Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Isamun » pon čer 07, 2010 1:01 pm

Molly: ale jo. třeba restaurant na konci vesmíru :D . jo, je pár takových hospod. ale spíš se slejzáme v normálních podnicích. někde, kde se zrovna vyskytujeme. a nebo v sídlech a kancelářích. průnikových míst je taky dost, ale ne všude je hospoda. jsou přirozené průniky, nebo se taky dají uměle vybudovat... rozvypráví se a pozapomene na zájem o kolegy.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 07, 2010 1:11 pm

Sam: +Se zájmem poslouchá a narozdíl od Faba se jí to v hlavě ukládá. Popravdě - hltá každé Samovo slovo.+ Přirozené průniky chápu, ale jak se dá, pro Merlina, uměle vytvořit? Když to řekneš, představím si tě se zbíječkou, jak děláš díru do vesmíru..(a ještě se to rýmuje :lol: )...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 07, 2010 1:16 pm

Molly: jasně, djte mi pevný bod ve vesmíru a pohnu zeměkoulí... trdlo! směje se jejímu nápadu. v jednom takovýmém umělém místě si právě dáváš kafe. Miracles je zrovna umělý průnik. třeba taky knihovny, některé kostely a podobná svatá místa...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 07, 2010 1:24 pm

Sam: No, vzhledem k tomu, že vím, jak to s těmi pevnými body máš...a neříkej mi trdlo! +směje se s ním.+ Knihovny a kostely jsem si myslela, že jsou přirozený průniky. A Miracles...jak se to vlastně dělá? Teda umělý průnik? Postavíš dům a opatříš ho kouzly? +Schválně dělá úplně nevědomou, protože miluje, když jí Samík něco vysvětluje..jak rozkládá rukama, dramatické pauzy, když nemůže najít správná slova...+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 07, 2010 1:35 pm

Molly: to víš víc než já. jak to mám s pevnými body? (nemyslíme "tvrdé body k nakousnutí" :D ) kouká překvapeně. ne, stavby jsou většinou umělý. přirozený jsou jeskyně, jezera, vrcholky hor, zvláštní přírodní útvary. třeba spadlý meteority... rozpaluje se ve vysvětlování. nadšeně vypráví a cvičí rukama a pokládá se do výkladu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 07, 2010 1:43 pm

Samík: Pevné body ti objasním, až se vrátíš, teď na to nemáš čas... ;) +mrkne na něj vesele a sleduje, jak je rozvášněn výkladem.+ A tak teda...to mě zajímá...takový stavby se projektujou už s tím, že budou průniky, nebo se z nich průniky stanou časem? +A klidně by poslouchala, i kdyby předčítal telefonní seznam. A pak si vzpomene ještě, že by mu měla připomenout, aby si nezapomněl vzít do Francie sluneční brýle...Ale už je zase zpátky při tématu a se zájmem poslouchá Samíkův výklad.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pon čer 07, 2010 1:52 pm

nakoukne a opře se o futra. dívá se na ně, jak Sam vykládá a dělá dojem a Molly nábožně naslouchá. pusu má rozjetou od ucha k uchu a mírně přikyvuje.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Isamun » pon čer 07, 2010 4:09 pm

Molly: pořád ještě se musí vracet k Mollyině představě, jak pracuje se zbíječkou. proběhne mu hlavou psychoanalytická zkratka (nakazil se od Et a Sigi) a dooost mu to zvedne sebevědomí :lol: . dodá mu to další chuť dělat na Moll dojem. projektujou... jak kdy. někdy jo. šlo o průchody nebo průnikové body a jako svatostánky, nebo tak něco, je jenom maskovali. nebo se takové místo jenom doladilo, aby mohlo sloužit jako průchod. třeba u knih a knihoven záleží na kritickém množství knih. taky na podloží. jak ti někam spadne meteorit, je to skoro vždycky propustné místo. stačí i malý. natož když vytvoří kráter a ten se postupem času obydlí - to je pak poměrně snadné vybudovat v té lokalitě průchod kdekoli...
vykecává se a zdá se, že to Molly dokonce zajímá :D . rozhodně pečlivě sleduje jeho výraz a getikulaci (talentovaných) rukou. dokonce se zdá, jakoby se i chvílemi rozmazávaly a chvílemi naopak znehybněly, zasekly se :twisted: . po chvíli se nějak ztratí ve vlastních úvahách. zarazí se v řeči a pak si na něco vzpomene. já... no už dýl ti chci něco... šacuje se a loví po kapsách, až najde něco v kapsičce pseudovojenské košile. pro tebe, moje léčitelko... abys si na mě občas vzpoměla i když nebudeme zrovna spolu... podá jí malý váček z surového hedvbí.

Obrázek
Obrázek
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 07, 2010 5:08 pm

(Nezdá se ti, že dost zlobíš? :twisted: )

Samík: +Vážně jí to zajímá - jak jeho vysvětlování, tak jeho talentované ( 8-) ) ruce. Pak ale dostane do ruky váček a opatrně ho rozevře. Když spatří obsah, rozesměje se a vděčně Sama políbí.+ Děkuju ti, lásko...je to nádherné..určitě si na tebe vždycky vzpomenu, když se na něj podívám. ...Teda pokud si myslíš, že na tebe jinak nemyslím...+Pak se ale taky začne šacovat.+ No, já vlastně...taky pro tebe něco mám...nechtěla jsem prsten...s jedním už malér máš...tak tady něco, vlastně taky, aby jsi si vzpomněl na cestách...+vyndá z kapsy u kalhot..

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte čer 08, 2010 7:53 am

(ani ne. to už jí chtěl dát jak dlouho, náplast :). se zase připoměla, když jsme posílali dary Luciusovi.)

Molly: no já doufám, že na mě občas myslíš. já na tebe dost často... natulí se k ní a políbí ji letmo, jak se oba dívají, jak jí prsten sedí na prstíku. ne že bys se kvůli tomu musela hned pořezat, nebo něco... uculuje se, když se Molly blbůstka líbí. pak dostane vlastní cetku. (jakoby tamtomu z oka vypadla :lol:, to je klon? ) díky! obdivně vydechne, jak se trefila do jeho stylu. chvíli si ho zkouší zapnout, pak ale nastrčí ruku k Molly.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles