Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » pát kvě 28, 2010 7:27 pm

Fab: trošku smutně pokrčí rameny. jak myslíš. nutit tě nebudu... a pak vstane a sbírá věci po podlaze, oblečení včerejší, a připravuje věci s sebou. a dělá to tak, že na něj často vystrčí nahý zadeček a vůbec se mu ukazuje tak, aby mu to připadalo zajímavé. ví, že nemají čas a že je to trošku odveta za jeho paličatost :P .
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát kvě 28, 2010 7:32 pm

Tir: +Tirage dosáhla v mučení Fabiena nejvyšší mety. Opravdu se zodpovědně snaží obléknout, ale pořád má ruce na jejím zadečku, pak si roztržitě obleče triko naruby a nakonec si díru na koleni roztrhne skoro až k pasu.+ Vzdávám se...jdu si půjčit něco od Sama! +Zahučí a nešťastně kouká na tiragin krásný zadeček.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát kvě 28, 2010 7:38 pm

Fab: já ti něco vyberu... neboj, bude ti to sedět a jemu to nebude vadit. políbí ho hezky a vděčně. dej si sprchu a ohol se, lásko... pohladí ho po zarostlé tváři. děkuju... zase ho políbí. budu na tebe moooc hodná... slibuje šeptem sladce.

hodí na sebe něco, aby nepohoršovala, a za chvíli se vrátí s džínama a jemně modrobíle prožkovanou košilí a modrým tričkem. jednoduché, pohodlné. na, rapsodie v modré... nic, co bys nevydržel, a neurazí to... zase ho políbí, že je tak uvědomělý.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát kvě 28, 2010 7:43 pm

Tir: +Kouká na tu nádheru, co Tir přinese a prohlíží si dlouhé kalhoty.+ A mám si to ohrnout nebo to můžu kouzlem zkrátit? Aby pak Isamun neřval, že kraťasy nenosí... +Nese si ten modrý náklad do koupelny a brblá. + miláčku, cos to vlastně upekla? Dalo by se to ochutnat hned?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát kvě 28, 2010 7:58 pm

Fab: zkrať to kouzlem. a pak nasaď okouzlující úsměv. tak si drobných nedostatků nevšimne ani paní matka... Samovi to vysvětlím. usměje se. znám své lidi... jasně, že mám nějakou částici pečiva pro výstupní kontrolu... tak jdi, strká ho do koupelny. a nech se překvapit.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát kvě 28, 2010 8:04 pm

Tir: +Chytá jí za ruku a snaží se jí do koupelny vmanévrovat taky.+ A nechceš se jít taky ...osprchovat? +S nadějí v hlase škemrá a když vidí, že se k tomu Tir nemá, tak aspoň jí líbne.+ Jsem zvědav na koláček...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát kvě 28, 2010 8:19 pm

Fab: než se vrátí, připraví vzorek rolády, ktero - nápad a recept - vyrazila na Mýtince z Nef a yohi. taky se obleče do šatiček. hrozně vzorně se připravuje, aby prošla u fabienovi maminky.

Obrázek

Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát kvě 28, 2010 8:25 pm

Tir: +Vyleze taky celej do modra z koupelny a vydechne potěšením nad obojím.+ Teda...tobě to sluší, ještěřičko...+nacpe si pusu roládou a prohlíží si se zalíbením Tirage.+ Nebudeme jako nějaká praštěná modrá dvojka?...+Nacpe si do pusy druhý kus sladkůstky.+ To be bebno...+huhlá s plnou pusou+...mas to boc bobry..
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát kvě 28, 2010 8:33 pm

(Modrá trojka, vašnosti)

Fab: chutná? to je dobře... jsem se snažila... rolády nejsou má doména, ale holky mi to poradily... taky si kousek zobne. a je to fakt k jídlu... i to má tvar nějakej... tak půjdeme? slíbils mi líbání při přemísťování, pamatuješ?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát kvě 28, 2010 8:40 pm

(Leda, že by s nima ještě jela Katy nebo Angelina, vašnosti!)

Tir: Vážně úžasný je to, zlatíčko! ..+popadne batoh, pevně Tirage obejme a ...+podle přání, milostivá+...jí vášnivě políbí a přemístí se s ní do Francie.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles