Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » pon kvě 17, 2010 5:15 pm

Sam: +Jistě...mučení, neboť Molly je lechtivá hrozně.+ Ke všemu se přiznávám!...+svíjí se smíchy+...kalhotky...jo, dostala jsem je od sestry k narozkám...ani nevím, jestli se do nich vejdu....boty červený...+snaží se mu vyklouznout+...no jo, to budou asi taky moje...Prosíííím..byl tu před rokem večírek, babinec, dámská jízda....vzdávám se! +Škytá smíchy.+ A víno bude v lednici, teda...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 18, 2010 10:34 am

(před rokem jsi ani nevěděla, že je nějakej LoS, tak nekecej! :) )

Molly: teda jestli jsou tvoje kámošky tak veselé, že po nich zustávají pod postelema boty a kalhotky - a to i na dámské jízdě - tak to bych se skoro seznamoval... kdy mi je ukážeš? veselé a povolné... pobavili bychom se... všichni....nepřestává ji mučit lechtáním, akorát je trochu vynalézavější s lokalitami. lednice, lednice... kde by to tak mohlo být? myslím, že jinak se nevysvobodíš, než že ho přineseš, najádo... lochtá a šklebí se na ni.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř kvě 19, 2010 9:13 pm

Sam: Bavit se s kámoškama? Nepřeháníš? +Snaží se mu vyklouznout a utéct.+ Lednice po levé straně v rohu kuchyně...Nemuč mě!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 20, 2010 10:44 am

Molly: dovolí jí utéct. tak dones tu láhev... copak vím, na co zrovna máš chuť? ještě za ní z legrace chňapne.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 20, 2010 6:46 pm

Sam: +Plácne ho přes ruku.+ Na suché bílé a ty? To tvoje červený nevím, jestli ještě mám...pil ho tady havran..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát kvě 21, 2010 10:46 am

Molly. auu! najádo... já mám chuť samozřejmě na tebe. a tu tvoji kyselinu do baterie taky zvládnu... když k tomu budu mít tebe. přetočí se na posteli na břicho a sleduje ji, jak jde do lednice. prohlíží si ji a usmívá se. mlsně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned kvě 23, 2010 5:40 pm

Sam: +Předvede cestou k lednici taneček, zavrtí zadečkem, protože ví, že jí Samík pozoruje.+ Připadám si jako náhradní sladidlo...+směje se a v lednici loví vínko, které vzápětí i odšpuntuje nějakou vývrtkou.+ Ochutnej nejdřív víno...a pak mě....taky tě chci ochutnat...+Vrátí se k Samovi a políbí ho do vlasů, klekne si vedle postele a podá mu lahev.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 7:25 am

Molly: rozjedou se mu koutky nad jejím tanečkem. hmmm, moooc pěkné! nezdržovat! zavolá za ní. jak náhradní? to hlavní... životně důležité... když se Moll vrátéí s láhví, napije se a zašlkebí. okamžitě kompenzovat! políbí ji na rty a hladí ji po zádech a boku. co tam děláš, najádo? hledáš něco? já všechno házím z okna, ne pod postel... (jako někdo :-§)
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 2:22 pm

Sam: (Pod postelí je naděje, že se to aspoň úplně nerozfláká :lol: )
+Dělá co může, aby neměl tu kyselou chuť dlouho na jazyku a líbá ho důkladně. Pak k němu vleze na postel.+ Tak si oslaď život, Samíku...a mně taky...+položí lahev na zem a lehne si na břicho vedle něj. Hladí ho po zádech a po ramenou.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 2:29 pm

Molly: zvedne se na lokti a pomalu jí přejíždí prsty kolem páteře od krku až na zadeček. hraje si a prohlíží si ji a snaží se ji zapamatovat bříšky prstů, očima, její vůní, zvuk jejího dechu... všechno. tohle je s tebou prostě tak hmmm... jenom vydechne a usmívá se.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty