Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » pát kvě 14, 2010 9:50 pm

Fab: celá se tou jeho hrou roztřese. a chctí ho za ruku a zasune si ji pod tenoučkou látku tak, aby se dotýkal její pleti a bradavek. sténá a kňourá a tulí se k němu tváří.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát kvě 14, 2010 10:12 pm

Tir: Počkej...lásko...+šeptá jí, ale dělá přesně to, co chce. Hladí její jemnou pokožku, přejíždí přes bradavky, je hrozně pozorný. Trošku přitlačí, miluje když jí slyší kňourat a zintenzivní pohyb ruky v jejím klíně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát kvě 14, 2010 10:19 pm

Fab: za chvilku se pod jeho péčí udělá. sténá a kňourá. lásko... Fabienku...tulí se k němu a když chytí dech, olíbává ho.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát kvě 14, 2010 10:23 pm

Tir: +Ještě jí chvilku hladí pod oblečkem, pak ruku vyprostí, obejme si jí, líbá na ouška a čelo.+ Děkuju za dáreček, ještěřičko...+šeptá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát kvě 14, 2010 10:48 pm

Fab: tulí se a nechá líbat. pak se na něj podívá. ale já bych s tebou... i bez dárků... vždť víš... lásko... hladí ho a pusinkuje. mě se moc líbí, cos mi dal, ale milovat se s tebou... to není za dárky, víš..?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát kvě 14, 2010 10:54 pm

Tir: Miláčku...vím...ale ještě něco pro tebe mám. +Je u toho trochu nesvůj. +Je to takový divný dárek. Něco ...promiň..hodně osobního. ...+Roztržitě jí hladí.+ Já jsem prostě z hrozně divný rodiny. Vyrůstal jsem jen s matkou, otec mi zemřel brzy. Ale jeho matka založila to velký hospodářství. ...No, prostě. To je něco po babičce. Je to trapný, ale jediný, co po ní mám. Tobě to bude slušet...v levandulovym poli...takovej kýč...+Chce to mít už rychle za sebou a tak bleskově hmátne pod postel a vytáhne poslední balíček.+

Obrázek
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát kvě 14, 2010 11:01 pm

Fab: prohlíží si jeho dárek a je jím zaujata. tváří se vážně a políbí ho. já... děkuju. moc nevím, co na to říct. já mám rodinu jenom z Et a Morfa a Sama ... z těch, co si mě k sobě vzali... od své rodiny nemám nic. ani je neznám. odloží košíček a políbí ho. Fabienku... svlíkni mě... a tebe taky svlíkneme. chci být úplně u tebe... mazlí se.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát kvě 14, 2010 11:06 pm

Tir: +Je rád, že to dokázal a tak s úlevou pracuje na něčem, čemu bezpečně rozumí a nebojí se toho. Rozepíná jí ten legrační obleček, hladí jí přitom a mlčí. Uvědomuje si, jak je Tirage hrozně citlivá a vnímavá. Najednou doceňuje její rozměr ženské vnímavosti. Umíní si, že ve Francii s ní musí hodně mluvit o Et a Morfeovi...o její rodině.+ Jsem u tebe...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát kvě 14, 2010 11:17 pm

Fab: nechá se svlékat a svléká jeho. zaleze do postele a natulí se k Fabienovi. zakryje je peřinou a užívá si, že jsou spolu. buď se mnou... chci být u tebe... potom třeba ještě budeme... ale te´d mě drž jenom.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát kvě 14, 2010 11:24 pm

Tir: +Obejme si ji pod peřinou a užívá si to teplo a jejich souznění.+ Držím tě...jsi v bezpečí...a já taky...Ráno, až budeme na cestě...chci tě při přemisťování líbat...jenom tak ne moc....jenom chci cítit, že jsme spolu...+nějak se cítí důsledně zamilovaně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles