London House

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: London House

Příspěvekod Amon » ned kvě 23, 2010 2:28 pm

+připije mu+ Vítej v novým světě. Je to tu teď jako...cirkus...ale upřímně je mně to docela fuk. Sice mě samozřejmě štve, když mi neprojevujou odpovídající úctu, ale..mám klid. Člověk - a dokonce ani jááá- nemůže pořát udržovat pozici ve středu vesmíru. Unavuje to. V podstatě se mám nejlíp, jak jen to jde. Okolo se dějou divný věcí - mně je to fuk. Moje záležitosti fachají.
Dokonce i pochybuju o tom, že má cenu se adaptovat...a navíc k tomu nemám důvod, ani chuť. Stojatá voda časem zhnije, musíme měnit své pozice. Až příde zase čas...+uculí se+
Taky mě nepřestává udivovat, že ta tvá rodinná přízeň +zacvaká zubama+ má větší popularitu než dokonce sám Malfoy. Chudák má beztak vystydlou postel...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » pon kvě 24, 2010 5:30 pm

Tak je pravda, že nijak extra netoužím být středem pozornosti...nemám to zapotřebí. *přikývne* jen jsem se tedy nestačil divit...*upije a spokojeně přivře oči* přízeň? a ták, no přízeň to není, spíš známý...že se tady tak usadí jsem ani nečekal...Oni spíš vzbuzují pozornost...strip klub a tak...a je to něco nového...my dva nejsme ani noví, ani se veřejně nikde nesvlíkáme, tak nemůžem být populární...možná bys to měl zavést v rámci náboru nových zaměstnanců..*cuknou mu koutky* A Lucius má poradnu, tak snad až tak nestrádá... i když v jeho přpadě hádám, že se stávající situací nebude plně spokojen..*přikývne* ale když jsme u té přízně...a říkal jsi, že tě Klea vyjde draho...možná bych věděl, jak ty dvě věci propojit...*koukne na něj zamyšleně přes sklenici*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » úte kvě 25, 2010 11:58 pm

Strip bar...není lepší normální bordel? Tam aspoň víš, na čem seš. +moudře+
Ale tak..na mýtince se svýho času taky svlíkali, tak až budem chtít být populární, prostě vyběhnem v trenýrkách! +směje se při té představě+ Smrtijedů je dost, ale často se o nich ani neví, trošku se nám zvedla úroveň.
+nakrčí nechápavě čelo+ Jako..že bych nechal svlíkat Kleu?
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » stř kvě 26, 2010 12:13 pm

(cha - bordel tady není ještě:D)

*směje se* to by ale nebyli tak tajemní..*naznačí prsty uvozovky* kdybys hned věděl na čem jsi...*pozvedne obočí* to už bych ale opravdu musel mít krizi..abych tady pobíhal polonahý..*zavrtí se smíchem hlavou*ne...tedy, klidně si ji nech svlíkat, když chceš..ale myslel jsem, že když tak sušíš ty zásoby..*zakrouží skleničkou, aby se mu navrchu nedělal škraloup* že bys třeba část mohl dodávat jim..abys rozuměl, dodavatele jim dělám já..tedy, spíš zprostředkovatele. Ono přece jen, sehnat legálně tolik krve není jen tak. A že spotřebu má ten jejich podnik obrovskou. Takže kdybys chtěl, další zdroj se může hodit...kryté je to mnou, takže ani ministerstvo by nemělo potuchy, že má v obchodech prsty Pán Zla..a ty by sis přišel na nějaké ty peníze navíc...a Jean-Claude bývá štědrý, pokud bychom se dohodli..a když tě představím jako svého přítele a společníka, tak nebude váhat...*koukne na něj, co on na tu nabídku*
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » čtv kvě 27, 2010 12:33 pm

(To by totiž někdo musel hrát slečny...)

+zaujatě ho přemýýýšlivě sleduje+ Klea se rozhodně nebude svlíkat pro cizí. +pokýve vážně hlavou, jako by to bylo hlavní sdělení, o co tu de+
Nooo...to by nebylo vůbec špatný...+napije se pořádně+ Vlastně sem ti tu toho za tu dobu našetřil tolik...a způsob moštování natolik vyšlechtil...že pomalu můžu krmit regiment. A můžou i s příměsama, nebo jenom čistý? Peníze nejsou rozhodující..teda né, že bych pohrdl, ale...však víš..+uculí se+ prestiž..moc...+že by se třeba takovej kontakt mohl hodit..+
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » čtv kvě 27, 2010 12:47 pm

vidíš...já zase takovou velkou spotřebu nemám...a aby to šlo vniveč..*zamračí se, že takové plýtvání jako mu není po chuti* Myslím, že obojí. Základ čistý a příměsi na ozvláštnění, proč ne, ale to spíš se domluvit přímo s nima.*usměje se* však taky by nebyly jediným artiklem, o který tady jde. Vem si, jaké pozornosti a tím i moci ovlivnit se jim dostává. Už to je dobré mít trošku ošéfované... A pak, takový nevinný krvavý triumvirát...*vypočítá jednotlivě na prstech* Amon - Pán Zla (se smečkou Smrtijedů, co můžou trošku "usměrnit" kouzelníky, Postrach (a s ním Noční Klub, co usměrní mudly, nebo "uklidí trvale") a Jean-Claude jako vládce města a všech těch upírů, dlaků apod. ve Slastech...(čili uklidi ostatní "hybridy" tady) Ten se může hodit ne?*upije ze skleničky a tváří se, jako by vyplnovali jen nějaké daňové přiznání*
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » čtv kvě 27, 2010 3:28 pm

+spokojeně zahleděn do dálky pokyvuje hlavou+ To se mi líbí...to se mi moc líbí! Na to se musíme napít! +řízne mu krev todeskussem a sám si nalije plnou+ Tak na spolupráááci! +zazubí se a hodí to do sebe+ khur-vháááá! +přece jen to byla i na něho trošku větší dávka+

(no teď s ním nebude k vydržení, jak si o sobě bude myslet...)
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » sob kvě 29, 2010 10:57 am

*spokojeně se usměje a cinkne si s ním..napije se a má docela problém to polknout, jak si odvykl* tedy...tak nějak..*zamrká a čeká, jestli muto propálí žaludek nebo ne*

(no to teda...taková vedoucí krvavá stínová vláda LoS:D...se má ministersvo na co těšit)
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » ned kvě 30, 2010 5:18 pm

(Ministestvo se o tom ani nedozvíííí...ale divit se asi budou...náhlý úbytek obyvatelstva...)

+uculí se+ Povedená várka, co? +donese si nakrájenej salám+ Ani ti nenabízím..+mávne rukou, že ví, že on to nebude+ Takhle to mám rád! Potkat starý známý a mít se dobře. Naco noví lidi furt!
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » pon kvě 31, 2010 10:44 am

(lach...další sčítání lidu bude...kapánek nižší)
To tedy..ano..*zamrká a polkne další doušek* tohle mi zaručeně zvedne tělesnou teplotu..*a jen se usměje, konečně taky někdo, kdo mu necpe pod nos jidlo, když ho nemůže* to nevím, nějaká nestálost nebo co, pořád další a další..*zakroutí hlavou a dopije skleničku a spokojeně se v křesle opře* ale máš to tedy hezké...klid...*rozhlíží se a zaposlouchá se, jestli sem něco...odvedle třeba, ale nic*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord