Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 3:12 pm

Sam: Super. Fakt jsem měl nahnáno, jak to dopadne. Hele, přijedete do Francie k mojí matce? Molly vyhrožovala...Byl bych docela rád, aspoň by to nebyla taková velká ženská přesilovka, kdybys tam byl.
Naposledy upravil Fabien dne pon čer 21, 2010 3:17 pm, celkově upraveno 1
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 3:14 pm

...Tir: +Málem se udusí kouřem, když vyslechne Tiragino vyznání.+ Promiň, Tir... já nechtěla. Omlouvá se celá rudá.+ Fab si určitě časem zvykne, ale jak ho znám, bude mu to ještě chvíli trvat...tak pět, šest let! On je z tebe vážně na větvi. O jeho výdrži nic nevím, ale ty nevypadáš nespokojeně! Je to skvělé! Hlavně, že nedělá žárlivý scény...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 3:23 pm

Fab: jo, plánujeme to. Molly se hrozně těší. na tvou matku i na celou tu společnost. a já to beru hrdinně jako takovou prověrku - chcrakteru, jestli si meju nohy... no, snad to půjde. ženskejch se nebojím, ale pečujících matiček trochu jo. no, ta tvoje snad nebude tak... raděj neřekne jaká, aby neurazil, byť nechtěně. když dala světu tebe... dopije panka a ukáže barmanovi, že si dají dalšího.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pon čer 21, 2010 3:31 pm

Wilmot: "Aj mne sa tu veľmi páči." povie nadšene, keď opäť vtúpia do sálu. "Je to vlastne môj prvý na Lose. Môžem vás teraz pozvať na niečo ja, John?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 3:32 pm

Sam: +Rozchechtá se a taky si nechá podat dalšího panáka.+ !Hele, matka je šílená, Tir si s ní dost rozumí. Vrána k vráně sedla...A o tebe určitě taky zapečuje. Neboj!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 3:35 pm

Molly: zrovna ty se moc nesměj, potvoro. odsekne jí napůl pobaveně, napůl naštvaně. a podívej se na vás dva, se Samem. šťouchne jí loktem do žeber. pak se zarazí. žárlivý scény? no, to snad ne, to už by mi fakt švihlo... někdy je mi blbý, když chce někde mezi lidma.. víš co. ale nedokážu mu říct ne... nic takovýho jsem nikdy nezažila. vlastně jsem si spíš myslela, že mají pravdu, když říkají, že jsem spíš netýkavka. třeba Andy... tohos asi u nás viděla. říkla Matoušek, že je u nás. prý pomáhá Samovi s Morfem.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 3:41 pm

Tir: +Tváří se jako svatoušek.+ Co já se Samem? My jsme...no...+nějak to nedokáže pojmenovat, že jsou na tom skoro stejně.+ No neboj...Fab žárlit nebude, když nebude mít důvod. ..Tak je to pravda o tobě a Andym? No, to by mohl být pro Faba důvod...teda ne to, že kdysi něco bylo, ale jak sem měla tu čest poznat tvýho bejvalýho, tak on není zrovna z těch, kdo ochotně vyklidí pole. Tir - jestli se ti dva dostanou k sobě....mno, nechci malovat čerty...ale Andyho suverenita Fabiena zaručeně vytočí!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 3:45 pm

fab: no, tos mě uklidnil! kopne tam dalšího panáka. když jsme už u toho - poraď, co máme přivézt, abychom uctili paní matku?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 3:45 pm

Memory: Vlastně bych si rád dal sklenku bílého. Mademoiselle Styx se opravdu vyzná tak dobré víno jsem dlouho nepil.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 3:51 pm

Molly: Andy si moc fandí a má dlouhý vedení... to už je dávno, co jsme něco spolu měli. a nestálo to za moc. Fabien nemá důvod žárlit. a Andy zase nemá důvod k přehnanému sebevědomí. ušklíbne se. dřív to byl kámoš, ale teď, když si nedá říct, že ho nechci, je to akorát voština v zadku.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Večírky