Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod mollyz » sob čer 12, 2010 12:00 am

Samík: Auu...čím víc to rozbíráme, tím víc přemýšlím, co všechno bude mít tentokrát Fabien zlomeného. + Začervená se, když jí pohladí.+ Dáš si ještě kafe a koláč, Same?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Andy » sob čer 12, 2010 12:06 am

Et: Dík...mám v batohu něco na sebe. Vezmu si pivko a vlezu si do domeřčku na stromě.

Moll: +Mrkne na ní spiklenecky.+ Tak jsme s Tir poprvé...+povytáhne světácky obočí.

Et: Jo, a vemu si s sebou kousek toho mňamózního koláče. Fakt hustej!
Andy

Příspěvekod Isamun » sob čer 12, 2010 12:07 am

Molly: koláč si dám určitě. kafe už ne, to až ráno. přitáhne si ji na chvilku k sobě, než se zvedne a s Et podávají koláč a vaří a roznáší kávu a čajíky. já už chci dneska jenom umejt a do postele. zítra zase musím pryč... na chvíli.
a Fab ať se nerve... když budeme trochu šikovný, tak si to Tir s Andym vyřídí dřív, než se vůbec s fabienem potká.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » sob čer 12, 2010 12:11 am

najedl se a lehce usíná. občas, když do něj Et strčí, doleje víno a probere ho až zmínka o koláči.
já si dám koláč i kafe, dík roztáhne koutky.

Et a Molly: teda to je servis. holky, vy jste úžasný. když je bleskově obsloužen.

Andy a Sam: zítra to necháme na desátou. nebudeme to zase tak hrotit. vyspíme se a vyrazíme. to stihneme. začne zívat.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » sob čer 12, 2010 12:18 am

+Obsluhuje unavené panstvo.+

Sam: Dojez to a běž spát. Přikreju tě a zazpívám na dobrou noc.+ Šeptá mu.+ Zítra už to bude za tebou...a Fab se to snad nedozví, když budeme ve Francii jako rybky, ne?

Morf a Andy: Et sice říkala, že je to její dům a její řád, ale já bych zavelela dojíst a spát!!!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Andy » sob čer 12, 2010 12:22 am

Moll: Trefa Holly...teda Molly ....jdu do pelechu! + Sebere obří kus koláče a v lednici vyštrachá dvě piva.+

Et: Tak já jdu do domečku. Sem fakt mrkev. Vzbudíš mě ráno? Nemám budik...+Pitvorně se pokloní osazenstvu a odplouží se na zahradu.+
Andy

Příspěvekod Isamun » sob čer 12, 2010 12:23 am

Molly: jasně. na ten zpěv, tvůj, se obzvlášť těším! docpe se koláčem a jde nandat na talíř, který si bere s sebou nahoru, aby mu to nikdo nesežral. myslí si že má monopol na Molly i její koláč :lol:

všem. tak dobrou. zítra v deset? snídaně nebo odchod?

Andy: pivo? neslítní ze žebříku...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » sob čer 12, 2010 12:26 am

Molly: vaříte výborně, ale na spánek si dohlédnu sám, s dovolením. mrkne na ni. teď se zrovna naše názory podivuhoeně shodují.

Et: odbleším se a čekám tě. zřejmě teda ve spánku. moc to tu neuklízejte, stejně to ráno zase převrátíme naruby.

všem: dobrou noc a pěkné sny.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » sob čer 12, 2010 12:32 am

Andy: jasně. vzbudím! pošlu na tebe nějakou Tirageinu zvěř! dobrou. nebude ti zima? vem si k pití ještě něco jinýho, než pivo, vodu nějakou. máš kartáček na zuby?

Morf: přijdu brzo. ale asi tky hned usnu. klidně jdi spát. nebo ještě něco potřebujeme domluvit? zamyslí se u poklízení.

Molly: dík moc. vážně jim chutnalo a měs hodně pomohla. nech to, nádobí dám do myčky sama. běžte si. dobrou. dobrou, Same.

Sam: vymysli něco. nechci, aby se Fabien a Andy servali. držte je nějak od sebe. tak dobrou.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » sob čer 12, 2010 12:35 am

Všichni: Dobrou noc!

Et: Díky. Udělala bych to až ráno, ten úklid...taky jsem unavená.

Sam: Kam neseš ten koláč? Myslíš, že budeš mít v noci záchvat hladu? Budu zpívat jen potichu, aby ses ráno ještě probudil!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles