Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 1:25 pm

Molly: opovaž se. myslím, že jsou i jiné znaky, podle ketrých si mě poznáš, najádo. vede ji k baru. my, drsní námořníci pijeme jenom rum,ale asi udělám výjimku. dáme si víno.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 1:29 pm

Sam: +Vezme od něj sklenku vína.+ A já myyslela, že vy drsní severští námořníci pijete jenom špiritus!...A jistě, že tě poznám i podle jiných znaků, ale ty by se musely u všech bedlivě prozkoumat, aby nedošlo k mýlce! +Opře se zády o jeho hruď.+ Poznám tě i kdyby jsi měl na sobě deset takových hrůz jako máš teď...+ale to spíš zamumlá a připije si s ním.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 1:33 pm

fab: velkoryse přejde cizí domácí zvířata. ano, mám hlad. pojď. stejně si musíš něco dát, nebo se hned namažeš, když začneš panáčkovat. rychle se blíží k stolům s občerstvením. mňam! asi mi dneska bude špatně... ale já chci ochutnat všechno, skoro... začne si nabírat horu dobrot.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 1:40 pm

Tir: +Jde poněkud prkenně za ní, ale u stolu s jídlem se trochu uvolní, protže jídlo jest dalším jeho oblíbeným požitkem a vážně má taky hlad. Zastavil se doma a nic v lednici nenašel. Krade Tirage dobroty pod rukama a cpe jimi sebe i jí.+ Přidávám se do partičky přecpanejch!...Ale panáčka hned potom...a potom...ještěrku! +Smlouvá s plnou pusou.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 1:54 pm

Molly: špiritus a rum. a Capitana Morgana. a na její mumlání. to je dobře. taky si tě poznám... po hnatu... culí se a přejede jí dlaní od krku až po zadešek po důvěrně známých křivkách. popíjí víno a ochutnává dobroty ze švédských stolů :).
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 2:01 pm

Sam: Capitan Morgan je skvělý na pečení...leju ho do jablečných koláčů. Ale já na tyhle alkoholy nejsem. Maximálně kloktat při chrapotu....když si nemůžu umíchat lektvar. Ráda bych si ve Francii nasbírala nějaké bylinky. Pomůžeš mi?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 2:06 pm

Fab: dobrá, panáčku... panáčka dostaneš. a ještěrku? no uvidíme. culí se. asi jo, jsi totiž nekompromisní vyjednavač. zasměje se a dál se společně popásají na občerstvení.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 2:12 pm

Molly: no ty taky všechno jeješ do jídla... to znám jednu, je to kámoška Et, u nic se zase nedotkonou ovoce nebo zeleniny, kterej neplave v drinku nějakým, znáš to: jahody jen v šampaňském, celer řapíkatej v bloody mary, olivy v martini... cpe se nejakým uzeným lososem a lanýži :). jasně, že pomůžu, když to nebude nic ilegálního. aby pak nesebrali nás. strčí jí do pusy nějakou vybranou mňamku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 2:13 pm

Tir: No, to bych prosil, že jsem. Se taky dóóóst snažim.+ Nacpe si do pusy malý řízeček a chleba demonstrativně nechá ležet na košíčku.+ Asi vylákám na panáka vousáče...teda až se přestane muckat s Molly...+oklepe se hrůzou.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 2:17 pm

Fab: klidně. Sam taky bude panáčkovat, jak ho znám. a jenom protočí oči, jak se tváří na Sama a Molly, když oni dva nejsou lepší.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky