Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 3:47 pm

Sam: +Miluje tu jeho nedočkavost a naléhavost. Propadne jeho tempu, vychází mu vstříc, drží ho za ramena, nohy nejprve doširoka roztažené, po chvíli jimi obejme jeho kyčle a dává mu najevo, jak moc razantně ho potřebuje. S každým prudkým přírazem vykřikne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 3:55 pm

Molly: dělá, co může. snaží se ji maximálně uspokojit a sebe rovněž tak. její vášeň ho motivuje a strhává s sebou. jeho ale není o nic menší a cítí, že se každou chvíli udělá.

(chtěla jsem poznamenat, že se s ní miluje s rasancí starší pračky při odstřeďování, ale asi bys mě zase chtěla bít. ale to by bylo jen jako k protikladu k šafránu... tedy mlýnku na mák...
běží liška do spořitelny. po večerníku.)
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 4:02 pm

(Bít? Ne!!! Jdu si domů pro paličku na maso. Drzoune!!!)

Samík: +Orgasmus jí zasáhne tak trochu nepřipravedou, neboť se zcela soustředí na jeho pohyby a vášeň v jeho tváři. Roztřese se po celém těle a nedokáže se uklidnit.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 5:52 pm

(a to zase pozor na dávkování medikace! to už tady jednou bylo. ovšem zde je důvaod naprosto průkazný ;) )

Molly: leží spolu, stále spojeni. on sám je dost mimo, ale přesto ji obejme, přitiskne k sobě a utěšuje ji. pššš, ššš, holčičko... no, jsem u tebe... najádo. Molly... moje... olíbává ji čelo a tváře.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 6:01 pm

(Jistě...pro případ, že palička tě neodradí, dalo by se nasadit mučení el. proudem!)

Samík: +Pomaličku se uklidňuje.+ Samíčku, lásko...můj...nikam už nesmíš odejít...+je hrozně mimo a k zbláznění zamilovaná. Líbá ho, objímá +....můj Same..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 6:10 pm

(jizvy se ti zachtělo? nad obočím? snad ne tvaru blesku? elektrikářského? střídavého? na to nemám dost antén - kovových prvků... :P )

Molly: je napůl dojat a napůl má hrozně dobrou náladu. ne, lásko. od teď nejdu sám ani na záchod. vem si v práci studijní volno, budeš rok jenom se mnou. a příští rok si ho vezmu zase já a budu ti dělat zdravotního bratra. chová si ji a směj se. Molly nadskakuje v jeho náručí, jak se sam směje. a pěkně mu to rezonuje v hrudníku :) .
Naposledy upravil Isamun dne pon kvě 24, 2010 6:30 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 6:20 pm

(Jistila jsem si to tím přívěškem, co jsi dostala k narozkám. Střídavcý proud umí být proklatě nebezpečný a hlučný...bububu!!! :lol: )

Samík: +Rozesměje se s ním.+ Prima, lásko, to beru...snad po tom roce volna nezahynu hlady bez peněz...a nezavřou mi špitál...Ale zas s příslibem takového personálu...to se nám nemocní, teda nemocné jen pohrnou!++ Smíchy skoro slzí, protože jí taky lechtají Samovy vlasy.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 6:36 pm

(to je tím, že se nic nedělá pořádně. kdyby jo, byl by jistý specifický hluk, který by sřídavý spolehlivě zaplašil. by si zahlučel a pak buď studem nebo závistí odtáhl.)

Molly: neodolá a ještě ji k tomu zašne lochtat. zemřít hlady? se mnou? to jako že ti všechno sežeru? uráží se jako. za to nemůžu, že mám hlad, rychlý spalování... teda při jistých aktivitách super rychlý... najádo, máš v tý lednici ještě něco kromě kapalin? něco k jídlu třeba?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 6:46 pm

(Střídavý proud má naštěští tu vlastnost, že po hlasovém vysílení musí doplnit tekutiny... ;) )

Sam: +Snaží se ho škrábnout nebo kopnout nebo něco, aby jí nelechtal.+ Pusť...zvrhlíku! Mučíš mě, všechno sníš...+směje se+...Něco tam bude. Posledních pár dní jsem moc nejedla...Když mě pustíš..+vyjednává+...připravím ti hostinu, aby jsi neomdlel hlady..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 6:51 pm

Molly: přestane lechtat, aby neměli v posteli mokro. ale drží ji. to se mi nezdá... nechceš toho trochu moc? pustit tě? bych tu byl sám... otírá se jí tváří o krk. zase ty mdloby... uvažuje. myslím, že bys mi mohla vpravit pár soust a něco dobrého alkoholu mezi bledé rty... cují se a pustí ji a odpadne, ajkoby do mdlob. ale vyžaduju pečlivé kříšení. otevře jedo oko a smlouvá.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty