Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Ares » úte čer 22, 2010 11:29 pm

Já vím, krásko. řekne uraženě. Už mezi lidmi nějakou tu dobu žiju a chtě nechtě jsem se musel některým věcem přizpůsobit. To ale neznamená, že zapomínám na svůj původ. upije si ze sklenice a očima bloudí po davu. Kteří jsou to ty tví známi?
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » úte čer 22, 2010 11:38 pm

°Usměje. Čekala že po ní vystartuje víc° Znám Styx, což je jasné když tu bydlím °pohrává si z vlasy° Potom Neferet. Byla jsme na narozeninách Malfoye, takže jeho. Taky znám Rebeccu °rozhlédne se° ani nevím jestli ta tu někde je, ale viděla jsem ji. A co ty? °pokračuje v rozhovoru za všechny peníze°

(Není nad milostné tokání dvou nezávislích "lidí" :D )
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř čer 23, 2010 12:03 am

(Třeba tam dnes nechce ztropit žádnou scénu :D )

Chvíli na ni zamyšleně kouká, pak se ušklíbne. Jestli chceš, můžeme v tomhle nenuceném, zdvořilostním rozhovoru pokračovat. Nebo… hodí do sebe zbytek whisky a hned si objedná další. Nakloní se k ní a zašeptá tak, aby to slyšela jen ona. …můžeš mi říct, jakéže věci si to chtěla dělat, no bez Styxina povolení si nemohla. odtáhne se a koukne jí do očí, ty jeho žnou zvědavostí. Nebo jestli se chceš pozdravit se svými přáteli, klidně běž. Já tě tu počkám.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » stř čer 23, 2010 1:59 pm

°Zakroutí s usměvem hlavou° Přátele pozdravím jindy °odvětí° Co bych chtěla dělat? °pozvedne obočí. Přistoupí jen pár centimetrů k němu a položí mu ruku na stranu krku° Kromě krmení? °položí spíše řečnickou otázku° Uvažovala jsem otom že bych tě železnými pouty z řetězi připoutala k posteli a pak si užívala tak dlouho, dokud bys neomdlel °prozradí mu sladkým hlasem°

(Ono to není ani tak kvůli Styx, ta by nám to dovolila, ale kvůli Manori. Nechcu aby mě vykázala z LoSu za nevhodné chování. ;) )
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř čer 23, 2010 3:10 pm

(Myslím, že Manori by to bylo jedno, obzvlášť teď, když tady není :D . Ale nevím, co by na to řekl Ares :? )

Položí sklenku a konečky prstů přejede po jejím zápěstí. To nevím, holčičko, jestli by má krev pro tebe byla ke krmení. Chvíli na ni zaraženě hledí, když mu prozradí své přáni. Mnoho žen se o něčem takovém neodvažovalo co i jen snít, ne o tom mluvit a už vůbec ne, něco takového zkoušet. V očích se mu blýskne hněv. V okamžiku stáhne její ruku ze svého krku a druhou, volnou rukou jí chytne pod krk. Zatím nezmáčkne, no drží jí tak, aby si byla vědomá jeho síly, která je o hodně větší než u smrtelného člověka. O takových věcech nežertuj. zasyčí ji do ucha. Mohla bys zjistit, že nejsem ani zdaleka tak velkorysý, jak si možná myslíš. Po chvilce se však hněv z jeho očí ztratí, spíš opět zapadne někam, kde jej není vidět. Prsty, kterými pořád ještě svírá její hrdlo, se zlehka sveze po její krkavici. Možná jsme si podobní víc, než jsem si myslel. Taky jsem o takovéhle možnosti uvažoval, jenomže já bych byl ten, co má klíček.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » stř čer 23, 2010 3:16 pm

°Když jí tak prudce sevře hrdlo unikne jí malé zajíknutí jak jí vytlačí vzduch přes hlasivky, ale na tváři má úsměv. Hrudník se jí zvedá, když se snaží protlačit vzduch malinko přiškrceným hrdlem, i když ho nepotřebuje. Nebo je spíše tím že se jí jeho zacházaní líbí. Nakloní hlavu na stranu, aby jí mohl lépe hladit° Tak dobře °souhlasí bez většího váhání° ale neděs tu lidi °opět má v hlase mírnou napomínku°

(Tož ona si to zkontroluje zpětně. ;) A myslím že tohle co tu společně plánujeme by nám asi nedovolila, nebo by otom přinejmenším musela vědět předem. ;) )
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř čer 23, 2010 4:36 pm

Pohlédne ji do obličeje, překvapení se ani nesnaží zakrýt. Jsi samé překvapení. Šeptne tiše. Odtáhne se od ní, vezme opět do ruky sklenku a napije se toho zlatavého moku. Opět pozoruje lidi v sále, no jeho ruka Laně nenápadně jezdí po zádech jako připomínka, že tenhle rozhovor ještě není u konce. Ještě se k němu později vrátí.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » stř čer 23, 2010 6:17 pm

Lucius: +pozvedne obočí+ Copak děláš na Ministerstvu, jestli to tedy není tajné? Chodíš tam za nějakou sekretářkou? +uculí se a pak zabloudí pohledem ke golux+ Proč něco s tím neuděláte, když se vidíte tak málo? Co ji třeba pozvat někam na večeři, nebo jí koupit nějaký pěkný dárek a udělat si doma čas na sebe?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř čer 23, 2010 6:43 pm

Styx: Ty vůbec nepiješ +dolije jí sklenku skotské+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř čer 23, 2010 7:53 pm

Styx: No, na večeři jsme nebyli už nikde dlouho. Ona si golux moc nepotrpí na romantické večery, alespoň to vždycky tvrdila. Ale možná to není špatný nápad. Až to tady skončí, navrhnu jí to dopije ze skleničky Nechám vás tu s kolegou Smrtijedem, ten se o vás postará. Prozatím mi bylo potěšením jde se zamíchat někam do davu
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky