Moderátor: Styx
Styx píše:Tirage: Ahoj, námořnice +hrne se k ní uvítat ji taky+Tak to moc děkuji za kompliment. Pro dnešek mi klidně můžeš říkat podle masky, od toho ten maškarní přece je +culí se+ Remus? +pořád se snaží usmívat+ Nevím, kde je. Asi má moc práce s těmi zvířaty +zatvrzele udržuje úsměv na tváři+
mollyz píše:Tir: Já ti věřím, Tir. On Andy je vážně hrozný ucho sebevědomý...Já jen, jak znám Faba...a ty taky...vytočit by ho to mohlo. Ale já ho budu držet za nohavici, aby se klidnil, neboj! +Přiťukne si s ní.+ Nebudeme ti se Samem ve Francii vadit? Nicol je prima, že? Hrozně se těším, že tam se Samem budeme.....malé společné prázdniny...pak budeme dozařizovat můj pokoj.
+slyší všechno, co se kde šustne, takže i Isamuna+ Ale, příteli, tak párování vám je podezřelé? +chytne ho přátelsky pod paží a doufá, že nechytne za to jednu od molly+ Neříkejte, že nejste rád, že na jednom z mých večírků jste se spároval tady s moji drahou přítelkyní +mrkne lišácky na molly+
Fabien píše:Isamun: No, hele. Já myslím, že nemusíte k matce vozit nic. Tam je všechno. Máti teda miluje kytky a čokoládu...to by jí udělalo radost. A taky má slabost pro cestovatele. Možná tě bude nutit vyprávět jí o tvých cestách. Vážně by mě zajímalo, kde přišla k tomuhle koníčku!
Styx píše:+zahlédne u dveří příchozí skupinku z Miracles a hned k nim běží uvítat je+
Morfeus: Uf! Co to je? +nejdřív se lekne té jeho masky, ale pak přijme od něj dárečky+ Tak to je tedy krása +žasne nad luxusně naaranžovaným dortem i nad nádhernou kyticí+ Děkuji vám a pojďte se hned posilnit, určitě vám po cestě vyhládlo a vyprahlo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků