Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Isamun » pát čer 11, 2010 11:11 pm

Andy: proč... nechtěl jsem ti to říkat před akcí. no a dost dlouho jsme se neviděli... je to teď chvíli... no, vlastně pár měsíců už... je mu to docela nepříjemné. a taky jsi za ní dlouho nebyl. nějak se mi zdálo, že tě to přešlo. koukne po něm a nechce to nechat jenom na sobě. ten chlap je cvok, ale náhodou se k sobě docela... není to špatněj chlap. kostrbatě to uzavře. a neodváží se už říct "a Tirje do něj hrozně udělaná. nepoznal bys ji, amazonku." to prostě tomu přerostlému mláděti nedovede udělat.

Molly: ale ne. to byla jen otázka času, kdy to praskne. položí ruku na stůl. na její ruku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Andy » pát čer 11, 2010 11:13 pm

Et: Hele, Et...já tomu nevěřim. Jasně, dlouho jsem tu nebyl, klidně se může bavit, jak chce...ale až se vrátí a zjistí, že tu jsem...To bude v klidu, jasný? Jó jasně, prostě se jí jenom stejskalo, tak si našla na chvilku zábavu...Pak zas budem spolu! +Uklidňuje se a rychle vyzunkne celou sklenku vína.+

Sam: Vohleduplný, fakt. A jestli je tamten cvok, tak to bude v klídku. Tir má ráda pořádný kluky!
Andy

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 11:23 pm

Sam: +Andy a Tirage...? +šeptá mu a ruku mu stiskne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát čer 11, 2010 11:31 pm

taky šeptá. on ji hrozně miluje - i když nevím. spíš si od dětství myslí, že spolu budou. možná je to zvyk. Tir s ním chvilku chodila, ale pak mu dala kopačky. a on se stím nechce smířit. nechce to pochopit. a jí to leze na nerv, jak se k ní chová, majetnicky a přesvědčeně, že ho taky miluje.tak se mu vyhýbá... blbý prostě no. ale jinak je to dobrej kluk. dost mi pomáhá teď...

Andy: když nyslíš... uvidíme...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 11:34 pm

Andy: no, určitě byste si měli s Tir promluvit. až se vrátí. sleduje ho trochu nešťastně.

koukne se po Morfovi, že tak dlouho mlčí. a mrkne, ať dolije víno.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 11:44 pm

Sam: A jeje...to až se dozví Fab, tak se pomine. Však ho znáš...a Andy je zase větší než on. Doufám, že nemá takovou sílu jako ty! +Smutně po Andym mrkne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Andy » pát čer 11, 2010 11:48 pm

Et a Sam: +Už se zase uklidňuje.+ Jo, my to spolu probereme. To bude v pohodě. Tir a já to spolu umíme. Aspoň než se vrátí tady okouknu okolí. Je tu nějakej dobrej podnik? A Same...zajdem do hospody? Po tý fušce? Angelina byla vážně dost hustá, nemyslíš? To bych do ní neřek...
Andy

Příspěvekod Isamun » pát čer 11, 2010 11:49 pm

Molly: Andy je větší než já i Morf. Morfeus se nepere. a já s ním mám co dělat - zvládnul bych ho těžko a jen proto, že mám víc zkušeností. toho dokázala dostat na lopatky vždycky lehce jenom rozuřená Tir. nebo naopak sladká Tir, podle toho jak na lopatky... on si o ní myslí, že je to královna ze Sáby a vrchol vší krásy, moudrosti a vznešenosti. a že je jeho... pohladí ji po tváři, jako že jí něco zůstalo na obličeji z jídla.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » pát čer 11, 2010 11:52 pm

Andy: ani ne. já dneska nikam nejdu. chci se vyspat. a zařizujeme tady Molly pokoj. zítra to dorazíme, to už bude bez ní. a pak to chvíli potrvá, než dorběhnou ty informace, kam mají a dostanem ty papíry. bude chvíli čas. pak můžeme na tah. a doufám, že se to všechno povede v čas uzavřít. i kvůli Tomovi. zavrtí hlavou. všechno, ale Toma jí neodpustím.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 11:56 pm

Andy: kde budeš chtít spát? v pokoji, nebo u Tir v donmku na stromě? ptá se ho. nepůjdeš domů, že ne? stějně ráno zase jdete dál do práce... nemáš ještě hlad? jestli chceš pivo, je něco v lednici. chceš něco na převlečení? stará se a oprašuje ho.

všichni: a pro zájemce káva. a určitě si všichni dáte koláč od Molly.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles