Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv čer 03, 2010 9:24 pm

Děkuji. vezme si nabízenou skleničku a podívá se na léky. Hmm... pečlivě léky prozkoumá. Jak jste na tom se srdcem? podívá se zvědavě na Luciuse. Vlastně i s trochou obavy.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte čer 08, 2010 6:29 pm

Jak to myslíte, drahá přítelkyně? Aha, vy myslíte fyziologicky, zřejmě... nu, moje srdce je naprosto zdravé. Je na správném místě a bije tak, jak má. Slyším ve vašem hlase obavy. Ale nevzal jsem si ty léky současně, trochu jsem to prostřídal ušklíbne se S drogami nemám žádné zkušenosti, takže jsem si nechtěl dělat žádný nevyzkoušený mix...
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 09, 2010 10:21 am

Tak v tom případě je to v pořádku. ani mu snad radši nebude prozrazovat, co by se mu mohlo stát, kdyby si vzal oba najednou. Já osobně dávám přednost mudlovským lékům. Jsou bezpečnější a nevyžadují žádné zvláštní zacházení. A také jsou v mnoha ohledech účinnější...Takže...vytáhne blok a odzátkuje pozlacené pero. Zajímalo by mne, zda-li se vám zdají ty sny pořád, případně jestli pravidelně a v jaké intenzitě.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř čer 09, 2010 5:48 pm

opře se v křesle Ano, zdají se mi pořád. Ale interval se podstatně prodloužil. Zatímco při návratu z Azkabanu jsem měl tyhle noční můry každou noc, teď je to tak jednou za měsíc. A není to nijak pravidelně, alespoň jsem žádnou pravidelnost nevysledoval. Většinou to bylo po nějaké duševní námaze, ale měl jsem občas noční můry, i když jsem byl v plné psychické kondici. A co se týká mudlovských léků předkloní se v křesle a zamává skleničkou Mystick před obličejem nic takového mi nesmí do domu. Mudlovskou medicínu ani nic jiného z toho světa absolutně neuznávám zase se opře a napije se
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 09, 2010 8:08 pm

zapíše si pár poznámek. Nad jeho reakcí na mudlovskou medicínu se usměje. Ano, s tím jsem počítala. Ale jak jistě sám uznáte, pomohla. trochu si odkašle. Nemyslete si, že jsem nějaká mudlomilka. Podle mne jsou to jenom nuly, které byly příliš slabé na to, aby byly hodny kouzelnického umu. Doktory mají ale dobré. přejede si prstem po rtu. Pokud byste si přál něco jiného, mohli bychom vyzkoušet reflexní masáže hlavy. Ale ty léky bych vám vřele doporučovala. Já sama je také beru. mrkne na něj a doufá, že přece jen dá mudlovským lékům šanci.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř čer 09, 2010 8:57 pm

pozvedne obočí Vážně? To mě tedy překvapujete. Neznám důvod, kvůli kterému bych vzal na milost mudlovskou medicínu. Lektvary, a zvláště ty Severusovy, si vždycky dokázaly poradit s každým, nejen mým, problémem. Ale ty masáže hlavy vůbec nejsou špatný nápad. Jestli proti tomu nic nemáte, můžete to zkusit hned. Já jsem připraven uvelebí se v křesle a zavře oči
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv čer 10, 2010 9:04 pm

Lehce pozvedne obočí. No jistě... Samozřejmě, od toho jsem tady. vstane z křesla a přejde za Luciuse. Jemně mu položí své štíhlé ruce do jeho plavých vlasů a krouživými pohyby mu začne masírovat pokožku hlavy. Pokud by vám to bylo nepříjemné, tak řekněte.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát čer 11, 2010 6:16 pm

nejprve trochu ucukne pod dotykem rukou Mystick, ale pak se uvolní a nechá ji, aby dělala svou práci O nepříjemných pocitech se nedá mluvit, drahá přítelkyně, naopak. Je to velmi příjemné sedí se zavřenýma očima a užívá si to
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát čer 11, 2010 7:22 pm

Nenechá se vyvést z míry jeho počáteční reakcí. Ostatně, nedělá to poprvé. To mne velmi těší. přesune své prsty blíž k čelu a nahmatá tlakové body. Po této masáži se vám bude spát jako nemluvněti. A také vám od pomůže od těch nočních můr.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob čer 12, 2010 9:19 am

jen si tak pro sebe chrochtá blahem
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor