Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » úte kvě 11, 2010 10:19 pm

Sam: +Kývá +..ano, kapat do pusy, občas se obsloužím sama a taky si přihnu....vůbec nevím, kde se to tu vzalo. Asi to přinesl Fab nebo nevím kdo...+Líbne ho na rty od vína.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 11, 2010 10:22 pm

Molly: slyším a poslechnu! opatrně jí vpraví pár kapek z hrdla lahve mezi rty. a musí se usmát, neboť ho to dooost upomíná na předešlé aktivity. no, aspoň že to není šampaňský... koukne na ni a je jasné, že Molly myslí na to samé, co on. to by na mě bylo moc...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř kvě 12, 2010 2:27 pm

Sam: +Směje se a trochu se v ínem zakucká, tak radši schová hlavu Samovi do klína.+ Slyšíš a poslechneš, jenom, když chceš! Už jsem tě prokoukla.....+a zpátky k vážnému tématu+...kdy jí zase uvidíš? A jaká je šance, že na ní zase natrefím já?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát kvě 14, 2010 7:35 am

Molly: nejraděj bych ji už neviděl. snažil jsem se ji zaplašit, co to šlo. povzdychne si, že jim tam Molly pořád tahá Angelinu, i když mají teď chvíli šanci být jenom sami dva. ale budu s ní ještě muset mluvit, než tu práci dotáhnu... bude se mnou u toho Morfeus. nevím, kdy přesně, až pohnem tím jejím dědictvím. a nevím, proč bys se s ní měla vidět ty? to se ti po ní stýská? hladí ji po vlasech a dívá se jí do očí. já ji nezval. lásko, je mi moc líto, cos musela zažít, ale to nebylo v mojí režii. nechtěl jsem to. asi to bylo zraňující, ale já ti neublížil. dělal jsem, co jsem mohl, co jsem dokázal, abych ti to vysvětlil... pokrčí rameny. co o sobě my dva vlastně víme? taky tam jsou mezery, velký. strašně tě miluju. ale někdy se mi zdá, že se díváš na mě a vidíš někoho jinýho. nějak to na něj doléhá, povinnosti, předešlé nedorozumění...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát kvě 14, 2010 1:41 pm

Samík: +Dotýká se něžně jeho tváře a je jí líto, že si zase začala s tím blbým tématem.+ Já vím...lásko, vím, že jsi mi neublížil...a já ti taky nechci ubližovat...nikdy jsem nechtěla. Už jsem ti několikrát řekla, že ti hrozně věřím...a miluju tě...a vidím tebe, když se dívám...+taky to na ní dolehne+...Same, možná toho vážně o sobě nevíme moc, ale já tě stějně miluju a dělala bych to, i kdyby...kdyby ty mě ne. Promiň mi, že se pořád ptám...po tom, co teď....V těch předchozích několika hodinách...+nějak to nezvládá všechno souvisle říct+...dostal si celou Molly a je tvoje...+Sice se v řeči zasekává, ale dívá se mu do očí tak, aby pochopil.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát kvě 14, 2010 2:09 pm

Molly: přeskládá se vedle ní a dívá se na ni a hladí ji po boku. taky teď tak trochu nevím, čí jsem. hraje si zase s jejími vlasy tou rukou, co má pod hlavou. jenom vím, že milovat někoho, kdo tě nemiluje je hrozná pitomost... hrozný plýtvání... přitáhne se k ní, obejme kolem pasu a položí si tvář na její. chvíli mám pocit, že tě znám a pak se mi ztrácíš... spoléhal jsem na to, že je mezi námi všechno jednoduchý... snadný a krásný. pak se stane taková blbost a já se můžu zbláznit strachy, že už tě neuvidím... a ty předemnou utíkáš... známe se hrozně málo, najádo.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát kvě 14, 2010 4:29 pm

Sam: Vidíš, pro tebe je to plýtvání....a pro mě ne...Máme čas se poznávat, Same. Nic není úplně jednoduchý a proto je to krásný. + Hladí jeho ruce a tiskne se k němu.+ I já se málem zbláznila strachy, že tě neuvidím. Všechno to vypadalo stejně, jako tenkrát s mým bývalým mužem...a nebylo to tak. A vlastně nic z toho všeho není stejné. Same, chci tě poznat, a chci, aby jsi poznal mě...úžasný muži...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát kvě 14, 2010 5:12 pm

Mollly: no jistě, plýtvání. líbá ji na jamku u klíční kosti a po krku. plýtvání, když tě nemiluje... hladí ji po zadečku a víc si ji tiskne k sobě. a to já tě zase miluju...
asi se mi to nebude líbit, zvedne hlavu a podívá se na ni. ale i ty historky o bývalém muži mi budeš muset vyprávět. a další taky. mapování terénu pokračuje. ...já teda myslím, že už si tě doela poznám... tekhle po vůni a po hmatu... olízne jí krček. ale stejně...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát kvě 14, 2010 5:48 pm

Samík: +Přívírá oči potěšením z jeho dotyků.+ Je to vzájemné...i ty mi budeš muset ledascos...hodně věcí říct..+ Líbá ho na ohryzek.+ Vždycky tě poznám..podle vůně, na dálku podle chůze, miluju tvoje jizvy..miluju tě poznávat...celého..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát kvě 14, 2010 7:35 pm

Molly: lásko... zase se s ní mazlí a kontroluje všechny přilehlé části kolem zadečku. olíbává ji a přetáčí se nad ni.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty