Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Eternity » stř čer 09, 2010 1:06 pm

podívá se po Molly a pak si sedne za stůl a vytáhne nějaké papíry. píše i něco na notebooku a zavolá si havrany, kteří tam chvíli už zevlují, a posílá po nich zprávy a koordinuje tak pracovní věci. hledá a plánuje, vymýšlí strategie...
díky. hm, moc dobrá. ochutná čokoládu. ale jo. byli jsme chvíli u mořem. Itálie. mám ráda středomořskou stravu - uklidni se! ne že budeš vařit jěště te´d hned těstoviny a péct pizzu. ale bylo fajn. hlavně jsme byli chvíli s Morfeem sami spolu.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » stř čer 09, 2010 1:16 pm

Et: Pizzu upeču k večeři...a udělám nějaký salát...+pak se zarazí+...do háje, co to dělám? Mrkne po havranech.+ Až budou mít volno, můžu jednoho poslat do Francie za Fabienem? +A tajně podstrčí Jářku kus syrového krůtího.+ Vždycky je to úžasné, když můžete být sami spolu a užívat si jeden druhého, povídat si o knížkách a já ani nevím, o čem všem...+vážně je dost maniakální.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv čer 10, 2010 7:50 am

Molly: jasně. a dej něco i Matoušovi, prosím, nebo se pohádají. ohlídne se po havranech. oni se domluví a zaletí tam. Tir říkala, že jedou na dovolenou. čučí do lejster, listuje jimi a konečně najde, co hledala. spokojeně se usmeje a naťuká pár slov na noťásku. pak zvedne oči k Molly. teda jestli to byly hovory o literatuře, se Samem, tak to mě zajímá, co čteš, a dost ráda bych si něco půjčila! my jsme se tentokrát na čtení vykašlali a byli co nejvíc spolu. občas nějaký poslech hudby, tanec, trocha památek a nakupování... a já se zapustila co nejčastěji do vody, do moře, zavřela oči a nechala se houpat. špuntování tomu říkáme. doporučuju. Morf měl nějaké plavecké záchvaty, ale dobře mu tak. nechala jsem ho plavat a pak mě vždycky vylovil a šli jsme na frapé. nebo na něco. pohoda to byla. a teď zase máme rozlítáno. během proslovu jde k ní, vezme ji - maniakální - kolem ramen. klid. klidně si pracuj, ale klídek. je to pohodový. chlapi jsou spolu. nic se nestane. jenom toho uvař hodně. myslím že přitáhnou ještě i posily.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv čer 10, 2010 5:57 pm

Et: +Ukrojí ještě kus masa pro druhého havrana.+ No, ty jsi taky krásnej pták...+podrbe ho na hlavičce.+ No, já mám knih dost a teď...budu je sem vlastně stěhovat. Zařizujeme se Samem ten pokoj, jestli chceš, Et, můžeme udělat knižní hrabárnu. Při vybalování je nejlepší si všechny knihy projít. +Už je docela v pohodě, divoká kuchyňská jízda jí uklidnila.+ Jo, Fab jsou s Tirage ve Francii u Fabovi matky. Znám jí už dlouho a pořád mě tam zve. Až se Sam vrátí....pojedeme za ní. Myslím, že tam ty dva stihneme.+ Nepřítomný úsměv, že budou se Samíkem spolu taky někde.+ Malé prázdniny....se Samem....jo, upeču, uvařím...pro kolik lidí? Pro víc než 20 bys potřebovala větší hrnce!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv čer 10, 2010 6:17 pm

+Ještě požádá Eternity o papír a napíše vzkaz pro Nicolette.+

Ahoj Nicol,
moc děkuju za pozvání. Hrozně ráda přijedu. Asi budeš potřebovat vzkřísit z návratu ztraceného syna. Ne, je moc fajn, že jste zase spolu! :P Přijela bych příští pátek...a jestli to nebude vadit, přijedu s přítelem. Moc se na tebe těším Molly
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 9:33 am

Molly: když se zdá, že se Moll zklidnila, jde si zase k papírům. to se paní matka poveselí - zájezd! apoň si užije světa a společnosti. říkala jsem Tir, ať ji výhledově pozve k nám. myslíš, že máme i oficiálně napsat, nebo to stačí vyřídit? nebude mít z té invaze od nás šok?
mrkne na havrany. je to věc nejvyšší důležitosti. chovejte se tam slušně! ať nemá Tir ostudu a Sam se nebojí říc, od kud přišel.
Molly: myslím, že jich přijde nejvýš pět. spíš míň. vydováděj se podle libosti. když mi sem nakráčí 20 lidí, většinou něco přinesou, nebo to řeším dovezeným jídlem z hospody. aspoň částečně. ale klid, tak hrozný to nebude. my dvě, Sam, Morf a jeden, dva kolegové. Tir a Fab jsou ve Francii, Sigi toho má moc, ta se jen tak hned neobjeví. a Fata je teď taky někde za svými zájmy. Víc než sedm nás nebude. odežene havrana, který se jí hrabe v papírech. no vás tedy nepočítám! ne!
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 6:00 pm

Et: +Drbe havránky.+ Vždyť oni jsou hrozně hodní a nic nevyvedou.+ Neboj, Nicolette - teda Fabova matka je žena otrlá a nepochybuju, že se s Tir spřátelí. A vyřízení bude stačit. Společnost vážně potřebuje, takže čím víc lidiček, tím větší bude mít radost, že může vařit..+Roztržitě si poposedne.+ Už se těším na Samovi kolegy a na Morfea a jak si budeme u večeře povídat...a na Sama...má rád sladký...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 6:16 pm

Molly: já vím, že Tir je vlastně zlatíčko. ti, co to nechápou, nemají žádný postřeh. zato tyhle mrchy, koukne na Jářku, který se jí právě uhnízdil na rameni a vyrábí jí zobákem z vlasů dredy, jsou na tom úplně stejně! nech blbostí. za chvilku stejně musíte letět, Jářku.

Molly: tak si to pěkně užijte. jo, Sam zblajzne všechno, sladký zvlášť. moc se zase nětěš. záleží, jak přijdou. někdy se jen nají a zase vypadnou a někdy vyluxujou všechny poživatiny a upadnou do komatu. přijde na to, jak jsou utahaní.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 6:20 pm

Et: To je přece jedno, jak se vrátěj...hlavně, že budou živí, ne? + Pohoršeně na Et pohlédne, jakoby si dotyčná myslela, že Molly záleží jen na vlastním potěšení. :D +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 6:32 pm

Molly: ušklíbne se jenom. jasně, altruistko, že budou živý. kdyby nebyli, to by si ode mě něco vyslechli... sleduje Molly, jak vyváří. akorát nevím jak moc živí... znáš to, po jídle se krev přesune do žaludku... hlave nefunguje... konverzace vázne... a představí si skuhrající chlapy, jak se sejdou, budou se cpát, Molly kolem lítat a litovat je. hele, jestli mi je budeš kazit přílišným soucitem, zamknu tě v pokoji a bude domácí vězení. bacha!
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles