Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 8:33 pm

(cože co? Co chceš radit? :shock: Bojím se!!!)

Sam: Máš pravdu, teď se zablesklo..+šeptá mu a odhrnuje vlasy z tváří+..a mně teče do bot a byla by mi zima a ....nikam nespěcháme! +Vydechne a nechá se připravit i o druhé srdíčko.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 8:46 pm

(kauza srdíčka. ale jen když to na to bude. neboj. jsem diplomat :lol: . no tak nejsem, ale to dokážu ;) )

Molly: olíbává jí i druhé srdíčko a když docela zmizí, na chvliku se přitidkne k tomu tlukoucímu, jen aby slyšel ten rytmus, a pokračuje rty dál na bříško. hladí ji po bocách a stehnech.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 8:55 pm

(Možná bych to dokázala i sama...doporučit, ale zatím na to nebyl čas. Jako diplomat, jsi rozhodně nepřekonatelná, ředitelko zeměkoule! :lol: )

Sam: +Já...Samíku..+šeptá, srdce jí tluče napoplach. Samovy příjemně drsné ruce jí kloužou po těle a ona není schopná myslet na nic jiného, než na něj a to, jak ho hrozně miluje.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 8:59 pm

(možná by to bylo na novej mobil, ale zase ty zážitky! ale máš pravdu. raděj ty, než já ;). každý svého štěstí strojvůdcem.)

Molly: krouží jí jazykem kolem pupíku a nepřestává ji hladit. chvíli si s ní tak hraje a pak se posune ústy ještě níž.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 9:22 pm

(Kdybych propadala panice nebo měla nějakou jazykovou nesrovnalost, jak to vyjádřit, pošlu gsms. A o telefon si řeknu rovnou! :D )

Sam: +Dech jí vynechává, zcela se mu poddala, záchytné body selhaly, takže Molly schodí z postele tác se zbytkem jídla.+ Líbej mě...všude...+skoro vykřikne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 9:27 pm

Molly: koukne se na ni malinko provinile. ale to mám přeci v úmyslu, lásko... a nedbá na erupci poživatin. jen se sveze ústy do jejího klína. líbá, laská a hladí. a poslouch a dívá se, co to s Molly dělá.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 9:34 pm

Sam: +Ten pocit je dokonalý. Sam může vidět Molly, kterak zmateně otvírá a zavírá ústa, vzlyká, vzrušeně přivírá oči a hned je zase otvírá, aby viděla milovaného muže. Orgasmus ji zasáhne po chvilce Samíkovy péče v jejím klíně.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 9:42 pm

( :twisted: mám zajímavý nápad! :twisted: )

Molly: + hennes upphetsning fyller honom med entusiasm. är nöjd med sitt svar, utan försöker bara att gå. flytta tunga till hennes anus och hennes händer redan klappar lårens insida och desto mer ökar. +
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 24, 2010 9:54 pm

Jak chceš!! :twisted:

Sam: Endast med svårighet att återvända till verkligheten, viskade ord av kärlek och omsorg de får. + Sluta inte, min kärlek .. Sam!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 24, 2010 10:00 pm

( :lol: :lol: :lol: určitě je to naprostoušlechtilý a plynulý, literárně nadprůměrný text :lol: :mrgreen: :twisted: )

Molly: poslouchá a snaží se jí vyhovět. pracuje pomalu a cílevědomě. připravuje ji a sám se už nemůže dočkat, až si ji vezme. neboj se, nepřestanu, lásko... chci tě celou!
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty