Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 12:20 pm

+V závěsu za delegací z Miraclu dorazí i Molly s Fabienem a už mezi dveřmi se dohadují.+
Fab: Nechápu, proč by Tirage nemohla mít tak pěkný obleček? Jsi jako umanutej! Vždyť jí to hrozně sluší.+

Styx: +Mává na ní. +Díky za pozvání!+ Olíbá jí a pak jde líbnout Isamuna a ostatní.+

Sam: Velmi slušivý obleček...ahoj, lásko!

Et+Morf: Ahoj, lidičky! Jak se daří?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 12:23 pm

Jakékoliv vaše přání +políbí jí nežně konečky prstů+ je mi rozkazem. Jediné co chci je vidět úsměv na vašich božských rtech, světlo ve vašich očích. +odvede ji k baru a objedná jim oběma whisky+ Nebo se můžem jít projít do zahrady. Je tam chladněji než zde a opravdu nádherně, hvězdy svítí, jejich světlo se odráží od vrcholků hor. Chtěl bych to vidět ... s vámi. +zahledí se jí do očí s prosebným výrazem+
Naposledy upravil John Wilmot dne pon čer 21, 2010 12:26 pm, celkově upraveno 1
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 12:25 pm

Styx: dvorně se ukloní a děkuje za pozvání. opět musím konstatovat, že to tu máte na úrovni... rozhlíží se po dokonalém zařízení, obsluze i občerstvení. jak vy to děláte..?obdivě prohlásí.

Molly: vrhá se na ni a líbá ji příšernou maskou - a dost si to užívá :) čau lásko, má jediná, nejsladší!

Fab: no nazdar. nějak nasranej, ne? zeptá se poměrně tiše, aby nepohoršoval.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 12:30 pm

Moll: +Sune se za ní a nepřestává sledovat Tiragin zadeček v kratičké sukni.+ Všichni jí tu budou okukovat. Ona snad nemá rozum nebo co?

Sam: No nazdar! No, dyť se na ní podivej! Teda radši se nedívej.! +Kývne směrem k Tir.+ Chce mě připravit o rozum! Potřebuju panáka!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 12:36 pm

Sam: +Otrochu se odtáhne, protože ta jeho maska zblízka je opravdu...děsivá :? + To jste s Morfeem dlouho vybírali, co? Loď máte zakotvenou před domem? +Utahuje si z něj a prohlíží si detailně ten jeho ohoz.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 12:36 pm

vesele se promenáduje mezi dalšími odvážnými kostýmy, zdraví se se známými a pak se vrhne ke Styx a obejme ji.

Styx: no čau! paráda! moc hezké. a koukám toho jídla! ty jsi dokonalá - a dokonalá hostitelka k tomu, Styx. nebo mám říct Karkulko? směje se jejímu kostýmku. sluší ti to! kde máš Remuse?

Molly a Fab: jak je vidí poskakuje a mává na ně.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 12:38 pm

Molly: ani ne, to bylo vabraný hned. jo, před domem. dalších dvacet podobnejch sedí u vesel. culí se na ni.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 12:43 pm

Tir: +Jak poskakuje, suknička jí lítá až kolem pasu. Fab nevěřícně zavře oči a zase je opatrně otevře. Je dost rád, že jeho kostým je široký, takže je těžko viditelné, co se pod ním děje.+ Ještěrko! Jak to, že tenhle hadřík neprošel výstupní kontrolou? Chceš tu nastydnout?...+Zatáhne jí do kouta a olíbá vá ji a taky se jí snaží urovnat obleček.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » pon čer 21, 2010 12:47 pm

Wilmot: Keďže na ňu tak prosebne pozerá... "Keď tvrdíte, že je tam tak krásne, bola by škoda to nevidieť." povie potichu. Pripadá jej to vtipné, ale nesmeje sa. O Wilmotovi už počula, že je to lámač ženských sŕdc, no prečo si dnešný večer neužiť, keď sa k nej správa tak galantne.

Molly: Zahliadne ju v dave, ktorý práve prišiel. "Ahoj Mol." zavolá na ňu. Usmieva sa od ucha k uchu. Už je to pekne dlho, čo sa videli naposledy, keďže Mol mala dovolenku.

Fab: "Zdravím šéf, som rada, že ste dnes všetci prišli." Kývne aj smerom k Et a jej spoločnosti.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 12:49 pm

Fab: propadne záchvatu smíchu, když ho vidí v kostýmu zblízka. velice slušivé! hahahahaha!!! kouká na něj trochu zmateně, když jí stahuje sukničku tak, že hrozí, že ji bude mít až ke kolenům.. co děláš? proč bych měla nastydnout, je teplo.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Večírky