Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte čer 22, 2010 7:33 pm

Hm, mohl bych se někdy stavit zamyšleně vezme doutník, stříbrným nožíkem ho dekapituje a nechá si připálit Bydlíš tady? máchne rukou směrem k soukromým pokojům
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte čer 22, 2010 7:35 pm

Styx: Tvůj dárek je nádherný, drahoušku. I ten pro golux zamračí se Skřítek je zatím zavřel do mučírny v našem letním sídle. Myslím, že si tam nemůžou na nic stěžovat. Mají co jíst i co pít... a zabavit se můžou, jak chtějí. Aspoň nevyjdou ze cviku ušklíbne se
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » úte čer 22, 2010 7:47 pm

Lucius: To budu rád. Jsem doma většinou sám, tak mě společnost vždycky potěší +přičichne si ke skotské+ Kvalitní, co? +mrkne na něj uznale+ Ne, to jsou Styxiny pokoje. Já bydlím támhle +ukáže opačným směrem do východního křídla sídla+ Co ty, nenudíš se na Manoru?

Styx: Tak doufám, že se brzy dostaneš do té správné nálady +přisune k ní sklenku se skotskou+ Třeba nám tady zatančíš na baru +provokuje+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » úte čer 22, 2010 7:56 pm

Lucius: +rozesměje se+ Já věděla, co ti udělá zaručeně radost. Tys je zavřel v mučírně? Já myslela, že ti Michele bude posluhovat na Manoru +culí se+ Že tys to udělal schválně, aby byl Chico daleko od golux? Ty jí nedopřeješ vůbec žádné potěšení +pohrozí mu prstem+

Tony: To by se ti líbilo, ty mizero +usmívá se+ Když se ti povede mě opít, zatančím ti. A můžeš si vybrat, jestli to bude kankán nebo radši něco decentnějšího +uchechtne se a ochutná skotskou+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte čer 22, 2010 9:32 pm

Na Manoru se nenudím. Upřímně řečeno, moc teď doma nepobývám. Jsem dost na Ministerstvu, taky jsem byl na návštěvě u Severuse, mám dost aktivit. Poslední dobou se už nevídám pořádně ani s golux. Asi jí to trochu vadí... zabrousí pohledem ke golux a zaznamená, že po něm pořád pokukuje Právě proto bych ji nerad zbytečně uváděl v pokušení pokývne Styx a napije se A ta whisky je opravdu kvalitní.
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Lanevra » úte čer 22, 2010 10:28 pm

°Vrací se do sálu a v závěsu si vede Arese. Tedy nevede, protože ho nechce ponížit tak mu hezky před vstupem pustí ruku° Tady ale přibylo lidu °diví se když vidí tváře jako Malfoy nebo Dolohov° Jdu si rovnou pro něco k pití °vzdala přecevzetí že nebude už dneska pít°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte čer 22, 2010 10:34 pm

Pousměje se, když mu Lana pustí před vstupem ruku. Nechá ji, ať si dojde k baru. Před tím, než ji následuje, pozorně se rozhlédne. Opravdu tu přibilo hodně lidí a to ani nebyli pryč tak dlouho.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » úte čer 22, 2010 10:42 pm

°Vezme si sklenku červeného a pro něho zase sklenku whysky° Doufám že si dáš °nabýdne mu jeho sklenku° a když ne, nevadí. Já zvládnu obojí °usměje se° Koho z nich vlastně znáš? °kývne hlavou ke všem těm lidem°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte čer 22, 2010 11:12 pm

Opravdu bys zvládla obojí? Proměří si ji nevěřícným pohledem. Když ale vidí, že to myslí vážně, radši jí tu sklenku vezme. Tak na dnešní večer. Přiťukne si s ní. Neznám nikoho. Opět se rozhlíží. V tom zpozoruje golux. Obličej mu chvíli zmrzne v kamenném výrazu. Za okamžik se ale opět tváří neutrálně. Vlastně znám Neferet a Styx. Je to její večírek, viď? Asi bych jí měl poděkovat za pozvání.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » úte čer 22, 2010 11:19 pm

°Koukne co ho tak vyděsilo, ale když spatří jenom golux zase se tváří naprosto neutrálně.° Já jsem na tom vpodstatě obdobně °trochu se zamračí° Z některými jsme se už seznámi, ale nic víc °napije se° Pokud si jí tu někde najdeš... °mávne rukou mezi lidi° pak by to bylo slušné. Jako bůh si asi za nic neděkoval, ale mezi lidmi je to zvykem °poučuje ho a je docela zvědavá jak on na to zareaguje°
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky