Molly: do práce? co bys tam dělala? nechá si zavřené oči a jenom se mu rozjedou koutky. teď budeš pracovat se mnou, najádo. máme pár hodin, než budu muset do práce já.
Molly: jasně, že těžká... představuju si abstraktní práci v kamenolomu... směje se a Mollyina hlava na hrudi mu tak nadskakuje. s tebou je vždycky těžká práce, znáš se... zlobí ji a hladí ji po rameni a lopatkách, jak je k němu natulená a on ji objímá.
Sam: Chudáčku...aby ses moc nevyčerpal. To víš, já to zvládnu, ale ty jsi taková křehká schránka...+utahuje si z něj a otočí se na břicho, aby viděla Samovi do tváře.+ Hezké ráno přeju!
Molly: jo jo, křehká nádoba... nakloní se k ní a políbí ji. dobré ráno. nejvíc mě vyčerpává, když si postavíš hlavu, že se celý vě obrátil proti tobě a utíkš přede mnou. přitáhne si ji a hladí po zádech
Samík: +Hladí ho po krku a ramenech a hraje si mu s vlasy (to už je nemoc nebo co).+ Mám to znovu vysvětlovat, Same?...+smutné oči+...Už nikam od tebe utíkat nechci, pak mi hrozně chybíš...+políbí ho na špičku nosu.+
Molly: né. já už to vím. taky mi chybíš, když tě nemám u sebe. olíbává jí celý obličej. já ti nechci chybět, naopak... obejme ji a přetočí senad ni. prohlíží si ji s úsměvem a odhlazuje jí vlasy z očí. ale zase mu tam padají ty jeho.
Sam: +Je to marný. Ať to vezmou z jakékoli strany, mají vlasy jako záclonu. Obejme ho kolem krku a přitáhne Sama k hlubokému polibku.+ Ale teď jsi se mnou a zítra...už budeme ve Francii...spolu....Miluj mě, Same. Hrozně tě chci!