Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » pát kvě 07, 2010 1:26 pm

odpoví mu jen nějaké zamrouknutí z peřin. Tir nechce vystrčit z doupátka a polosnu ani nos, když jí opouští. raději to prospí, než se vrátí.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tirage » pon kvě 10, 2010 7:44 am

když se opravdu dobře vyspí a fabien furt někde courá, vyleze z postele, zkulturní se v koupelně a oblíkne si nějaké pohodlné, teplé oblečky. a jde se nadlábnout a zakonverzovat si do pokoje. tuší, že by mohla přijít akorát tak včas k obědu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » úte kvě 11, 2010 10:08 pm

přemístí se a položí dort na stůl. já chci dárek! poskakuje kolem Fabiena. ukaž, ukaž! ukaž!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte kvě 11, 2010 10:13 pm

Tir: +Je děsně tajuplnej a tak se rozhodne začít od toho nejméně zajímavého.+ Tak tohle...ještě není úplně ten dárek, ale připrav se na to, že moje matka tohle občas maluje. Tohle ti poslala k narozeninám a jako pozvánku k nám domů...+je troch rozpačitej, když jí předává velký balík v papíru levandulové barvy.+

Obrázek
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte kvě 11, 2010 10:17 pm

ukořistí dárek, rychle ho rozbalí a dostane záchvat smíchu. jéééé! to je roztomilý... to je škola? nebo komunální volby? strašně se směje, ale nechce si to nechat vzít a utíká s obrázkem před Fabienem, trochu rozpačitým. pak se trochu zklidní. takže mě taky maminka pozvala?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř kvě 12, 2010 2:32 pm

Tir: +Protočí oči a snaží se Tir chytit a příšerné králíky ukořistit.+ Jo, matka se na tebe hrozně těší. Mám děsný pocit, že si na tebe připravuje celé album mých fotek z dětství...nenech se ukecat, aby ti to ukázala.+ A pak se vytasí ještě se třemi balíčky.+ Nejdřív musíš vyzkoušet tenhle a pak dostaneš za odměnu ty ostatní! +Smlouvá s ní a strčí jí jeden z dárků.+

Obrázek
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát kvě 14, 2010 7:48 am

Fab: zastaví se a převezme balíček, hrozně se těší na rozbalování dalších dárků. líbne Fabiena na tvář, je šťastná, jaká jí dělá pěkná překvapení, dárečků spoustu. rozbalí dárek - obleček a vyprskne. teda... tohle, jo? no fajn, ale otoč se, nebo se zamknu v koupelně... než se převlíknu. a mám si k tomu vzít i na záda aktovku? budu jak odvážná školačka, co moc rychle vyrostla. uchcechtává se a otočí se zády k Fabienovi a začne se převlíkat. no to já se nenechám přemlouvat... tvoje fotky rozhodně chci vidět. bude to určitě hrozně vzrušující! teda pokud to nebude strašná sranda... nejlepší budou ty fotky kolem šestnácti let... dělá si z něj legraci a převlíkne se do oblečku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát kvě 14, 2010 4:35 pm

Tir: +Dělá, že se nekouká, ale nikdo mu to nevěří. Když jde o Tir má oči i vzadu.+ Ne, aktovku si bát nemusíš, můžeš v tom chodit pást králíky a kachny...a já ti budu pomáhat...+představuje si Tir na rozkvetlé louce, jak leží v trávě, on jí šimrá pampeliškou na bříšku a schyluje se k milování.+ A jestli tě přistihnu, jak s Nicolette cukruješ nad mejma pubertálníma fotkama, tak ti tu sukničku vykrnu...a kousnu tě do zadku..ještěrko! +Vyhrožuje a pak už to nevydrží a musí se otočit, aby překontroloval, jak to Tir sluší.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát kvě 14, 2010 5:24 pm

Fab: jde k němu a pověsí se mu na krk, nalepí se na něj a políbí ho. moc nevím, co na tý sukni chceš vyhrnovat... zadek mám celej venku, sáhni si... provokuje. a usmívá se na něj sladce a malinko poťouchle. pubertální fotky? tvoje? myslíš nějaký z poslední doby..? lehounce ho kousne do nosu a drbe ho za ušima.a chci další dárečky... slíbils mi je...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát kvě 14, 2010 5:58 pm

Tir: +Nutně musí překontrolovat zadeček, když ho tir vyzvala.+ Jednou rukou jí za něj chytne a kontroluje, zda je pořád tak pěkňoučký a druhou strčí Tir pod nos krabičku s druhým dárkem.+
Obrázek

+Pak jí políbí dost naléhavě a i druhou ruku položí na její prdelku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles