Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 7:10 pm

Sam: Měl bys vědět, že vždycky toho chci moc...+políbí ho a ještě jednou, aby chudinečka nezemdlel úplně.+ Vydrž vyčerpaný ubožáčku...+seskočí z postele a odtančí k lednici pro případ, že by ji ono jedno kalné oko pozorovalo. Začne rychle připravovat na tác všechno možné, co najde a dokonce odněkud ze špajzu vyčaruje lahev červeného, které má Samík rád.+ Ještě žiješ?...+kontroluje zemdlelého.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 7:19 pm

Molly: samozřejmě ji sledujou obě oči sršící nadšením a jiskrami. vyčerpání zase není tak fatální. znovu zajiskří, když zahlédnou červené. ne, je ze mne naprostá mrkev... oživovat, prosím... živou vodu a polibky života, prosím. ani se nenamáhá předstírat a tváří se živě a natěšeně na jídlo a Mollyinu péči a podstrojování.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 7:29 pm

Samík: +Donese na postel veliký tác jídla a vínečko.+ Už tě oživuji, lásko..+políbí ho a vpraví mu do vyprahlých úst několik kapek červeného a na tácu krájí sýr a klobásku. Krmí ho a občas si taky zobne, protože najednou zjišťuje, jaký má hlad. Hladí přitom Samíka a mezi sousty líbá, aby nezahynul.+ Už je líp, miláčku?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 7:34 pm

Molly: jo, tohle mi dělej. to se mi líbí! nechá se krmit, hladí ji, nechá se líbat a polibky jí vrací. dělá různé blbůstky s jídlem - prodává jí kousky ze rtů do rtů, pokládá si je na Mollyino nahé tělo a odtud je sbírá ústy... a jak má plnou pusu často, usmívá se očima.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 7:44 pm

Sam: +Hrozně se jí to líbí. Namáčí prsty do vína, maluje mu na hruď vinná srdíčka, která pak slízává, škádlí ho, že mu občas sousto sebere těsně před rty. Usmívá se na něj.+ Jsem ráda, že jsi přežil..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 7:48 pm

Molly: spokojeně se cpe a baví se jejími hrami. srdíčka si občas setře prstem a pak je keslí jí kolem bradavek. ne tolik, jako já... říká, když se pozorně soustředí na vybarvobání srdíček.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 8:01 pm

Sam: +Tahle hra jí poněkud znemožňuje polykat. Zadržuje dech a pak mu nabídne srdíčko k políbení.+ Příště budu mít připravedou první pomoc u postele...u naší postele v mém novém pokoji.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 8:08 pm

Molly: moc rád se ujme olíbávání srdíčka a upírá u toho oči na ni nahodu, vypadá hrozně roztomile a legračně, hlavně jak krčí čelo a dělá oči. hm, nová postel... ale to se budeme muset oblíct... jak moc spěcháme nakupovat? co je lepší - rychle, abychom byli rychle zpátky, třeba už zrovna v novém, nebo ještě chvíli nespěchat..? pohladí jí po zadečku
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 8:15 pm

Sam: +Taje mu pod rukama jako vosk. Lapá po dechu, když se srdíčko ztrácí v Samíkových ústech.+ Nikam spěchat nemusíme, lásko...venku prší+ Sveze se k němu a líbá jeho obočí a čelo.+ Chci mít ten rok prázdnin s tebou...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 8:19 pm

(a já už vím, co proradím příště! :twisted: )

Molly: já bych taky nespěchal, lásko. zajímá se i o druhé srdíčko. dokonce se mi zdá, že je bouřka... to teda nikam nejdu. je mokro a já se bojím hromu. kontroluje dál rukama její zadeček, pěkně podrobně a opravdu důkladně, všude.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty