Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » pon kvě 10, 2010 1:43 pm

Sam: +Nechá se odnést na postel přeplněnou spisy a knihami a hladí ho přitom po vousech, líbá na ucho, ale rozhodně chce vysvětlení přestálé situace.+ Same, co ta věc, co po tobě Angelina chce? Jak to, že si tebou byla tak jistá?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 10, 2010 2:15 pm

skopne papíry a další bordýlek z postele. položí Molly a lehne si vedle ní. moc se mu zrovna nechce něco vyprávět, má dost jiných nápadů. ale slíbil to. ach jo... lásko... zavrtává jí hlavu do poprsí a mazlí se. co ti mám říct? kdysi jsem do ní zblbnul... ona po mě vyjela, což mi tenkrát nedošlo. ale když to zhoustlo, tak mě nechala a vzala si jinýho. bohatýho, mocnýho... a nebyl to první, koho si vzala. to všechno jsem se dozvídal tak nějak postupně. hlavně to nějak vyšpijónily naše holky... byl jsem z toho dost hotovej, tenkrát. drží ji a vypráví.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 10, 2010 2:30 pm

Sam: +Hladí ho po ruce a posloouchá.+ Musel jsi být nešťastný...to znám. Ale byla hrozně přesvědčivá. A ten prsten mě úplně dostal. Nechtěla jsem tomu věřit, ale na druhou stranu, co vlastně o své minulosti víme...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 10, 2010 2:46 pm

pokyvuje hlavou a hladí Molly všude možně. no, to ona umí... budit zdání... a nechce se dát setřást. myslí si, že když bude naprosto ignorovat názory ostatních, nakonec bude po jejím. dost často jí to vychází... vypráví a konečky prstp podrobně zkoumá Mollyina záda, což ho dost uklidňuje. ten prsten, no spíš původně ten kámen, patřil mému dobrému příteli z dětství. dal jsem mu ho, když mi zachránil život. obsahuje ten závazek, jako protislužbu za tu záchranu. a Angelina pak zblbla i Toma. jeko dospělý zdědil velký majetek. a dědičná práva a postavení... tak jí připadal zajímavý. vzala si ho taky. ani nevím, kolikátý manžel to byl. Tom je mrtvý a kámen je součástí dědictví. s tím se toho nedá moc dělat.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 10, 2010 2:53 pm

+Je blažená, že se jí Sam dotýká. Chce mít ve věcech jasno, stejně jako chce se s ním mazlit a milovat.+ Je mi líto tvého přítele. Dobrých přátel není nikdy dost. Ale ti co jsou, stojí za to...+vzpomene na Fabiena+..No, a ty teď pro ni musíš pracovat. to už chápu. co je to za práci? Je nebezpečná? Může se ti něco stát?...Lásko, nesmí se ti nic stát!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 10, 2010 3:02 pm

pomyslí na své přátele a usměje se. a hned taky na Faba, Mollyina dobrého přítele, a úsměv se mu trochu škodolibě roztáhne, když si vzpomene na otisk jeho cetek na Fabově čele. má dobrý pocit "přepral jsem ho!" a taky si říká, že se s ním docela dobře pije. vlastně ho už taky adoptoval na Miracles, hlavně taky kvůli Tir.

Molly: okamžitě po jejím projevu strachu začne hrát na city. miláčku, najádo... něco se mi může stát prakticky kdykoli. proto tě musím mít co nejblíž... co nejčastěji... olíbává ji a zase se přetáčí tak, aby ji mohl zalehnout. a stejně jako jazykem do úst se jí dobývá kolenem mezi její. teď se mi taky asi brzo něco stane, jestli mi... hladí jí boky a zadeček a olíbává krk a ňadra.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 10, 2010 3:10 pm

Sam: +Trošku se brání, protože Sam se zase vyhnul odpovědi, ale protože je Sam silnější a Molly se chce nechat přeprat, tak mu brzo dovolí, by dělal, co chce.+ Same...ale...neřekl jsi mi...Same..+skoro vykřikne, když jí zalehne vzrušením.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 10, 2010 3:21 pm

Molly: ale já ti řeknu úplně všechno, lásko... třeba že tě hrozně moc miluju... ještě pořád... nechá na chvilku olíbávání a dívá se jí do očí a taky do ní pronikne. ale tohle bude takovej refrén, jo... je to dlouhá historie... to bych jenom vyprávět nevydržel... Moll... plácá nesmysly a začne se v ní pomalu, ale důrazně pohybovat a ucujluje se spokojeně, že s přemlouváním nebylo zase tak moc práce.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 10, 2010 3:27 pm

Sam: +Zalapá po dechu a nohama obemkne jeho boky.+ Same...lásko moje...kličkuješ...ale potom...pak mi to řekneš, viď? +Ale teď nic slyšet nechce - jen to, že jí Sam miluje. Po prvním milování je hrozně citlivá, takže každý Samův pohyb jí rozvibruje celé tělo. Líbá jeho hruď, škrábe záda, vychází mu vstříc s orgasmem neustále na krajíčku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 10, 2010 3:34 pm

Molly: hrozně si užívá, že ji má zese pro sebe. bere si ji tak, aby pořád vnímal, že je v ní a s ní, ale taky aby ji udělal co nejvíc dobře. líbá ji a hladí, začíná se dost zadýchávat a tak jenom souhlasně zamručí a dál se v ní rychleji a rychleji pohybuje. nechává se objímat a přitahovat jejíma nohama a sám ji chytí za zadeček a snaží se dostat co nejhlouběji. dívá se na ni a v má očích TEN výraz.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty