Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Styx » pon čer 21, 2010 9:11 pm

molly: +nutně potřebuje někoho obejmout a tak to odnese molly, která je nejblíž a vrhne se jí po krku:)+ Dík za podporu. Ale radši bych na to naše setkání měla klid +pořád jí visí na krku, tu terapii by už vážně potřebovala:)+ Domluvíš mi, prosím, u Fabiena sezení?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon čer 21, 2010 10:17 pm

přemístí se přímo do sálu, jak jinak, a míří rovnou ke Styx, přece jen ví, co se sluší a patří, že Drahá hostitelko, díky za pozvání vrazí jí do ruky obrovskou kytku růží Jak se tak dívám, samá vybraná společnost... rozhlíží se, zaregistruje golux, ale není zrovna s žádným chlapem, tak jí jen pošle vzdušnou pusu a dál se rozhlíží
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » pon čer 21, 2010 10:19 pm

Wenai: Nevím, jestli pojedu. Ale potřebovala bych trochu oprášit francouzštinu. Jak člověk nemluví, tak zapomíná... zamává konečky prstů Luciusovi, ale pořád po něm pokukuje
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte čer 22, 2010 12:08 am

golux: Nó co já vím tak Styx přijel na návštěvu nějakej francouzkej krasavec, teda můj tip to není, ale třeba by ti pomohl se zdokonalit v jistých... směrech. Jako výslovnost a tak... +culí se na ni+
Naposledy upravil Wenai Lafayette dne úte čer 22, 2010 10:50 am, celkově upraveno 1
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte čer 22, 2010 7:46 am

Styx píše:Tirage: Ahoj, námořnice +hrne se k ní uvítat ji taky+Tak to moc děkuji za kompliment. Pro dnešek mi klidně můžeš říkat podle masky, od toho ten maškarní přece je +culí se+ Remus? +pořád se snaží usmívat+ Nevím, kde je. Asi má moc práce s těmi zvířaty +zatvrzele udržuje úsměv na tváři+

Styx: zaculí se na její "ahoj, námořnice" a když vidí, jak si drží úsměv - poněkud zoufale - na tváři po zmínce o Remuskovi, obejme ji kolem ramen a na chvilku se k ní bokem přitulí. to bude ono! moc práce. ještě, že nám se povedlo utrhnout z práce a máme trochu zábavy - díky tobě. když, tak ti to tu pohlídáme, a ty si pro něj skočíš třeba do klecí. usmívá se povzbudivě.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tirage » úte čer 22, 2010 7:54 am

mollyz píše:Tir: Já ti věřím, Tir. On Andy je vážně hrozný ucho sebevědomý...Já jen, jak znám Faba...a ty taky...vytočit by ho to mohlo. Ale já ho budu držet za nohavici, aby se klidnil, neboj! +Přiťukne si s ní.+ Nebudeme ti se Samem ve Francii vadit? Nicol je prima, že? Hrozně se těším, že tam se Samem budeme.....malé společné prázdniny...pak budeme dozařizovat můj pokoj.

Molly: doufám, že se ti dva hned tak nepotkají. máš nějakej nápad, jak ho trošku uklidnit? dá si taky vínko. ne, proč byste vadili? dům je dost velký... a Nicolette o tobě pořád mluví a na Sama je strašně zvědavá. ušklíbne se. zabydlovat - to jo, ale zařizovat tímhle způsobem... no nevim... kření se.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » úte čer 22, 2010 8:25 am

+slyší všechno, co se kde šustne, takže i Isamuna+ Ale, příteli, tak párování vám je podezřelé? +chytne ho přátelsky pod paží a doufá, že nechytne za to jednu od molly+ Neříkejte, že nejste rád, že na jednom z mých večírků jste se spároval tady s moji drahou přítelkyní +mrkne lišácky na molly+

Styx: zadívá se jí vážně do očí. ale já jsem rád! vážně. ale stejně si myslím, že máte sídlo postavené na místě nějaké starověkké svatyně nebo obětiště. to párování tady není náhoda. trochu podezřívavě se culí na Styx.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » úte čer 22, 2010 8:28 am

Fabien píše:Isamun: No, hele. Já myslím, že nemusíte k matce vozit nic. Tam je všechno. Máti teda miluje kytky a čokoládu...to by jí udělalo radost. A taky má slabost pro cestovatele. Možná tě bude nutit vyprávět jí o tvých cestách. Vážně by mě zajímalo, kde přišla k tomuhle koníčku!

Fab: čokoláda, kytky - jo, to je celkem jednoduchý na obsluhu... a jsou věci, po kterých je lepší nepátrat.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Memory » úte čer 22, 2010 10:46 am

Molly: "Mám ešte nejaké svoje zásoby, aj keď už ich so sebou nenosím tak často ako kedysi. Ale ďakujem za tip, ak by som potrebovala, tak si prídem zobrať." odpoží pohár a vezme si miesto neho radšej minerálku. Moll má predsa len pravdu. Nie je nutné dnes objímať záchodovú misu. "Takže," povie, keď si odpije. "ešte máš dovolenku, alebo si už v práci?"

Styx: Pozerá, ako sa Styx ticho trápi. "Ak by si sa potrebovala porozprávať, môžeš prísť aj za mnou." povie povzbudivo a nie preto, aby si naháňala kšefty (navyše, ona nie je žiadny psychoterapeut), ale preto, lebo jej na Styx naozaj záleží.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » úte čer 22, 2010 11:56 am

Styx píše:+zahlédne u dveří příchozí skupinku z Miracles a hned k nim běží uvítat je+

Morfeus: Uf! Co to je? +nejdřív se lekne té jeho masky, ale pak přijme od něj dárečky+ Tak to je tedy krása +žasne nad luxusně naaranžovaným dortem i nad nádhernou kyticí+ Děkuji vám a pojďte se hned posilnit, určitě vám po cestě vyhládlo a vyprahlo

Styx: s úklonou jí předá květiny a nadzvedne masku a mrkne na ni, aby se neděsila. ó, to děkuji - při přemísťování vždy vyprahnu a pak prahnu po něčem k pití. usmívá se a společensky plká.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky