dech, je zpocený a hrozně spokojený.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 9:39 pm

Fab: zadýchaná a mírně přidušená ho drží v náručí. nohy má stále kolem jeho boků a hladí ho jimi po zadku, že byl tak šikovný. odhrne mu zpocené vlasy z čela a pusinkuje ho něžně. šeptá mu tichounce. můj jseš, můj miláček... krásně jsi mě udělal... miluju tě... lásko... a spoustu dalších něžností a vyznání. vidí, jak je spokojený a chce aby byl ještě spokojenější.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 9:44 pm

Tir: +Tirage už má naprosto přesně zmáknutou taktiku, jak na Fabiena, takže ten je moc spokojený, úplně rozložený na prvočinitele a dóst ospalý. Sesune se vedle ní, ale pořád se jí drží.+ Měli bysme chvilinku spát, lásko...+pak ho něco napadne+...neměl bych jít zkontrolovat Moll? Blbost...budu s tebou a ani se nehnu..+odpoví si sám a políbí jí na nosík.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles