Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Styx » pon čer 21, 2010 3:54 pm

Arwen: Ahoj. Bavím se moc dobře. Jako na každém večírku. Mám ráda společnost lidí, to je vždycky velká legrace. A vůbec mi nevadí, že jsi opilá, to přece patří k mejdanům +usměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon čer 21, 2010 3:57 pm

+zahlédne u dveří příchozí skupinku z Miracles a hned k nim běží uvítat je+

Morfeus: Uf! Co to je? +nejdřív se lekne té jeho masky, ale pak přijme od něj dárečky+ Tak to je tedy krása +žasne nad luxusně naaranžovaným dortem i nad nádhernou kyticí+ Děkuji vám a pojďte se hned posilnit, určitě vám po cestě vyhládlo a vyprahlo

Molly: +taky jí zamává a musí se zasmát, jak jí to sluší+ Ahoj, Jsem moc ráda, že jsi dorazila. Dobře se bavte

Isamun: Dobrý večer. To mě těší, že máme stejný vkus +jako na to zařízení kolem+ Kdybyste měl zájem, provedla bych vás tady. Samozřejmě i s molly +mrkne na ni se smíchem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon čer 21, 2010 4:06 pm

(víno a whisky? to bude zaujímavý večer :D )

Wilmot: "Styxine víno som ešte neochutnávala." objedná na bare dve sklenky bieleho vína. "Zdržiavate sa ešte na Mýtinke? Dávno som vás tam nevidela." opýta sa, kým im donesú poháre.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon čer 21, 2010 4:09 pm

Tirage: Ahoj, námořnice +hrne se k ní uvítat ji taky+Tak to moc děkuji za kompliment. Pro dnešek mi klidně můžeš říkat podle masky, od toho ten maškarní přece je +culí se+ Remus? +pořád se snaží usmívat+ Nevím, kde je. Asi má moc práce s těmi zvířaty +zatvrzele udržuje úsměv na tváři+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon čer 21, 2010 4:17 pm

+slyší všechno, co se kde šustne, takže i Isamuna+ Ale, příteli, tak párování vám je podezřelé? +chytne ho přátelsky pod paží a doufá, že nechytne za to jednu od molly+ Neříkejte, že nejste rád, že na jednom z mých večírků jste se spároval tady s moji drahou přítelkyní +mrkne lišácky na molly+
Styx
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 4:19 pm

Memory: +vezme sklenku a ťukne si s Memory+ Na vás. +napije se+ Ano ještě pořád bydlím na Mýtince, ale přemýšlím nad tím, že se přestěhuji do toho nového hotelu. Myslím, že už potřebuju změnu prostředí a hotel bude to pravé. Navíc nemyslím, že by mě na Mýtince někdo postrádal.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Memory » pon čer 21, 2010 4:32 pm

Wilmot: "Na dnešný večer." povie vzápätí a napije sa. "Mali ste pravdu, naozaj je veľmi dobré." pozorne ho počúva. "Máte na mysli Hotel Lafayette? Bola som tam na večeri. Je to tam veľmi elegantné. Ale pravdepodobne aj pomerne drahé. I keď, pre vás asi peniaze nie sú problém." usmeje sa. "To hádam nie je pravda. Určite sa nájde niekto, komu tam budete chýbať."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon čer 21, 2010 4:40 pm

+vklouzne zpátky ze zahrad dovnitř a je ráda, že si nikdo nevšiml, že byla pryč, projde celým sálem a kontroluje, jestli má každý host všeho dostatek a pak si opět sedne k baru a odtamtaď pozoruje okolí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 4:41 pm

Memory: Vážně pochybuji, že by se zde našel někdo pro koho jsou peníze problém. Ale doufám, že tam i dobře vaří, jinak bych tam nešel. +zadívá se na ni s úsměvem+ Copak vy někoho takového znáte komu bych scházel?
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Memory » pon čer 21, 2010 5:17 pm

Wilmot: "V tom máte asi pravdu. Nedostatok peňazí tu zrejme skutočne nikomu nehrozí. Vlastne," zarazí sa. "ja ani neviem, ako tam varia. Ono to skôr bol pohárik vína ako večera. Ale o ich vynikajúcej kuchyni nepochybujem." na chvíľu sa naňho zadíva, na tvári sa jej usadí vážny výraz. "John..." začne opatrne. "Rada by som povedala, že áno, ale popravde, až tak veľa ľudí na Mýtinke nepoznám a my sme sa tiež stretli len párkrát."
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky