Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 8:41 pm

Et: Trvanlivá? +Směje se.+ Nedokážu nemyslet na mlíko, když to říkáš! Promiň. Jasně, máš prostě trochu delší záruční lhůtu než my smrtelníci....a Sam taky, že? To je dobře.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 8:45 pm

Molly: ani snad ne. to byl jen takový vtip. u nás v rodině je to tak půl na půl. někteří se dožívají opravdu vysokého věku a jiní umírají poměrně brzy. kdo ví, jak to bude se mnou? Sam je na tom podobně.

(a jeho mladistvou krásu má na svědomí laser, jak byl pravil agent B :lol: )
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 8:58 pm

(Agent B tomu prd rozumí! Žádnej laser není zapotřebí - je prostě tak krásnej od přirození! 8-) )

Et: Opravdu v tom nemáte v rodině nějaká pravidla či zákonitosti? Víš, ve většině rodin se ta dlouhověkost většinou dědí, tedy pokud nejde o násilná úmrtí...+a nenápadně mrkne na hodiny a zase se zájmem na Et.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát čer 11, 2010 9:05 pm

(jasně. od přirození... a od tud se ta krása rozlévá na vše strany! byla to onehdá dobrá volba!)

velice tiše a nenápadně se jim zjeví za zády. ale Et má pravidla na všechno. ona dokonce dokáže i vyvozovat kritéria... divil bych se, kdyby ne na dlouhověkost. dobrý večer, dámy. tady to ale voní. jde k Et a než ji políbí, napije se od ní vína. je vidět, že ji tím chce trošku pozlobit. naznačí pohyb k ní, pak se napije a až pak ji políbí. už se mi stýskalo, lásko. dělali jsme, co jsme mohli, abychom tu byli co nejdřív i posili jsme si zjednali... jednu vedeme s sebou, další odpadli po cestě - museli si jít po svých.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 9:09 pm

Morf: +Málem vyletí z kůže. Na ten jeho zvyk, zjevovat se docela tiše, si stále ještě nezvykla.+ Morfee! +A prudce se otočí ke dveřím.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Andy » pát čer 11, 2010 9:12 pm

(Konečně jsi na to kápla!! :mrgreen: )

+Vstoupí do dveří hned po Morfeovi.+ Zdravím vás!

Et: Zdravím, Eternity! Jak se máte? Tady to skvěle voní! Super? Kde je Tirage?

Molly: My se eště neznáme! Sem Andy..+a natahuje po ní ruku.+
Andy

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 9:21 pm

Morf: podívá se po něm a naznačí rukou plácnutí. jednou tě za tohle někdo zastřelí... já o tobě většinou vím, ale jinak je to na počůrání! ahoj!

Molly: promiň. on asi už jiný nebude. ale je to fakt o nervy.

Andy: usměje se a jde k němu, dá mu pusu na tvář. no né. ahoj! tebe jsem už strašně dlouho... jak ho jde olíbat, uvědomí si. tys ale hrozně vyrostl! já vím, že je to hrozně blbá poznámka, ale vážně, skoro na tebe nedosáhnu. prohlíží si ho. a jak je, jak se mají vaši?
Tir není doma. je někde ve Francii.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 9:21 pm

Andy: Molly Stassi, těší mě...+nepřítomně mu odpoví.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Andy » pát čer 11, 2010 9:26 pm

Et: +Skloní se k ní, aby ho mohla olíbat.+ No supr! Jasně, že jsem trochu vyrost od svejch čtrnácti, co sme se neviděli! A naší...nojó, to budu vyprávět. Začali dělat do zemědělství, ale fak dobrý! Nejdřív sem vyšiloval, ale pak sem zjistil, že maj pole plný konopí! Mamka je třída!...Co dělá u všech kozlů Tirage ve Francii?
Andy

Příspěvekod Morfeus » pát čer 11, 2010 9:28 pm

(jé, ty máš příjmení... to mi nějak uteklo... :oops: )

Molly: omlouvám se. tady si na to už zvykli... jen nepatrně provinile pokrčí rameny.

Et: jen se na ni zašklebí, jako že se znají a každý má něco. copak jsem nějaký terč? snad jedině posměchu a výčitek... občas... co máme dobrého k večeři?
na její zájem o Andyho. že jo? to je ale překvapení! ještě před nedávnem tady s Tir lomcovali dětskou ohrádkou, a sotva uplyne dvacet let - je z něj dospělej chlap! kdo by to řekl?

Andy: sedni si a dostaneš najíst. ta malá tu není, ale bez večeře tě Et nepustí. a bez podrobné zprávy o vašich. a asi si budeš i muset umejt ruce, znáš Et. nalije do sklenic víno. už můžeš alkohol? šklebí se a jednu mu podá.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles