Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » pon kvě 24, 2010 7:36 am

Fab: klečí nad ním a opírá se o ruce vedle jeho ramen. políbí ho a otře se klínem o jeho už dost tvrdý penis. Fabienku, udělej mi to teď hned, lásko... řekne mu mezi poibky a dívá se mu do očí. ... a potom taky... olízne a okousne mu bradu.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon kvě 24, 2010 2:29 pm

Tir: +Je ze svého vzrušení už dost zapocenej.+ Rozkaz, lásko...+ a málem ho porazí, když se o něj klínem otře. Chytne jí za boky a stahuje jí k sobě. Podrží si penis, aby mohla nasednout. Uhranutě hledí na ten akt, kdy jeho penis mizí v ní a dost blaženě zafuní, když je dokonáno. Pevně jí drží, zhluboka dýchá a pak se s ní prudce otočí, zalehne jí a pomalu se v ní začne pohybovat.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 24, 2010 2:35 pm

Fab: pomalu ho nechá vnořit do svého těla a vnímá jeho velikost. trhaně se nadechuje a soustředí se na tentýž pohyb, pocit i pohled, jako on. je tak soustředěná, naplněná a zaujatá, že jeho nenadálý pohyb - převrat jí připadá jako zemětřesení. rochu vykřikne leknutím, al pak už se poddá a přizpůsobí jeho pohybům a hledá jeho rty, líbá ho.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 24, 2010 2:40 pm

Tir: +Líbá jí téměř posvátně - což ostatně činí prakticky vždycky, důmyslně se v ní malinko natáčí tu na jednu, tu na druhou stranu, snaží se jí co nejvíce potěšit. Otírá se hrudí o její ňadra, olizuje jí bradu a malinko okusuje krk.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 24, 2010 2:47 pm

Fab: dává mu své tělo a nechá se opečovávat a mazlit. hladí ho po krku a ramenou, zádech, kam dosáhne. jak se jí natáčí v klíně, roztřesou se jí nohy, stehna, mezi nimiž jí leží. má úplně tuhé a citlivé bradavky a dýchá hodně rychle a prudce. a Fabien zase může slyšet, jak se jí to líbí. vzdychá a kňourá. a on se už v Tir a jejích projevech tak vyzná, že ji dokáže naladit přesně, jak chce.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 24, 2010 2:55 pm

Tir: +Ač hudebně nevzdělán, ladí dobře. Je natolik zamilován do jejího těla, hlasu a celé Tirage, že už dlouho nemůže vydržet. Najde její ústa, vnoří se do nich jazykem, vášnivě jí políbí. Pak prudce zrychlí pohyby, ale ještě se snaží chvilinku vydržet, aby slyšel její orgasmus.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 24, 2010 3:01 pm

Fab: připadá jí malinko legrační a hrozně, hrozně krásné, jak se jí snaží potěšit a jak se vždy celý třese na její reakce. než si stačí uvědomit, že je to jedna z věcí, proč ho tak moc miluje, přijde skutečně orgasmus a ona mu to dá patřičně najevo. třese se a zavírá oči, drží se ho a je v jeho náručí moc šťastná. lásko, Fabísku... vydechne namáhavě.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 24, 2010 3:11 pm

(Je to naivní bramborák!!! :lol: )

Tir: +Už úplně vyřízený z jejího orgasmu, otřesů milovaného těla se bouřlivě udělá.+ Tir!!!!...+vykřikne jenom na vrcholu rozkoše a pevně ji obejme. +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 24, 2010 3:16 pm

(je to rozkošné zlatíčko! kdo že nám to tu vyzdvihuje tu bezelstnou naivitu? i v pokročilém věku a hraničící až s ... no už jsem zticha.)

Fab: cítí v sobě jeho expolzi a dělá jí to moc dobře. sama se už maličko probírá z orgasmu, ale je jí moc hezky, vláčně a zamilovaně. drží ho a drobnými polibky mu olíbává tváře. tady jsem, lásko, můj Fabísku... šeptá mu konejšivě a hladí ho.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 24, 2010 3:22 pm

(Tsss...tyhle řeči o pubertě! I v pokročilém věku může být člověk...no,...(nenapadá mě to správné slovo)...romantický? ;) )

Tir: +Uvědomuje si, že na něj něžně mluví a líbá ho. Chvíli se ocitl mimo realitu a teď ho do ní její vůně vrací.+ Já jsem tady taky...+zamumlá úplně vyčerpaně a položí jí hlavu na hruď.+ Jsi moje úžasná ještěřička....+hladí její boky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles