od Asher » sob čer 05, 2010 11:35 pm
Ano, velkou roli nehraje, ale i my jsme smrtelní. Sice je to podstatně náročnější, nás zabít, ale ne nemožné. Pokrčí rameny, jakoby s tím byl úplně v pohodě. No je to zajímavé, ale občas mám pocit, že moc rychlé. Potřese hlavou, až se jeho zlaté vlasy zalesknou ve světle svíček jako roztavené zlato. Vlastně je neuvěřitelné, jak moc se svět změnil za půl tisicíletí. No upřímně, já se to nejspíš dovím, ale klidně bych si to odpustil. Usměje se. Doufám, že to budou příjemné změny. Dodá spíš pro sebe. Pak se na okamžik soustředěně zahledí k oknům. Drahá Memory, hrozně krásně se mi s vámi povídá, ale za zhruba tři hodiny bude svítat a vy byste se možná ráda vyspala. Usměje se na ní a přesto, že je to naprosto nevinná věta, vyzní v jeho podání jakoby až tak nevinná nebyla. Jsem moc rád, že jste mé pozvání přijala. Pohlédne jí do očí a pak pohledem přivolá jejich číšníka. Rád bych zaplatil. Požádá a když se číšník vrátí, krátce mrkne na účet a zaplatí, přičemž nechá velmi slušné dýško. Děkuji. Kývne mu a zadívá se na Mem. Budete chtít odvés na Mýtinku? Limuzína čeká venku. Nabídne jí s úsměvem.
(Jasné:)) Jej, to bych asi chcépla, tejden bez netu:-//)
Jsem přesně takový, jak vypadám.